17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да дойдат тук и ще процъфтяват.

Преди петнайсе години почнах да правя онлайн магазини - търсене нямаше, т.нар бизнесмени ми обясняваха, че не може по интернет да се продава печка или телевизор щото клиента трябва да го види. Междувременно смених бранша - сега по-младите от мен взимат парите на други т.нар бизнесмени само дето същите онлайн магазини струват в пъти повече - и какъв е извода - лошо е да изпуснеш момента ама е лошо е да го изпревариш. Сега копам биткойни - дали съм закъснял или пак съм прекалено рано :)

Цялата им държава е така -ако не направи световна война е фалирала.

Ти гледай там на село, картофи и боб за зимата та да има!! Нас тука не ни мисли!!!

общото между Садам и Кадафи е че продаваха петрола през евро . няма как да не им е добра икономиката на краварите при положение че си е чиста кражба. и преди да ги защитавате знайте че те не подозират за Вашето съществуване

Света вече виртуален. Някога те са били от първите са започнали с търговия по пощата. Лошото е че пра -пра внуците са предпочели да влагат в пудра за нос а не в новите технологии.

Ха ха!Това е резултат от санкциите !

Леле колко глупости могат да се изприказват тук... Сиърс, както и много други, си отидоха заради Амазон и прочее. Електронната търговия в САЩ цъвти и е причината за фалитите на старите вериги. Иначе за притеснените за икономиката на САЩ, наред с другото, Амазон е най-скъпата марка в света, Уоумарт е най-голямато дружество по активи в света (правят над 300 милиарда оборот годишно!)

Дам... а от 10-те най-големи пристанища в света 5-6 са китайски ;)

Да, защото американската икономика е 90% услуги. Китай прави хардуера, САЩ софтуера, Китай сглобява, САщ прави дизайна, т.н. Какво е чудно за пристанищата? Виж потока на летищата в Америка - макар пъти по малко народ, летят повече и са по-производителни.

Показателите на американската икономика са най-добри в цял свят, въпреки това успявате да изкривите реалността така, че да дадете повод на прителките тролове да плямпат за край на САЩ :) Браво! Огромен успех на журналистиката, поставена на 11 място по свобода!

те и показателите на американския дълг са 'най-добри' в целия свят, ама е неудобно да приказваме за това...

*111 място

Според рейтинговите агенцийки дето една вечер през 2008-ма даваха рейтинги ааа+++, а на сутринта ъъъ---, според тези ли "показатели"? А мерси сме.

Коя точно реалност е изкривена? Дай факти, примери, статистика! Стига само с лозунги!

Еми, най-голяма икономика, 70% от транзакциите в света в тяхна валута, виж в 100-те най големи дружества в света какъв е процента на Американските, виж по среден доход на домакинство къде са, тн тн...Калифорния е по-голяма икономика от Русия...която между другото има само една индустрия - да вади от земята и да продава...

Тва е част от хибридната война.

Дам.. а за миналата година Алиекспрес има увеличение на оборота със 67%... санкции-манкции, няма лошо ;)

Ами, за американците ме знам, но за мен тази новина е без значение. Едва ли там ще останат без магазини ище има опашки за олио и захар.

кво се ефят руските олигофрени, сякаш ги е изместила руска компания тия търговци. гробокопачи и черни врачки... сам ревете на чужд гроб, а сам и падате в собствения, Справка 1989

Къде видя русофили да се кефят, гробачи лопати да точат и такива щуротии. То вие прозападните тролове сте най големите злобарчета и интелектуални инвалиди на нацията...

Така се получава докато в бизнесът лежиш на стари лави. Хората направиха он-лайн световни магазини на дребно с многократно по-изгодни опции за пазарене за цена и качество, а тези се чудят в кой век се намират вече. Ще фалират и заминават в небитието.

То цял град, столицата на автомобилостроенето на САЩ, фалира, пък поредната компания ли няма.

"...новият по-малък нов Сиърс"...

Още дядовците ви клечаха и чакаха капитализЪма да се срути... Никога няма да се научите, малоумни русофили и китайофили :)))

те се срутиха. Ако им спре печатницата на пари, от 3 до 6 месеца са умрели.

Ако цапа и мерише! Няма да спре, винаги ще има и то в изобилие!!!

Шве-ти, глобализацията на икономиките изпраща в миналото вътрешният пазар на краварника. Мултикорпорациите са вече интернационални и не се определят от мижавото потребление на американците. Със здраве от новата световна икономика.

Няма страшно! Сега китайците ще го купят и да видиш после какво става!

Супер. Почна се. Началото на края на САЩ. Чака ги нещо по-страшно от перестройка ;)

Много глупав човек или обикновен трол си?

Хахахахах, да беше Амазон или Уолмарт, да кажеш, че е изненадващо и се е почнало, ама Сиърс си умираха бавно и продължително от доста време. :) Иначе, надявай се да те направят председател на ТКЗС-то като дядо ти. :)) И ти като него, не, че е най-големия стопанин, но е най-верен на Партията. :)

Най- евтините боклуци без кройки и ужасни платове от Китай....още 2014 никой не влизаше в това Сиърс....

И тези глътнаха вода покрай online търговията...