17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, Бай Дън нали обеща, че ще ни подкрепи. Е те това беше, колкото да запълни терминала ни за един път. Ма няма да се плашите, новия голям брат щом е обещал, ще ни използва. Пардон, подкрепя!

нЕКВА демонстрация на тотална липса на познания по география, пълно несъобразяване с мерки и теглилки... къде е америка, къде е южна корея, къде е европа... Даже и на картата не са близо, в реалността - още по-малко. С каква скорост мислите, че се движи газът в тръбата? Колко километра има да измине като разстояние? Мислите ли, че преминаването по чиято и да е тръба е безплатно?

ако оня лудия ви комшия ви отцепи една-две ракети от новите всичкия ви газ ше направи рязък завой къмто Европата

През Антарктида ли ще минава?

Тва звучи повече като виц хайахйй

при тея цени на транспорта по-добре ще е да горим долари е печките и без това нямат стойност

Имам усещането, че искат да ни спретнат и на нас нещо подобно на Украйна!?

Нас ако ни нападнат руснаците, няма да сме неподготвени като украинците. Те до последно не вярваха, че Русия ще ги нападне! Нашата армия се подготвя и ще ги отблъснем!

Абсолютно няма минат дунава завалиите

Само ние ще плащаме по-скъпа газ от целия ЕС. Германия и Австрия са като хора " не ме гледай какво правя, слушай какво ти говоря". Ние сме най- големите наивници и продажници!

Схемата е следната: у нас тече вода от крана на мивката, ама аз ще си нося в кофи от другия край на града от някой си, за да им е гадно на ВиК.

Измама, всички държави внасят от Русия, с изключение на Азарбайжан и Норвегия, които си покриват собствените си нужди. Турция и Гърция внасят също от Русия и тръбите минават към нас и ни продават на нас ... Румъния също. Всичко е партенка ... а балъците да вярват. Все едно да кагем: Няма домати у нас, но не се притеснявайте, от Аржентина са вече тръгнали на път и ще има :)

Въпреки цивренето за неприемливото условие да се плаща газът в рубли, всички тихичко се съгласиха на новото условие и вече си плащат с рубли! А ние като по-умните сега си отстояваме старият договор, с нагласта че ще може да разубедим/ че има вариант да ги разубедим руската страна. Докато същевременно ще плащаме на съседите си, които вече плащат за газът си в рубли, каквото сума поискат от нас!?! ахахаххаха Чак сега погледнах заглавието! Значи американски газ ама от Южна Корея за Европа? Разстоянието е по-голямо от колкото от САщ към Европа. хахахахах

А може да помолим Мъск да докара малко газ от Марс?

То и олио има в магазините ама е по 10 лева литъра.

Омръзна ми от тая пропаганда и ПСЕВДОНОВИНИ. Никой не му дреме за народа. Газ може да имаме от много места - но цената ще е убийствена !!!! Народа вече е на ръба. Имаме нужда от доставки от Газпром които са на поносими цени. Всичко друго е смазване на населението !!

Терминалите за втечнен газ в момента са натоварени почти на 100% (при нормално 25-30). Така че и да дойдат повече танкери все тая. Терминали се строят бавно, скъпо, а е добре и наблизо да има хранилище (изискват подходящи геоложки условия).

нито имаме терминали, нито можем да си позволим цената която ще е убийствена !

Терминал на нашето море няма как - твърде малка страна сме и не можем да му запълним капацитета, трябват дългосрочни договори за ре-експорт а никой няма да се навие. Отделно ако се не лъжа Турция не е вдигнала забраната за преминаване на газовози през Босфор. За цената не ми се коментира...

количествата няма да са големи, за разлика от цената.

ЦЕНА?

Ей сега говорих с един южнокореец. Ще пръдне, ще запечата пликчето с пръдня и я праща веднага по алиекспрес, след има няма два месеца ще е тука.

Южнокорейски хамерикански руски газ. Яко ще клатят еврогейците....гащи изкупува масово руски газ и нефт от трети фирми само еврогейците ще го Фиат :)

Велика глупост - да обикаля половината свят вместо да си го получят директно по тръбите! И що не кажат каква ще е цената?

Къде е Ю. Корея, къде е Русия?

Звучи като:"Американските самолети идват, но само на хартия"

А южна корея няма ли да дезинфекцира, тя е напълно зависима от САЩ?!!

Във Вашингтон цари отчаяние. Освен че се опитва да забрани всичко руско, администрацията на Байдън се опитва да сплаши Китай, Индия и Саудитска Арабия. Не виждам нито една от тези държави на опашката. Вярвам, че екипът на Байдън направи фатална грешка, опитвайки се да демонизира всички неща и всички руски хора. Ако не друго, това обединява руския народ около Путин и той е готов да се задълбочи в дълга битка. "Поразен съм от погрешността на предположението, че икономическите санкции ще поставят Русия на колене. Обратното също е вярно. Русия е самодостатъчна и не зависи от вноса." "Нейният износ е от решаващо значение за икономическото благосъстояние на Запада. Ако задържат пшеницата, поташа, газа, петрола, паладия, готовият никел и други ключови минерали за Запада, европейската и американската икономика ще пострадат, а този опит да се принуди Русия със санкции направи много вероятно щатският долар да бъде изхвърлен от ролята си на международна резервна валута.

Момче, Русия зависи от вноса на 30% компоненти и части за ракетите и танковете си. В момента танковия завод не може да произвежда танкове.

Момиче, това къде го прочете - в Блумберг, ли?

Много сте смешни вие русоробите, Русия си била самодостатъчна - най-голямата смешка. Русия изнася суровини, но внася високо технологичн продукция, електронни елементи, сензори и пр. които са нужни за ВПК. Всички са зависими едни от други.

Русия ще внася всичко това през Китай, Индия, Виетнам и т.н. на по-висока цена, но ще оцелее.

Айде земайте газ, че свърши! На десеторни цени, сравнени с цените на Газпром.Дребни търговски номера.

Американците си направиха войната и им се получават нещата. Шапка им свалям.

Та кой нападна Украйна, при това на три фронта? Глупак

Тъпако. Всяка война има повод и причина. Повода е молбата на републиките за помощ. Причината е че вече 10 години бяха убивани ХИЛЯДИ цивилни от украинската армия и целия свят не обръщаше внимание въпреки стотиците клипове и доказателства

А кой нападаше руското население в Домбас и изби над 12 хиляди мирни жители на тези две републики, макар и непризнати?

Дядо ми казваше : момче, не наливай вода в празно каче ! Тука е същото - народ без мислене и тотално парализиран от Западна пропаганда, няма смисъл да му се отварят очите. Вървим към икономически колапс. Това е истината. По високите етажи стават още по богати. Бедните са на умиране. Средна класа - изчезва. По форумите Евроатлантиците тролят как сме скъсали с империята на Злото - БРАВО - скъсахме си икономиката дами и господа. Благодаря на КИКИ И КОКОРЧО. Аллах да им дава много години дълголетие и много мъже за удоволствия ...