Американската Linden Energy придобива половината от акциите на „Овергаз“

Родната компания ще развива проекти в Западните Балкани както и LNG терминал в Албания

Обратно в новината

Коментари - Американската Linden Energy придобива половината от акциите на „Овергаз“ | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е част от инициятивата Три Морета! Накрая ще станат всички морета! Само със Севернокорейското се мъчат засега, ама няма да е задълго! Гласувайте за Възраждане ако искате това да се забави поне за малко. Не съм оптимист че може да се спре!

сега вече мечтата на психодесните от градскта легенда ще се осъществи , ЩЕ ЩЕ има газ от Луната и от Марс ЩЕ го докарат с теслата и чука на Илон Мъск.

Историята говори, нищо че американската не е много дълга. Където има американци хубаво не са видели.

Защо ли това ми напомня на Украинския сценарии? И там едно момче купи едни тръби за да взима комисионна и ..... на Украйна и се случиха поредица от .... интересни изпълнения. Той Бадън за това миналата година напечата 333 000 000 000 000 US$, за да могат неговите момчета да .... купуват.

Отдавна американските компании не инвестират, те идват, купуват наготово и започват да точат печалби, данъци и инвестиции таратанци...

Любопитен съм, дали ще покажат преводното нареждане за сумата от 50% акции....

Уол Стриитските евреи и гащите ще ви събуят !!!

московски ню йоркски .. със сигурност е по добре като има избор

Са толкова американци, Колкото курът ми е завършил Харвард С отличие Червени перачи на пари с офшорка Има ги много у нас

БАМ ... егати новината ... тази компания беше години на ред собственост частично на ГАЗПРОМ и на избрани агенти. Схемата беше елементарна ... фирма монополист с частни лица сред собствениците препродава газ купен от ГАЗПРОМ с надценка ... още замислена от Луканов с "ТОП ЕНЕРДЖИ" - просто него го отсвириха своевременно а Бойко Рашков замете случая. Днес Бойко Рашков отново е министър в МВР. СЪВПАДЕНИЕ?!

Оооо аман добре че са хамериканци...че ако бе руска компания щеше да настане вой....няма значение че е офршорка и ще точи пари без да палаща много много данъци.

Ти къде го чукаш то къде се пука ... Албания дори не участва в инициативата три морета ... що пък точно в Албания. Щото там няма европейско законодателство за равен достъп до инфраструктурата. Три морета е успешна инициатива за разцепване на ЕС. Сегрегация на бившите комунистически диктатури.

Въпроса не е дали са американци китайци или руснаци. Въпроса е че тези "инвеститори", инвестират само в ВЕЧЕ създадени мощности и инфраструктури. Тоест, сядат на готово да печелят от нещо което нито те, нито тези които са им го продали са създали! Другият пример са Мариците! Когато американските "инвеститори" дойдат и направят - примерно - фабрика за смартфони или американски дънки и по този начин създадат нови отрасли, тогава ще ги призная за инвеститори! Иначе са мафиоти, които използват клекналата позиция на нашите управляващи пред американските такива, за да лапат активи с гарантирани клиенти и приходи създадени от нашите деди а не от тях! Това е все едно аз да ида в САЩ, щото техните политици са под палеца на нашите (които ми играят по свирката) и да си купя цялата мрежа за електроснабдяване или газ на 300 милиона население и после да се пиша ИНВЕСТИТОР. Не, не съм инвеститор. Всичко друг ще съм, но не и инвеститор!

Кое е било вече създадено не разбрах.

Сашо Дончев разбра, че с присъствието само на 2 негови депутати (Валери Жаблянов и Славчо В.) в по-предишния Парламент нищо не става. Сега олигарха ще си има цяла своя партия в Парламента, за което пристана и на Мустафа.

Регистрирана в САЩ! Офшорките трябва да бъдат забранени!

Дали съм разбрал правилно какво пише??? След като Баце похарчи милиарди за "независима газификация" от която Бг няма да получи нищо, сега е подписан договор с Американска компания която ще внася втечнен газ от терминали в Албания и Гърция който ще идва от САЩ? Междувременно Овергаз са платили 100 милиона на Газпром, за да се откупи?? Значи не стига, че Боко им построи газова магистрала с парите на Българският данъкоплатец ами и Овергаз им плати още 100 милиона?? Гешев, нещо разследване няма ли да има за вреди нанесени на България в ГАЛАКТИЧЕСКИ размери ("особенно големи" не е достатъчно като дефиниция) И за чий е тази тръба която Боко построи, след като Бг има нужда от нов договор за доставка на газ???

Дали не си вярваш, че Сашо Дончев със свои пари прекопа и се настани поне в 15-20 български града? Не мислиш ли, че той трябваше да върне на руснаците налятите тук средства? Не виждаш ли, че с тези 50% дадени на американците и благословията на Мустафата, Овергаз се легитимира чрез ИТН и Славчо в Парламента?

Овергаз е частна фирма!

Тръбата от де ще мине? През Македония ле ? :)

през Македония! И пътят към Марс - също! Ше тургате ТОЛ-такса на сека ракета! Завиждаме ви, братя!

Както и очаквах, истината за ИТН и Славчо излезе наяве. Славчо си е проект на Сашо Дончев, още от времето на Иван Костов, когато Овергазките служители стояха без заплати, но Сашо Д. ги водеше "безплатно" на шоуто на "хъшовете"... Присъствието на хер мустафа на днешните снимки подсказва, че Сашо Дончев й дава половин Овергаз, само и само тя да "приеме" ИТН на политическата сцена.

Вместо да разкарат посредниците, заради които газът ни излиза скъп и прескъп, вкарват още един - този път презокеански кръвопиец. Такава е съдбата на колонизираните роби. Както казва Ботев "СМОК Е ЗАСМУКАЛ ЖИВОТ НАРОДЕН, СМУЧАТ ГО НАШИ И ЧУЖДИ ГОСТИ!". Ако не изхвърлим янките и техните губернатори от територията ни, те ще я изсмучат и погубят - точно това правят през всичките 32 години поробване. Като наблюдавам какъв боклук избираме да управлява държавата и какъв се подготвя отново да ни язди започвам да се съмнявам дали българите искат да имат своя държава. Жалко, много жалко за всички герои дали живота си този жалък народец да има своя държава. Сигурно Апостола гледа от отвъдното мрачно и с безсилен гняв .

Овергаз отдавна не са посредници. И е частна компания. Може да продава акции на който си иска. Ти къв си че им се месиш?

Северна Корея, авгснидтсн, Иран Ирак, Либия, Сирия, Венецуела, Украйна и много други, ето това е Америка. Или това, което остава след нея

Ко? След Америка е останала Южна Корея не Северна

И Япония и Западна Германия. А след СССР какво остана?

Шило

Е, американци ще продават руски газ по трасето на Овъргаз, а Сашо Дончев ще внася американски газ. Веселба. Това ви е девирсификацията. Която си е кооперация

Къде е това трасе на Овергаз?

Другояче изглеждат нещата, когато посланикът не те предупреждава, че който идва в България, трябва да се подготви да отчислява за чекмеджето. Бутнем ли мафията ГЕРБДПС, България ще се удави в чужди инвестиции за 2-3 години. Всички, които чакат на прага от 10 години, ще се изсипят наведнъж.

Тия дето чакат на прага чакат единствено да си напълнят гушите, тъпанарино!

Например Росенчо. Кажи един чакаш.

Мдаммм. Остарява Сашо Дончев. Да видим другата половина на Овергаз за кого ще е...

Американци и руснаци си сложиха марионетно правителство използвайки тъпотията на Радев. Сега ще ни цедят тук както едно време. Енергетиката на американците, рафинерията и парите от петрол за руснаците. Дупе да ни е яко! Костов едно време така стабилизира нещата след като ни докараха до фалит - даде Лукойл на руснаците, Марица 1 и 3 на американците с договор за скъп ток 30 години и ни оставиха на мира няколко години. Великите сили знаят как да обират по-малките държави и да работят за тях!

Радев и Рашков вече имат официална подкрепа от САЩ в борбата с корупция, така че ГЕРБ със сигурност съвсем скоро ще бъдат изчегъртани, заедно със закрилника на магията - Гешев назначен еднолично от Тиквения лъжец и крадец за да пази гърба му. Да не говорим, че е назначен без образование и без конкурс.

Ще изчегъртат този Бойко, но ще си сложат нов. А ние..... Просто ще гласуваме

Американците ще помгат да се изчегърта единствената проевропейска партия у нас, която гледа интерсите на ЕС? И това е добре според вас. Иначе дебилите, които вярват, че предишното правителство е корумпирано са ми ясни. И ние едно време гледахме Трифонов и вярвахме, че Костов има 600 милиона в швейцарска банки и най-корумпирания политик в цяла Европа. Повярвай някой ден ще се срамуваш от тъпотията си!

Ако все още вярвате в американската мечта, разберете, тя не е измислена за нас, нито за американците, тя е измислена за онези, който ви поробват, докато вие(ние) си мечтаете

Разпродаваме бавно, разпродаваме бавно... неусетно дори... Ей сега ще видите ползите от демократичния втечнен газ, докато пърдите пред телевизора на трета ракия.

Това НЕ Е американска фирма. Скоро ще стане ясно кой стои зад нея :)

продават и майките си за шепа сребърници както Юда е продал Христос

Щом придобиват акции на мафията, значи и тези са мафия. Зад тях ще се крие Овъргаз и ще си играят играта както преди на 100 %.

Gas Over!

"Ние активно ще подпомагаме "Овергаз" в усилията за диверсификация на енергийния пазар в България с добавянето на нови източници на природен газ, единият от които е АМЕРИКАНСКИ ВТЕЧНЕН ГАЗ", каза Стивън Пейн, президент на Linden Energy. Честито! ... Утре Волен организира ПРОТЕСТ срещу американската напаст.

По тази сделка е работено поне 1 година, днес са сложени окончателните подписи!

Лека полека руското енергийно робство се замествта от американско такова. Само дето американците стрижат по два пъти повече от руснаците, по "демократичен" модел.

хамерското е дране до кокал... че и до костен мозък чак...

Бугари, първо се определете мъжки, женски или джендерски род е природният газ и после посягайте да драскате коментарите си тук. Иначе нещата стават все по-зле и по-зле.

продажнически...

още един "потомък" на Сашко Макето!

на развален шопски бе, братя! Като си въобразявате, че говорите мàкедонски? :)

тлъстите и мазни еврейски физиономии, направо ми става ясно що за хамериканци са...

Щом копейкаджиите пищят в безсилие значи е добре за България.

елементарна и проста двубитова машина, ама какво да се прави - такъв те е изтропала мама...

это надолго!

А ти каква мърша си?Дай да те видим, излез на светло извън анонимност!Или си прекалено тъп и грозен и те е срам да се покажеш??

Лайно миризливо, пъхай се обратно в осмърдяния американски гъз от дето си излязъл!

Сашо Дончев е закъсал за свежи пари.Засега губи само половината от Овъргаз, след време и цялата.

Твзи изроди искат всичко.

Да ти напълнят касичката, разбирай - устата с качествена сперма. Както се ебат помияри като тебе.

Ти ли си сложи плюсчето, нарцис :))

Ама признай и ти, че плещиш глупости. За парите от руското посолство малко по голям интелект трябва да влагаш. Ти можеш! Имаш качества на добър трол! :)

Признание ли искаш, добре. Вярвал съм в хамериканската мечта, много години. Дори съм се снимал с хамериканското знаме. Гласувал съм за СДС, докато не изчезнаха. Накрая осъзнах, че ЦАРЯТ Е ГОЛ. Осъзнай го и ти. За тях сме роби и нищо повече.!

Овце за доене и крадене. На пари и територия. Нищо повече . И аз бях русофил преди време, докато не се запознах отблизо със захарова и песков. Заради тези наглеци намразих Русия.

Русията - дълга тема. :) За разлика от САЩ, там все още има живи и нормални хора. Сърдечни, добри, искрени. На десет има и един болклук. Ако ме мислиш за трол на Путин, ще ти кажа, че него го смятам за тези 1 от 10. Това едва ли ма значение, но щом ме питаш, да си кажа.

п.п. Имам приятел, който вероятно мисли като теб. Голям фен е на ДБ. Постоянно ми праща статии против проф. Иво Христов, против Тръмп, против Мангъров и всякакви подобни личности, които ги обединява антиглобализма, макар да са съвсем различни и да нямат нищо общо. Русия е в играта, за съжаление. Свободните хора са от всички нации, които се противо поставят на настъпващия ботуш. Сега се борим с вируса, Русия, Китай, Иран, утре ще се "борим" против климата и т.н. Всичко е едно лайно , обвито и поднесено в целуфам и панделка. Много им е удобно, да си играем на русофили и русофоби.

Е сега ще купувате скъп втечнен газ от умните американци, вместо евтин природен газ от простите руснаци....

Скоро ще купуваш купони за храна, щото от понеделник всички руски боклуци ви уволняват

На колкото повече тролове плащам, толкова повече загуби търпя. Ще взема да ги изтровя всичките, писна ми от глупаци!

"Новината бе обявена по време на енергийния панел"...

Българино, не гледай умно, ами се вдигни и изпъди американските окупатори, защото са те налазили и въздух не оставят.

Парите нямат цвят. Фирма на комунистче преминава в ръцете на гадните капиталисти…

Сега разбрахте ли кой е Президента генерал Радев и кой е Тиквоний Пеевски Магнитски? Единият получава поздрави от Байдън, а другия кляка на Ердоган!!! Разликата е огромна!

Байдън щеше да се включи и който да беше на мястото на Радев, защото защитава интересите на САЩ на Балканите! А санкциите по закона "Магнитски" касаят Радев, ИТН, ДБ, ИМВ и ДПС! Божков - основен спонсор на протестите - Радев, ИМВ, ДБ Пеевски и Илко Димитров - ДПС, съответно ИТН! Останалите трима са освободени от постовете си, веднага при установяване на нарушенията и са предадени на прокуратурата, много преди да бъдат обявени санкциите!

Стига са крали тия престъпници Да възраждаме плама и да бием шута на Русия да се маха на руската си майна

Официално България е новият 51-ви щат на Съединените Американски Щати, и като такъв е редно българите да пътуват вече безвизово до метрополията и да получат американски паспорти като граждани на САЩ.

За да те посетят боширов и Петров с чашка новичок в ръка, беден и нещастен трол

А американските заплати ?

Предпочитам да сме Албъкърки и кмет да ни е проф. Уолтър Уайт, по прякор Хайзенберг!

Пак отвориха торбата с лъжите. Фирма с трима служители.....

Сега руссоФилите и русофобите ша се ошашават Кой е врага ? Кой ? Кой? То стана една оплетена. В бизнеса братлета няма ватенки и кравари има само едни финикийски знаци. Ватенките и Краварите са за пред простолюдието в Дир-ника.

Linden Strategies Government Relations Follow Logan Stephen Jordan View all 3 employees About us Linden Strategies is a government relations and business development firm providing strategic analysis and advisory to domestic and international clients, including sovereign nations. Our team of experts.....

Да не говорим, че името според статията се различава с малко от името на фирмата която google намира, да не говорим за предмета на дейност. Пак подставени лица, но дали това се случва заради Магнитски или някой се страхува от идващата нова власт само времето ще покаже.

Това е профилът на убавеца: www.linkedin.com/in/stephen-payne-8ba18223 Има цели 2 години опит в биографията си. А какво ли стана с куповача на Левски.

тея двамата малко на педерази приличат

Ти малко, като глупак звучиш. Само това ли разбра от новината?