АМ „Струма“ напредва, остават още 40.6 километра за доизграждане

Последният участък е най-труден и скъп участък през Кресненското дефиле, който ще струва 875,3 млн. лв.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да има къде да пътуват избирателите с каруците, и да пласират набраното на по-далечни пунктове са вторични суровини...

Това... към 2 милиарда ли ще ни струва?

гражданската, пропадането на асфалта след 2 години, некачествените горива и удрянето в кантара, и всичко останало...

по 20 и кусур милиона на километър, голямо крадене ще падне ....Само тунел да беше цялото трасе пак нямаше да струва толкова !

Мая Манолова за какво сте я изкиприли на снимка, да не чака за петно по завършения обект?

Оставали около 41 км. По информация от АПИ общата дължина е около 156 км. Щели да прибавят и АМ Люлин към нея. Отива към 170 км. И приключват. А дано.....Информацията е твърде недостатъчна за обикновен читател-данъкоплатец-избирател.

Козница“ е най-дългият железопътен тунел в страната. Има дължина 5808,60 m[1][2], която с влак се изминава обикновено за около 10 минути. Има само 1 коловоз.

Северозападна България ще има ли магистрала или е важна Струма , за да ходят депутатите на скъпото Банско и българите да си дават парите , за почивка на гръцкото море

Да точно така АПИ оценява какво ще ЗАХ-АПИ.

Е , па к'во... нема и един милиард за 40 км... То добре ша я пра'им магистралката , ама требе а се внимава с анексите и качеството , че оная Кьовеши само т'ва чека , тая натрапница :)

Кога да очакваме да стартират ремонтите? 2 или 3 седмици след рязането на лентичката? После ремонт на ремонта и към 2182 всичко ще е ОК.