Агенцията по заетостта отчете 6.2% безработица

През декември 2018 г. броят на регистрираните безработни е 201 466 души

Обратно в новината

Коментари - Агенцията по заетостта отчете 6.2% безработица | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само да попитам като тъпак... а тази агенция отчита ли колко трудоспособни хора са избягали от мутренската държава и са отишли да работят зад граница??? Май тези хора никой не ги включва в статистиката за безработни, а иначе по избори се оказва, че населението е почти 8милиона..... да се чудиш колко мъртви души се водят по списъците. Просташка държава на простаци управляващи- това е България!

Отворете сайтовете за работа .....дори обявите за работа не са на български или се търсят хора , говорещи от холандски до арабски за колцентровете....другото е за шофьори, кофражисти и продавачи в хранителни магазини

В Чехия безработицата е 2,5%.....Освен това от 2009г. до момента от България бяха ПРОГОНЕНИ още 200 000 души!като се пъчат с ниска безработица,защо не кажат и каква е заетостта в сравнение с предишен период.Така че...жални сме за ожалване отвсякъде.

Пак поръчани стъкмистики за стопляне егото на управляващите... Нищо общо с истината. Реалната картинка е зашеметяващо ГАДНА за тая държавица....

не е стъкмистика, истина е . дължи се на факта , че бюрата по труда са безполезни и хората не се регистрират като безработни. преди време отивам да се разписвам и една ми вика - ама вие не получавате вече обезщетения, за какво идвате ? викам - вие не сте ли бюро по труда ? - Да - Ами търся си работа ма !!

Много правилно, да направят сравнение между заетите през 2017 и 2018г. Имам познати безработни, които не са регистрирани и не разчитат на това.