Коментари - АЕЦ "Козлодуй" ще изтегли заявката си и поскъпването на тока от юли ще е под 30% | Бизнес.dir.bg
назад

АЕЦ "Козлодуй" ще изтегли заявката си и поскъпването на тока от юли ще е под 30%

Атомната централа ще предложи по-ниско увеличение, заяви енергийният министър Владимир Малинов

Обратно в новината
| Редактор : Виктор Стефанов

Коментари - АЕЦ "Козлодуй" ще изтегли заявката си и поскъпването на тока от юли ще е под 30% | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

да гризнат големо дръво, тоя път ще е грозно

е, хайде! хаирлия да е! Днес тока -- утре всичко останало.

Е как така 30% увеличение на цената, нали всички експерти твърдяха, че дори ще намалее от конкуренцията на свобдния пазар. Дори имало дни с отрицателни цени!

тотални герберски безидейници и некадърници

29% ?

30%????????? Бе тия ги немат за нищо процентите. Този път ще има тояги.

Само 30%. Нищо не е. На този гнил и пасивен народ ми трябва 100% увеличение и още по сто тояги, за да му дойде акъла. Нали, всеки ден опяват, как нямало инфлация и цените падали. Бюджета ли не могат да вържат без инфлация, та ѝ помагат малко с цената на енерго носителите. Или, трябва да избиват пари за демократичното, но несертифицирано за нашата АЕЦ гориво на Уестингхаус, докато през България постоянно минават влакови композиции с руско гориво за централна и западна Европа.

американското гориво за АЕЦ е евтинко, нали? Гаранция от ГЕРБ и баничаря от Пловдив. Апропо либерализацията на пазара за ток не го ли отложиха? Сиреч увеличението е САМО заради Американците...

Месното туземно население в кочината Булгаристан, не осъзнава, че като от юли увеличат тока с 25% и след него всичко останало, то тези ЖАЛКИ 11% ще му се сторят като намаление, а не като увеличение !!!

Супер! Тока ще поскъпне само с 29.9% Главчо поема всичките непопулярни мерки към служебния кабинет, за да могат после ГЕРБ/ДПС ако спечелят изборите да си крадат на воля като обясняват на всички как служебното правителство на чорапчо всъщност бил надул цените.

едно голямо браво. Натрупва се дефицит и после домакинствата да го покриват, заради некадърници. Юли 30%, а септември още колко?

Някой ще бъде ли така добър да обясни каква е връзката между домакинствата и Фонд "Сигурност на електроенергийната система". Защото липсите в този фонд трябва да се покрият от домакинствата?

Абе давайте да се събираме в София и да попрочистим

Служебното с 30 нагоре редовното с 5 надоло .......супер

Всички енергийни ресурси намаляват стойността си, тия боклуци продават АЕЦ Белене, закопават ни със скъпи реактори. И ще увеличават тока с ди 30%, какви уроди.

ОСтавка....оставк...ос....ама на кой сега ? :) хахахахахахахаха Искахте да бутнете ГЕРБ и ПП-то, бутнахте ги, ся по-добре ли живеете ? хахахахахахахах

Ясно, от 1-ви Юли вдигам цените.

Така го казва, все едно ще има намаление с 30%

ще правим украса на дърветата, иначе няма оправия

Маме, следи къде постваш, щото така изглеждаш още по-неадекватен. Което си е постижение, само по себе си, ама все пак... :)))

Браво на БКП=БСП. Успяха да вкарат в главите на Българите, че заплатите им зависят от управляващите. И по-бедни ще ставаме. Ако има място зад последното в ЕС и то ще ни е много.

Да ви имам демокрацията и пазарната икономика: След три месеца, в които има излишък на ток, след три месеца, през които цената на тока се срина- стана нулева, че дори и отрицателна.... 30% увеличение... ШИЗОФРЕНИЯ!!!

Ами така ще е докато ни управляват чуждестранни агенти. Турците от ДПС не само са чуждестранни агенти,. ами и са противоконституцинни. Записвайте се за канала ми в телеграм ППРАЗУМ с латински букви за да ми помогнете да направя България нормална просперираща и модерна държава която работи за народа и в която няма насилие, няма разделение и омраза и всички сме равни. Не хапе, не боли, нищо не ви струва. А ако спечеля аз печели цял народ, а ако загубя печелят само мутрите.

ама като го отложиха свободния пазар с една година и тези приказки (верни или не) отидоха "на кино". Сега пак административно ще ни увеличават цената с колкото си искат.

Нали щеше да поевтинява, бре, младежи, тока .. Зелена енергия ала бала

пък аз си мислех че ще поскъпне с 31%, сега мога да спя спокойно

Няма да мирясат докато не го направят 0,30 лв. / кВтч

Управниците (Господ да ги убие!) пускат през медиите слуховете, че ще вдигат тока (а от там ще скочи и всичко останало) с 30%. После го вдигат с предварително предвидените 25%. И тъпата рая е доволна и те също. После наесен пак същото. Номерцата са идентични. През юли "намаляват" цената на парното и топлата вода. Пускай си парното на воля, народееее! През октомри ще я вдигат тройно повече от намалението. И защо бе, минтЪре? Нали газа евтин, петрола и той, нали ядреното гориво още по-евтино ... Що ще вдигате цените на тока? Да не би пък щото американския газ и аамериканското ядрено гориво да ни излизат доста по-скъпи от досегашните? И що допуснахте простотиите на ЕС за либерализирането на пазара за битовите потребители, а реално - закачването на още едно звено по веригата и пак за сметка на крайните потребители? Същото като с т.нар. "топлинни счетоводители". Нищо не прави ама пари прибира. И то не малки, а огромни суми.

Така се представят положително новините. Ще има увеличение, но под 30%, забалежете! Скромно е!

Шило

Колко, 29%, ли ще е? Ваща мама и 15% хич не е малко!

Не знам американският уран колко струва, знам, че докато братушките ти продаваха газта на 350 лева, сега американската е на 75 лева на Мв/ч. Та толкова за промитият ти мозък. Ако въобще имаш с какво да мислиш с нещо.

Токът се превръща в лукс за мизерстващите 75 процента българи. А тепърва ще им построят и два американски реактора за 80 милиарда лева. Щото 8,5 за целия АЕЦ БЕлене бяха огромна сума.

Приключиха ви. Тва е. Ма като сте мърша така ще е. Русия била такава онакава, докато Краварите и слугите им от ДС ви убиха като нация и са ще мъкнете хомота. По турско робство не е имало такъв рекет на раята. Ма евреина се оказа най-гнусния в историята. Згъна и фашистите на Хитлер на две по садизъм и кръвопийство. Скачайте са за ЕССР и ОТАН мама ви утепана продажна. Чеп за зеле не става от тукашният матрял. Щом ви взеха реакторите БЕЗПЛАТНО БАЦЕ си ги дадохте на Зеленият евреин. СМЪРДЕЛИ ТЪПИ. Да пускат болестта екс и да ви приключват.

Под 300% ще е

най-вероятно увеличението ще бъде 29.99%

Слагам панелите и режа жиците. Край с НЕК и шибаната държава. Няма да плащам войната в Украйна.

Газа евтин, американското ядрено гориво евтино, пълно с фотоволтаици а пък тока с 30% нагоре. Защо ?

И сега вместо 200 лв. ще плащам 300 лв. така ли ?

По-малко от 30 %, тоест 28-29 % поскъпване ?

Предлагам следващата сглобка да я изринем на 1-я ден от управлението и

Че малко ли е 30%? Той така го е казал, че все едно трябва да се радваме, че поскъпва токът.

Служебия министър, ще рече Герб ви увеличават тока с 30% да си хранят волтаиците и перките. Гласувайте пак за тях

Месното туземно население в кочината Булгаристан, не осъзнава, че като от юли увеличат тока с 25% и след него всичко останало, то тези ЖАЛКИ 11% ще му се сторят като намаление, а не като увеличение !!! На този гнил и пасивен МАТ‘РЯЛ му трябва 100% увеличение и още по сто тояги, за да му дойде акъла. А когато всеки ден опяват, как нямало инфлация и цените падали НАГОРЕ, въпреки земното притегляне !!! Бюджета ли не могат да вържат без инфлация, та ѝ помагат малко с цената на енерго носителите. Е, хайде хаирлия да е! Днес тока -- утре всичко останало !!!

Значи от 1-ви Юли вдигам наема с 30%

260 ше плащаш ако го увеличат с 30%

Що не си е*еш родителката олиггофренче?

да няма Белене, сега пикайте кръв. А Славчо да си се спотайва тихичко в ъгъла, че като спрат парите от парламента, ще си брои дните до края на телевзията си...то не че плъховете не са почнали от сега да напускат кораба. Ама шоуто му си го биваше едно време. Скоро няма да има друго такова.

Много е просто бе хора. Ругелатора определя цените на тока, на водата и на кого ли не. Ругулатора е на ББ и ДП. Утре могат да кажат и 1000% Няма пазарна икономика, има регулатори. За това и падна правителството, за това е борбата и за следващото. Който държи регулаторите, държи и държавата и хората. Милете, четете....

И късото ще е без пари. Само гласувайте за Възраждане.

странно, половината ток в държавата ни се произвежда от часници! защо държавата повишава цените? да не е заради онези 20 % които събира като ддс??