Абровски допуска чуждестранна лаборатория да поеме контрола на "Капитан Андреево"

Два варианта за контрола на вноса на храни през граничния пункт очерта очерта земеделския експерт

Обратно в новината

Коментари - Абровски допуска чуждестранна лаборатория да поеме контрола на "Капитан Андреево" | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крайно време е, дори за марионетки на чорбаджиите, да започнат да правят разлика между държава и правителство! Тоя директно казва, че правителството не можело и не искало да поема отговорност, та затова прехвърля топката на частна фирма! Само че, частнаат фирма е още по безконтролна и трупа баснословни печалби за наша сметка! Крайно време е, държавните постове да не се заемат от женски полови органи, а от хора с умения, знания и топки!!!

И кой, ти или работодателят ти, ще плащате на фирмата? Защото аз повече нямам, взеха ми всичко още на сутринта след дадените левчета. Ако беше нормален, вместо чужденци и да се излагаме пак, щяхте да заработите както трябва без кражби и готово! Закони си имаме достатъчно и добри на хартия. Нямаме си обаче един нов "Стамболов" или нов "Стамболийски" да ви стъпи на шиите, да натири крадливите некадърници и простаци и да изчисти Авгиевите обори решително! С пословичната си ориенталска ленност винаги сте мразили някой да ви накара да работите и да не пипкате наготово. То и затова бастисахте някога тия споменатите двама де.....

дано и германски депутати поемат НС... явно уоравляващите нямат капацитета...

"ЕКПЕРТИТЕ" от ИТН не спират да плюят и храчат.

"По този начин държавата ще има буфер, защото ако сега ние пуснем някой камион и се окаже, че държавната лаборатория е сгрешила, отговорността я носи държавата, а така ние ще имаме буфер и винаги ще можем да кажем, че нашата референтна лаборатория ще поеме проверката."...и това казано от "експерт "...това ако е изход ,държавата да се затваря .

Само ГАЗ и Капитан Андреево. Друго за тези управляващи последната година не съществува. Преди това беше Гешев и Спецсъда. Ами с този начин на работа няма да се оправим никога, защото това са проблеми които не засягат хората и бизнеса и няма с нищо да ни подобрят живота в страната и бизнес климата.

Тя чуждестранна лаборатория отпреди 77г. е поела контрола над държавата, така че...

Пламене, Пламене, ще ти го кажа на маса някой ден. Това което предлагаш е типични американски начин на действие в корпорациите. Избираме някой и като се усетя, а това е неминуемо, когато правилата не са добре дефинирани, казваме те не се справят, ще ги сменим с други, а възложителя остава винаги чист!

Най-добре тази чуждестранна лаборатория да е на Таки.

Ами дайте да направим петиция, да си му я върнат на човека, той сън не го лови сега. Върти, сучи.