Коментари - 8000 км републикански пътища са в аварийно или предаварийно състояние | Бизнес.dir.bg
назад

8000 км републикански пътища са в аварийно или предаварийно състояние

От декември досега с пътните фирми са разплатени над 1,3 млрд. лева. За обществено обсъждане ще бъде предложен вариант за поскъпването на тол таксите с 50% от 1 юли

Обратно в новината

Коментари - 8000 км републикански пътища са в аварийно или предаварийно състояние | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не може да е верно след 34 години на свобода и демокрация в клуба на богатите !!

Да благодарим на Бойко Джипката и фирмите около ДПС/ГЕРБ които строиха некачествено тези пътища, за да могат след няколко години да ги ремонтират!

След 500 км. в северозапдна България - полуоска, две главини, два диска. Хубавите ви инфраструктурни проекти. Между Враца и Монтана НЯМА път!!!

системата“ ремонт на ремонта“ продължава , чакаме само Боко Инхауса

Еми много ясно,то само крадливи некадърници.Как да има нормални пътища,важното е търбуха да им е пълен на тия отрепки.

След като въведоха винетки и ТОЛ такса за които ни убеждаваха че се въвеждат за да има пари за пътища! Предлагам да измислят още такси!

ВСИЧКИ ПАРИ ОТ ВИНЕТКИ И ТОЛ ТАКСИ да се ползват само за пътища. Да се направи Струма и Хемус от Държавната фирма автомагистрали .. Като има евро пари само тя да работи на поносими цени .

обаче трябва да се кара внимателно, а ти като врачански пустиняк кой знае какъв барутарник търкаляш със по 100-120

Не моЙ туЙ да Й вЕрно, след 34 години на свобода(разбирай анархия) и демокрация(разбирай беззаконие и кражби) в клуба на богатите !!

Работим по разценки Швейцария а заплащаме труда по разценки Африка постоянно ремонти и на ремонтите пак ремонти Итака завинаги

Този грозен алкохолик Шишко не си мръдна пръста 2 години една кръпка да направи. Мери асфалта и раздава пари. Това и маймуна го може.

Пътища не ни трябват бе.Важно е апартаменти по 20-30,хотели по морето и джипки,повече джипки купувайте.Да живее Бойко, Таки,Божков и техните фирми спечелили всички държавни поръчки на "таен търг".

Така си е.. Кирчо и 1 метър не направи, няма как да му се развали нищо.

пътищарите сега пълнят чекмеджето на Мунчо , нищо ново в родната кочинка .......

За миналата 2022 година са завършили ПЕТ човека транспортно строителство, които са били приети с двойки и са построени САМО СЕДЕМ километра нови пътища !!! Слава Булгаристану, героям слава и АМИН !!!

То не може и чекмеджето пълно и пътищата качествени. Едното е за сметка на другото.

Хем тънки, хем тесни, хем на вълни !

Нирмално е да е така. Бизнесът генерерира свръх прчалби, ти му изплащаш компенсации за какво ли не. Махаш ДДС на кръчмари, хлебари, зърнари, хотелиери. Отказваш да събираш данъците от руските фирми - 99% от едрия бизнес в България. Крадеш по различни схеми събраното от данъци и еврофондове. Не желаеш да вдигнеш акциза на горивата, но и в добавка помпаш Лукоил със стотици милиони компенсации за електричество..... Ами нирмално е да няма пари и пътищата да са в трагично състояние. Управлението на комунистите винаги е довеждало държавата до фалит. Задава се следващият.

Стига с тези пътища и задръствания. Не дадоха 1 лв. за развитие на междуградския автобусен транспорт, градския транспорт, на влакове и т.н. Все се инвестира в това всяко семейство да има по 2-3 автомобила и за всичко да си прецакан да си ползваш автомобила.

Някой е изпапкал доста асвалт, сега ремонт и отново чекмедже пълним, 60 милиона в раницата и още колко х 60, Барцелона е ктасив град, народа прост, мафията силна.

По интересно е от къде са златните к'лчета и пачките по 500 евро на чекмеджан, който сам си каза, че за 5 дена 3 е бил при херо! Къде отидоха 9 милиарда за 9 дена на канадеца простокиро и кокор откраднати от всички нас !

Имахте 2 години да покажете как се прави. И? Нула.

Според мен нещата в България са много добре. Всичко е на ред. Никой не протестира, не стачкува. Хората са доволни. Ако не беше така щяха да излязат на улиците. Но положението рязко ще се влоши ако се избере редовно правителство. Ще започнат масови(платени) протести за какво ли не. Гарантирам!

Глуподти са това за харчовете на правителството. Всичко от държавните разходи е проследимо. Ако имаше нещо нередно, то Мунчо и Гълъбите щяха да прегракнат от викове. Къде са парите на чекмеджан никой не иска да разбере. Защо? Отговори си сам.

не може това да е истина

Бай Тошо беше построил щелезница до всички села и паланки, но демократите евроатланти унищожиха всичко. Също така имахме до 1989г. най гъстата мрежа за граждански вътрешни междуградски полети. Сега са ни артисали от всичко това 2 МиГ-29. Но пък платихме на господарите кравари близо 10 милиарда за 16 чертежа на самолети модел 1974 година.

И до сега няма осъден политик.

Защо децата на сорос мунчо летеца и ляна йотова назначават небългари да ни управляват като се започне с канадеца простокиро ??

Даже не могат да боядисат НРБ

нямаш акъл колко хлебарка! Още комунистите са ви Виновни че сте мега некадърни! Не можете да боядисате направеното от Тошо, както казва поета.

Мунчо и Йотова са деца на Сорос, колкото ти си македонски космонавт.

доста хеликоптери прехвърчат тия дни над родината, та предлагам да ги ползваме за новото превозно средство, а пътищата да ги затваряме

Защо отново всичко е за Южна България?

Докога ще чакаме ДДС да стане 50%?!Демокрацията е в опасност! Истамбулската конвенция буксува! Нема анадолски кур безплатно! Не се търпи.. А сега и пътищата..

Най-големият проблем след липсата на лустрация в България е заравянето на главата в пясъка и по тази причина невъзможност за реална преценка и вземане на адекватни мерки за подобряване на незавидното положение на дебилите, населяващи територията.

ще оди при Одрин

Важното сега да се откраднат парите за саниране какви пътища сънувате

Шушков явно е специалист по всичко - митници, пътища и какво ли не още. От такива специалисти всичко в държавата ни е на тоя хал, който всички виждаме.

Китай са положили над 8,100 км за 2022 - да ни е честит краварския режим. Ако преговаряхме с Китай, досега да имаме построени всички магистрали плюс евентуални нови като магистрала Рила, Тутракан, Варна-Бургас и други...

Нормално е да е така. Бизнесът генерерира свръх прчалби, ти му изплащаш компенсации за какво ли не. Махаш ДДС на кръчмари, хлебари, зърнари, хотелиери. Отказваш да събираш данъците от руските фирми - 99% от едрия бизнес в България. Крадеш по различни схеми събраното от данъци и еврофондове. Не желаеш да вдигнеш акциза на горивата, но и в добавка помпаш Лукоил със стотици милиони компенсации за електричество..... Ами нирмално е да няма пари и пътищата да са в трагично състояние. Управлението на комунистите винаги е довеждало държавата до фалит. Задава се следващият.

Кви комунисти те гонят пък тебе бе, манго!

Ами те тази две години пак същите управляваха.

Нормално след 12 години откато сме в ЕС ..една Тиква като мисли само за крадене рекет да сме на тоя хал.. Който не вярва ,че такива като Боци и Каскета са виновни просто да отскочи до съседна Румъния и да се убеди... Тея преди Боцката ни дишаха прахоляла...а сега са само 50 години пред нас .. Честито...пичиве пак си го избирайте .. И не са само пътищата...погледнете какво здравеопазване имаме ...вече сме по-зле сигурно и от Албания...дъното.. И сигурно пак никой не е виновен нали?

Я питай Черна Гора, дали ще поиска пак Китай да и прави магистралата. Промит мозък от Израждане. Вземи прочети, поучи и тогава се изкаьвай.

Можеш ли да ми изброиш поне три руски фирми в България? Дори Лукойл не е руска, 51% от акциите ги държат австрийци и швейцарци! Предварително благодаря!

Примерно Бизнесмен като Велико Желев който вади парите си основно от обществени поръчки за строителсто има автопарк от супер луксозни автомобили имоти в България над 10 тина апартамента в Дубай и това е само което се вижда. Или обществените поръчки са надути и или асфалта изтънява.

Как така? Това не е вярно. Пак руска пропаганда. В България всичко е цветя и рози. Мед и масло текат по улиците. Народа доволен.

За 30г демокрация и 20г евросъюз това е страхотно постижение

Чета сайта на НСИ и ми става хем смешно, хем тъжно. Щото, видите ли, гадните комуняги от 1946 до 1988 взели, че построили 52000 километра всякакви пътища.. практически цялата електропреносна мрежа...над 3000 язовира...поливни системи за над 80% от обработваемата земя...над 8000 фабрики, заводи, цехове и цехчета...училища... болници... шест блока АЕЦ и всички съществуващи днес ТЕЦ, и какво ли още не...плюс издръжката на 110 хилядна армия... Та се питам- как, аджеба, са го направили тия престъпници - и то без никакви еврофондове?

Австрийци и швейцарци, пиещи мнооого водка.