47% от зърното, превозено по Черноморския коридор, е стигнало до Европа и България

В периода 1 август-18 октомври общо 354 кораба са потеглили от украинските пристанища Одеса, Черноморск и Южний

Обратно в новината

Коментари - 47% от зърното, превозено по Черноморския коридор, е стигнало до Европа и България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За малоумниците - смятайте какъв хляб ядем, щом изнасяме десетки хиляди тона зърно и също толкова внасяме. И родното и вносното са боклук. Всичко читаво заминава навън.

Защото не минават през Босфора. Като резултат - под житото се пренася какаво ли не, в това число и бомби

А уж, западът настояваше за този "коридор, за да няма глад в Африка! Помните, нали? Всъщност "коридорът" беше нужен на запада, за да има сигурен маршрут за организиране на доставки от и за Украйна. Не трябва да се забравя, че оттам мина и бомбата, използвана за терористичния акт срещу Кримския мост!

Гладната Европа?! Какво да се каже за Африка?

Боклука на Монсанто

За това

Зърно картофи месо Да Украйна па вооще не ме интересува

Имах преди време среща с една забогатяла простачка, която накрая каза, като остана без аргументи :"Ако искате да знаете, моята дъщеря е била в чужбина и в Италия!" И аз направо се срутих! Последва такъв смях, че тя нещо се обиди,фръцна се и си отиде бясна. На друго място същата била казала "Дъщеря ми е в частно немско училище - дори и на пиано свири на немски!" Я да не се смеете, че тая фльорца ще ви съди!

т.е. 53 процента не са?

Тези проценти много ли са, малко ли са? Моля за инструкции, не е ясно в коя посока да скачаме.

47% от тротила за кримския мост стигна безпрепятствено в България по черноморския коридор.

Мелниците в България са отказали да мелят Украинско зърно, за да не изтровят народа.

А зърното беше предназначено за страните от третия свят. Какво стана, Ес го консумира най-много като заплаща на уйрайна с оръжие. На това се казва двендъре!!!

Мислех че еа държави от бедният свят.....

Ами Италия и Шспания вече са държави от третия Свят. Въпрос на време е да им похлопа на вратата ЧСИ

Не че нещо, ама нали щеше зърното да е за бедстващите държави от Африка?! Само 6% са закарани там. Злите езици говорят, че земите в Украйна са купени от кравари и за това се получава това недоразумение.

Ами не е така!Поне в Бяла Русенско не е така!

Е това хубаво ли е,? Положително ли е ?

Не че нещо ...ама никога не имало указание къде точно трябва да отиде ...и второ където и да е отишло то е понижило цената като цяло ...така че всички плодовити и мързеливи маймуни по света да не умрат от глад .

За това какво ядем отговаря ДНСК , Агенция за безопасност на храните и Агенция за защита на потребителя ...имате право да ги сезирате при всяко съмнение и да изисквате от тях действие и да ги проверите .Щом толкоава вие грижа действайте всичко е в във ваши ръце ,вместо да мрънкате и да виете като линейки или вдовици за хуй.