47% от зърното, превозено по Черноморския коридор, е стигнало до Европа и България

В периода 1 август-18 октомври общо 354 кораба са потеглили от украинските пристанища Одеса, Черноморск и Южний

Обратно в новината

Коментари - 47% от зърното, превозено по Черноморския коридор, е стигнало до Европа и България | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не че нещо, ама нали щеше зърното да е за бедстващите държави от Африка?! Само 6% са закарани там. Злите езици говорят, че земите в Украйна са купени от кравари и за това се получава това недоразумение.

Не че нещо ...ама никога не имало указание къде точно трябва да отиде ...и второ където и да е отишло то е понижило цената като цяло ...така че всички плодовити и мързеливи маймуни по света да не умрат от глад .

Мислех че еа държави от бедният свят.....

Ами Италия и Шспания вече са държави от третия Свят. Въпрос на време е да им похлопа на вратата ЧСИ

А зърното беше предназначено за страните от третия свят. Какво стана, Ес го консумира най-много като заплаща на уйрайна с оръжие. На това се казва двендъре!!!

Мелниците в България са отказали да мелят Украинско зърно, за да не изтровят народа.

Ами не е така!Поне в Бяла Русенско не е така!

Е това хубаво ли е,? Положително ли е ?

47% от тротила за кримския мост стигна безпрепятствено в България по черноморския коридор.

Тези проценти много ли са, малко ли са? Моля за инструкции, не е ясно в коя посока да скачаме.

т.е. 53 процента не са?

Имах преди време среща с една забогатяла простачка, която накрая каза, като остана без аргументи :"Ако искате да знаете, моята дъщеря е била в чужбина и в Италия!" И аз направо се срутих! Последва такъв смях, че тя нещо се обиди,фръцна се и си отиде бясна. На друго място същата била казала "Дъщеря ми е в частно немско училище - дори и на пиано свири на немски!" Я да не се смеете, че тая фльорца ще ви съди!

Зърно картофи месо Да Украйна па вооще не ме интересува

Боклука на Монсанто

Гладната Европа?! Какво да се каже за Африка?

За това

А уж, западът настояваше за този "коридор, за да няма глад в Африка! Помните, нали? Всъщност "коридорът" беше нужен на запада, за да има сигурен маршрут за организиране на доставки от и за Украйна. Не трябва да се забравя, че оттам мина и бомбата, използвана за терористичния акт срещу Кримския мост!

Защото не минават през Босфора. Като резултат - под житото се пренася какаво ли не, в това число и бомби

За малоумниците - смятайте какъв хляб ядем, щом изнасяме десетки хиляди тона зърно и също толкова внасяме. И родното и вносното са боклук. Всичко читаво заминава навън.

За това какво ядем отговаря ДНСК , Агенция за безопасност на храните и Агенция за защита на потребителя ...имате право да ги сезирате при всяко съмнение и да изисквате от тях действие и да ги проверите .Щом толкоава вие грижа действайте всичко е в във ваши ръце ,вместо да мрънкате и да виете като линейки или вдовици за хуй.