Коментари - 3000 миньори и енергитици излизат на протест в София | Бизнес.dir.bg
назад

3000 миньори и енергитици излизат на протест в София

В защита на добива и преработката на български лигнитни въглища

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - 3000 миньори и енергитици излизат на протест в София | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много токсичен, скъп и нерентабилен метод за производство на електроенергия. Отделно от това от Европейската комисия са приели брутални глоби ако продължат да работят. И няма да ги платят миньорите и олигарсите им .. сетете се кой ще ги плаща и ще диша сероводород и ще боледува от онкологични болести

Пълна пародия!!!!!!!Е това е сега платен протест в полза на олигарсите!Замърсяват с пъти повече от таралясниците въздуха,но ще ги оставят да работят!Нали ги има и в справката за тока със зелените енергии,преноса и др.Какво ни топли обаче това е друг въпрос.Всеки народ си заслужава съдбата!

Напред, енергИтици!

Естествено, че мекеретата от профсъюзите няма да протестират за по-високи доходи на работниците, но стане ли дума за интересите на агент Сава и на Пеевски (ТЕЦ Варна и Мариците) винаги ще изкарат хора на улицата.

Интересно, защо миньорите нямаха проблеми при Орешарски, БДЖ също. Но жп транспортът трябва да се унищожи, за да останат автобусите на най-великия според премиера политик.

и щооооооо,имаме АЕЦ,ама нали трябва да се печели а народа да плаща по 20 ст. за киловат,еничари гадни

Уникална глупост! В един и същи ден можем да видим две абсурдно отричащи се новини: Новина 1: Трябва да спасим 150 хиляди работни места, въпреки че те таботят на загуба, и убиват 18 хиляди българи годишно заради мръсния въздух. Важното е хората да не останат без работа. Новина 2: Не достигат 150 хиляди работници и специалисти за промишлеността и трябва да внасяме работници от чужбина. Може ли никой да не вижда, че трябва просто хората да се пренасочат, и ако трябва да се преквалифицират. Малко акъл се иска, но явно калинките във властта и с синдикатите и толкова нямат. Като междувременно се побърза с АЕЦ, които не само дават по-евтин ток, но и не замърсяват въздуха и не правят парников ефект.

и тия ли започват да ги "оправят".... дайте рудниците на концесия на някой руски богаташ....

Тези въглища не тровят ли атмосферата повече от таралясниците?

oIo

Това ли измислиха вчера СЪЕдинителите?