Коментари - 3000 миньори и енергитици излизат на протест в София | Бизнес.dir.bg
назад

3000 миньори и енергитици излизат на протест в София

В защита на добива и преработката на български лигнитни въглища

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - 3000 миньори и енергитици излизат на протест в София | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

oIo

Това ли измислиха вчера СЪЕдинителите?

Тези въглища не тровят ли атмосферата повече от таралясниците?

и тия ли започват да ги "оправят".... дайте рудниците на концесия на някой руски богаташ....

Уникална глупост! В един и същи ден можем да видим две абсурдно отричащи се новини: Новина 1: Трябва да спасим 150 хиляди работни места, въпреки че те таботят на загуба, и убиват 18 хиляди българи годишно заради мръсния въздух. Важното е хората да не останат без работа. Новина 2: Не достигат 150 хиляди работници и специалисти за промишлеността и трябва да внасяме работници от чужбина. Може ли никой да не вижда, че трябва просто хората да се пренасочат, и ако трябва да се преквалифицират. Малко акъл се иска, но явно калинките във властта и с синдикатите и толкова нямат. Като междувременно се побърза с АЕЦ, които не само дават по-евтин ток, но и не замърсяват въздуха и не правят парников ефект.

и щооооооо,имаме АЕЦ,ама нали трябва да се печели а народа да плаща по 20 ст. за киловат,еничари гадни

Интересно, защо миньорите нямаха проблеми при Орешарски, БДЖ също. Но жп транспортът трябва да се унищожи, за да останат автобусите на най-великия според премиера политик.

Естествено, че мекеретата от профсъюзите няма да протестират за по-високи доходи на работниците, но стане ли дума за интересите на агент Сава и на Пеевски (ТЕЦ Варна и Мариците) винаги ще изкарат хора на улицата.

Напред, енергИтици!

Пълна пародия!!!!!!!Е това е сега платен протест в полза на олигарсите!Замърсяват с пъти повече от таралясниците въздуха,но ще ги оставят да работят!Нали ги има и в справката за тока със зелените енергии,преноса и др.Какво ни топли обаче това е друг въпрос.Всеки народ си заслужава съдбата!

Много токсичен, скъп и нерентабилен метод за производство на електроенергия. Отделно от това от Европейската комисия са приели брутални глоби ако продължат да работят. И няма да ги платят миньорите и олигарсите им .. сетете се кой ще ги плаща и ще диша сероводород и ще боледува от онкологични болести