25 стотинки за литър бензин мина през бюджетната комисия след горещ спор

Асен Василев заяви, че веднага ще се съгласи с ГЕРБ, ако се аргументират как една бензиностанция може да следи кой е клиентът, каква кола кара и какви са неговите доходи.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Двайсетина и пет к.ра отзаде да ви влезнат...

Хаха. Сега картелът и всички бензиностанции ще вдигнат цените с 0.25 Така това само ще засили покачването.

Плащаме бензин и дизел почти колкото в Германия ,идиоти. Като стане бензина 4.25 тези 25 ст ще са ни много от полза.

Тези стотинки ги обсъждат откакто бензин и дизел бяха по 3,00-3,10лв, сега са по 3,50-3,70. А след гласуването очаквам да поемат към четворката ...

Идиоти!!!! Вижте Унгария бе малоумници!!!! Тези кретени американците, с конкурс ли ви намериха?!

25 стотинки - нищо, ама от сърце.

Тази мярка отразява колко са неадекватни икономическите идеи на тези харвардски шарлатани. Горивата с тази мярка и цени станаха така все едно преди да влезнете в скъп ресторант на входа да ви дават 1лв за да имате да оправите сметката.

Алоу! Аз самолет ли карам, совалка ли?

ПП крадат като за последно . България в като Украйна - крадат Партийците и взимат Заеми от САЩ .

Това е номерът на Киро и Асен. Сега трябва да се радваме, че сме в далаверата с минус 75 стотнки ли?

Най-лесно беше като Орбан както направи 2 лева таван на горивата и готово айде тука неак беше тавана 2 и 50 пак е по добре от тия измислени помощи.Нищо което имаха като идея не го направиха ефектвино.Тия евроатлантически партии ДБ,ПП и Герб нищо не става от тех много са некъдрни и явно и 12 клас едвам са избутали

Ама орбан работи с Руснаците те му доставят Уралс 90 долара барела а ние с други източници

Защо слагаш ГЕРБ вместо чалгарите и комунягите? Правителството е съставено от тези малоумници. Преди това други две на фатмака - ГЕРБ не уп р авлява от април миналата година

ЦЕЛТА НА ЦЯЛОТО ПРОАМЕРИКАНСКО УПРАВЛЕНИЕ Е ДА ИЗПРАВЯТ СТРАНИТЕ ОТ ИЗТОЧНА ЕВРОПА ДА СЕ БИЯТ НА ЖИВОТ И СМЪРТ С РУСНАЦИТЕ ТАКА, КАКТО НАПРАВИХА В УКРАЙНА!!! БЪДЕТЕ УМНИ!!! СПАСЕТЕ БЪЛГАРИЯ !

ТАЗИ МЯРКА ТРЯБВА ДА СЕ ДАДЕ НА КОНСТИТУЦИОННИЯ СЪД, ЗАЩОТО Е ОТКРОВЕНА ДИСКРИМИНАЦИЯ СПРЯМО ХОРАТА БЕЗ КОЛИ!!! ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Е!!! АКО ИСКАМЕ ДА ВЪРВИМ НАПРЕД.

Да сме принципни тогава: и мен ме ограбва корупцията на управляващите през миналите 30 години, но да ти кажа не споря за глупости като теб. И да прав е Асен.

Ще ни излезе соросоидното управление на тъпака Киро. Много.

Депутатите за 12.50лв/месец умуват вече 3 месеца и за това време опукаха много повече от 150милиона. От тях полза няма! Ако си намалят заплатите с 50% ще могат да свалят на всички по 1лв/литър.

25 стинки от 4 лева е 6.25%. 3% ми е отстъпката по картата. За останалите 3.25% ще давам по-малко газ и пак ще ги икономисам без Киро да има повод да се дуе.

Браво на Кирето оправи всичко в страната, а всички хора са щастливи в България и го обичат :)

Са тези 25 стотинки. Горивата дос септември ще минат 4 лева за литър. Нещата отиват на путк@ си майна в България и ЕС. Управляват ни пълни дебили, ШИЗОФРЕНИЦИ и слуги на английското и американско посолствота.

Да предоставим колкото се може повече оръжие на Украйна!!! Само така войната ще свърши!!! Ще свършат мъките на украинците. Ще свършат и нашите мъки. Ще спре инфлацията, бензинът няма да стигне 4 лева литъра, а ще поевтинее, Путин ще получи безплатна виза за Холандия и раирана пижама, кърпа, четка и паста за зъби за следствения арест в Хага!!! ХУТЛЕР КАТУП!!!

Ти си голям наивник, ако мислиш, че току-така се побеждава ядрена държава!

Русь Иван, ти си големият наивник! Има и други ядрени държави освен Русия. ХИ-ХИ-ХИ! Мордечай Вануну? Говори ли ти нещо? Не? Както и да е! Евреите са скромни хора. Израел не обича да се хвали като Русия че има ядрено оръжие. Обаче... има! А наскоро Сергей Лавров обиди смъртно една ядрена държава! Обиди Израел! Сам си прави изводите...

А, бе, тъпак, ти пикливите сили на Израел ли ще сравняваш с термоядрените МКБР, бе?! До такова нещо изобщо не трябва да се стига, щото ще е не The Great Reset, ами ще е The Great Shutdown.

Тук ГЕРБ са прави - при 4 лв. /л. мярката е безмислена, независимо дали е за тия с пачките или за ония без. Доде беше 3 лв./л. трябваше да се сложи таван 3,50 и дотам.... Дали временно дали постояно - след щателен анализ ще се решава... Ама бяхме много заети с бъдещето на Македония, видя се, че не мръднали и милиметър в отношението към нас, на Украйна и украинците т.н.

Навсякъде по света спекулата удари върхът както и извиненията с Путин. Странно колко са късогледи журналистите или за това им плащат да хвърлят пепел в очите ни. Нещата са повече от елементарни за смятане. Барел петрол 114,88 $/барел още не е достигнал максимума над 147 долара за барел от кризата през юли2008, а цените на бензина са 2 пъти по-високи от 1,63-2 лв сега са3,30-4лв. Никоя медия това не ви казва за да не разберете как поголовно ви крадат с комисиоони и по 10 прекупвачи от всяка партия в управлението

Киро, да го духаш! Дизелът е вече 4 лв, бензинът - 3,70. Харвардски боклук!

Това са пари на вятъра, абсолютно неадекватното решение...!

като стане 4 лв да ви пикам на 25 -те стинки... ЕБАТИ БОКЛУЦИТЕ МРЪСНИ... ТРЯБВА ВСИЧКИ ДА ВИ ИЗБЕСИМ НА ПЛОЩАДА И ДА ВИ ИЗГОРИМ С ЕВТИН РУСКИ ПЕТРОЛ

Утре и четвъртък горивата 15 стинки нагоре. От петък върху новите цени 25 стинки "отстъпка". Ташак, братя!

едни ще станат още по богати за сметка на бюджета и на всички нас. напълно безсмислено упражнение

Какви 25 стотинки ви гонат бе това с 25 те стотинки беше когато горивото беше 3.20 а сега колко е подигравка ли си правите с хората. Дано ви направат щастливи тези суми че живота е кратък. И всеки си плаща.

В моментс цените са нормални, даже са ниски, кило газ е 1.50 и всеки ахмак може да мине 100км за 15 кинта, кво му плащаш?

Уникални съсипници, тея са пълни врагове на държава и народ вместо да дадат пари на нуждаешите се тея дават на всички за да могат да изперат кражбите на милиардите които взеха на заем

Да се върне,не може да смъкне цените на горивата.В щатите е 7 долара

Е галона г-н бунак. Знаеш ли какво е галон и какво литър? Знаеш ли каква е часовата ставка в САЩ и каква в Булгар?

В САЩ хачв за хепатит 1000 долара същото в Египит 5 долара, цитирам ти файненшъл таймс

Преди време четох за третиране на ухапване от змия за сумата от 50 000 долара. От къде мислите нашите лекари се учат на корупция? В щатите се краде много от осигурителната система.

знае на куково лето.Те такива са всичките знаещи.НМП

както и да го смяташ изоиза около 3,50 в левове. така, че не се пени, а ставката там не е за всички. в любимата ти америка има повече клошари от населението на Бълнария ве.. ббаахаха

Галонът е 7, дебил! Един галон е 3,40л, харвардско издънко!

Е, да кажете на "бизнесмена чалгаристанец", че нещо ще има намаление и той веднага вдига цените. Сакън, да се не мине... Ето това е "бизнесът" в Чалгаристан

Какво е това таргет бе? Неграмотни и безсрамни журналисти.