Все повече хора предпочитат да спестят време, а в последните месеци и директните контакти, при плащането на битовите си сметки. Изчакването пред гишета за плащане на сметки към различни доставчици на битови услуги, изглежда все повече като картина от миналото. За да платите сметките си, изобщо не е нужно да излизате навън и да чакате на опашки.

Днес вече можете да проверявате и плащате дължимото за ток, вода, интернет и мобилни услуги бързо и лесно през телефона си. Освен това, с Bulbank Mobile можете да получавате безплатно известие при всяка нова фактура.

Голямото предимство на мобилното банкиране е, че е достъпно по всяко време, на всяко място и без компромис със сигурността. Вижте какво имаме предвид:

Плащате сметки, докато вечеряте

От работещата 24/7 банка в телефона се възползват голяма част от клиентите. Любопитната статистика на Bulbank Mobile показва, че около 1/3 от всички плащания на битови сметки са извършени в обичайното време за семейна вечеря - между 19:30 и 20:00 часа.

Сметките могат да бъдат платени от телефона и докато клиентът пие сутрешното си кафе, докато се разхожда в парка и дори в последния момент, ако случайно е забравил крайната дата за плащане на някоя фактура. Освен пълна информация за всички извършени плащания, приложението ще дава сигнал всеки път, когато излезе ново задължение към съответния доставчик, така че проблемът с изпускането на срока за плащане отпада. Умните технологии понякога могат да спасят по-разсеяните от внезапно спиране на тока, например.

Прегледна подредба във всяко меню на приложението

Функционалностите на мобилното приложение са прецизно разделени и достатъчно интуитивни за ползване, така че само с няколко докосвания на екрана можем да извършим плащане.

За да платим битова сметка или само да проверим какво дължим, е нужно единствено да знаем клиентски или абонатен номер към съответното дружество.

Влизайки в менюто "Битови сметки", виждате пълния списък с доставцици, които за повече удобство са разделени по категории - енергодружества, телекомуникационни услуги, водоснабдяване застрахователи и т. н. Така много бързо може да намерите доставчика, чиито услуги ползвате.

Освен споменатото, Bulbank Mobile ви дава възможност и за извършване на бюджетни плащания. Така директно от телефона си можете да платите задължения към държавни институции като например: такси, данъци, глоби, административни актове и осигуровки.

В крайна сметка само с телефон в ръка можете да платите всяка сметка и то без да е нужно да ходите никъде и да губите време пред поредното гише. Досаден момент, който може да си спестите, ако използвате новите технологии, с които бихте улеснили живота си.