Водещата в Югоизточна Европа tbi bank не спира да подобрява мобилното си приложение и да добавя нови функционалности, с които прави ежедневието на българите по-удобно.

Клиентите на банката вече могат удобно и бързо да правят над 150 вида плащания към всички институции с бюджетни сметки в страната. Услугата е без допълнителни такси и се извършва само с няколко клика в tbi bank app - потребителите трябва единствено да въведат IBAN на бюджетната организация.

Сред другите новости в приложението е възможността за генериране на документи като "Извлечение по сметка" и "Движение по сметка", които могат да бъдат свалени в pdf или excel файл. Клиентите на tbi вече могат да изтеглят на устройствата си и договор за заем, ако той е сключен през мобилното приложение. Оптимизация е направена и в секция "История на трансакциите", където потребителите вече могат да правят справки по ключова дума и да филтрират по предварително зададени критерии като период, сума, вид трансакция.

Атрактивни оферти, образователно съдържание и забавни игри с награди също са налични в приложението на tbi bank, благодарение на партньорството със Storyly - платформа за ангажиране на потребителите чрез интерактивни истории за мобилни приложения и уебсайтове. По този начин tbi допълнително подобрява преживяването на клиентите в приложението, предоставяйки им не само финансови услуги, но и ценна информация и образователно съдържание под формата на интерактивни истории.

"Нашата карта neon и мобилното ни приложение са тук, за да правят ежедневието на българите по-удобно и лесно. Новите функционалности в tbi bank app са само едно допълнение към безплатното ежедневно банкиране, опцията за пазаруване с финансиране от банката и за разделяне на плащанията на вноски без такса, олихвяването на средствата по разплащателната сметка и депозитите с най-добрата лихва на българския пазар. Всичко това прави neon и tbi bank app предпочитано решение за управление на личните финанси от все повече българи", казва Елена Кънева, ръководител на продуктовия маркетинг на tbi bank app.

Елена Кънева, ръководител на продуктовия маркетинг на tbi bank app

Източник: tbi bank

В следващите месеци tbi bank ще продължи да добавя нови функционалности в мобилното си приложение.

Източник: tbi bank

Съдържание на: tbi bank