Като част от политиката си да насърчава и подкрепя предприемачеството, Vivacom стартира нова кампания, която ще даде възможност на малкия бизнес да оптимизира разходите си и да бъде по-ефективен и конкурентоспособен. Специалното предложение, което телекомът прави за малките фирми се предлага в два варианта и включва комбинирани мобилни услуги, високоскоростен оптичен интернет и лиценз Microsoft 365 Business на оптимална цена. По този начин предприемачите получават всичко за своя бизнес на едно място, с гарантирано качествено обслужване от Vivacom, което ще улесни работните им процеси и ще им помогне да се справят по-добре в динамичната и предизвикателна бизнес среда.

Тройната комбинирана услуга включва Unlimited 100, оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload, както и Microsoft 365 Business Basic лиценз. Пакетът е на промоционалната цена от 49,99 лева без ДДС на месец, при сключване на 24-месечен договор. С Unlimited 100 абонатите ще получат достъп до неограничени минути, мегабайти и SMS-и в България, както и 1000 MB роуминг в определени мрежи в Сърбия, Северна Македония и Турция и дигитален абонамент на Капитал за срока на договора. Така бизнес клиентите на Vivacom ще имат неограничен достъп до бизнес новини, анализи, класации на компании, доклади за индустрии и друга полезна информация от корпоративния свят.

Представителите на малкия бизнес имат възможност да изберат и двойната комбинирана оферта, която представлява комбинация от мобилна услуга и фиксиран интернет на стойност 39,99 лева без ДДС на месец при сключване на 24-месечен договор. Предложението отново включва мобилен план Unlimited 100 и оптичен интернет FiberNet със скорост до 600 Mbps за download и до 400 Mbps за upload.

Подкрепата на Vivacom за предприемачите не се ограничава единствено до специалните пакети. Като доверен партньор на малкия бизнес за втора година телекомът представя в рекламната си кампания предприемачи от цялата страна. За Vivacom те са истинските "Бизнес Великани" заради големите им усилия и сериозния принос към българската икономика и развитието на обществото. Сред тях има дизайнери, танцови и спортни школи, ресторанти и много други, като първите, които Vivacom ще представи са Работилница ПУНКТ и ресторант Вино & Тапас.

Освен новите специални предложения, Vivacom предлага редица други решения, които подпомагат дейността на бизнеса - сред тях са дигитални решения за оптимизация и повишаване на ефективността на бизнеса, като облачна инфраструктура, ИТ консултации, телевизия за бизнеса с права за публично излъчване, онлайн магазин, създаване на уеб сайт, както и решения за защита срещу зловреден софтуер.


Материалът е предоставен от Vivacom.