HR екипът на "Видеолукс Холдинг", част от който са пазарните лидери Технополис и Практикер, получи престижна награда за реализирането на инициативи и събития, насочени към благополучието на служителите в компаниите по време на Годишните HR награди на Българската асоциация за управление на хора. Екипът успя да се отличи сред други шест номинирани компании и да вземе почетната статуетка в категория "Най-добър HR екип". Той успя да изпъкне като доказал се екип със своята работа, която обхваща огромен мащаб, познание и експертиза по процесите, касаещи човешките ресурси в компаниите.

Проектите, реализирани през 2023 г., обхващат различни вътрешни спортни събития и социални инициативи, чрез които се дава възможност на общо над 4 000 служителя на Технополис и Практикер в цялата страна да постигнат баланс между професионален и личен живот.

Екипът на "Видеолукс Холдинг" успя да демонстрира високо ниво на професионализъм и подготовка при изготвянето и въвеждането на HR стратегията за ангажираността на служителите в организацията. Поставянето на цели като създаване на спокойна работна среда, ангажираност, изграждане на сплотени и ефективни екипи, бяха основните приоритети в работата на HR екипа през 2023 г. за служителите на централния офис и магазинната мрежа на Технополис и Практикер.

Чрез Конкурса за Годишните HR награди на БАУХ, HR гилдията в България отличава най-иновативните и успешни HR практики, припознати за ценни от бизнеса, обществото и хората. Тазгодишното издание на наградите допусна до финален етап на оценка 50 кандидатури в 9 категории, като постави рекордно висок брой на участниците, спрямо кандидатурите за 2022 г., които бяха 35.

Източник: Technopolis

Съдържание на: Видеолукс Холдинг