Обичате ли да пазарувате и спестявате пари едновременно? Е, с помощта на телефона ви лесно можете да правите и двете. За да ви улесним максимално, съставихме списък с най-полезните мобилни приложения, които улесняват пазаруването ви и ви дават възможност да спестите пари.

От най-новите брошури с промоции на всички големи магазини, през портфейли за карти и виртуални разплащателни сметки, до приложения за купони и отстъпки - има толкова много начини да превърнете телефона си в пръв приятел при пазаруване.

Ето и кои са най-полезните мобилни приложения, с които пестите пари.

Kimbino - всички брошури на едно място

Брошурите, които издават повечето големи магазини, са най-лесният и сигурен начин да не изпускате специалните промоции и оферти. Вместо обаче да търсите хартиените издания, или да трябва да отваряте всеки сайт по отделно, може просто да свалите приложението Kimbino. С негова помощ, на едно място само с няколко клика, проверявате всички актуални брошури на супермаркети, магазини за техника, козметика, дрехи, домашни потреби и много други.

Така например, ако се чудите какви са актуалните предложения в кауфланд брошура тази седмица, просто отваряте приложението, и виждате всички оферти за секунди. Със сигурност няма риск да пропуснете нещо, което е на специална цена!

С Kimbino не просто пестите пари и време, но и го правите по напълно екологичен начин - без излишна хартия и замърсяване.

Cardbox - картите за отстъпка в едно приложение

Забравете за десетките карти за отстъпки, които пълнят портфейла ви - и винаги е трудно да намерите точно тази, която ви трябва, в магазина. С помощта на Cardbox, всички карти за лоялност са лесно и удобно подредени в телефона ви - без риск да ги забравите или загубите.

И не само - в приложението получавате и специални отстъпки и ексклузивни оферти, валидни само за вас. В реално време може да проследите и всички натрупани точки в картите ви, промени в отстъпките, новини за любимите ви марки и магазини. Употребата на приложението е много лесна - просто сканирайте баркода или въведете номера на картата, за да я запаметите, а после я покажете на касиера в магазина. В случай, че загубите или повредите телефона си, няма да загубите информацията си, тъй като тя се пази в облак и е винаги достъпна.

Phyre - плащай с телефона си

Вече дори не е нужно да носите пари или карта със себе си - с помощта на мобилното приложение Phyre плащате на всеки ПОС терминал директно с телефона си. Приложението е дигитален портфейл, с който лесно плащате, получавате или изпращате пари без никакви допълнителни такси. Директно през телефона си може да правите банкови преводи, да си разделите сметката за обяд с приятелите, или да ти изпратят пари мигновено и напълно сигурно.

Предимството да плащате с телефона си безспорно е супер удобно и по-безопасно. След всяка транзакция, получавате известие, а разходите се разпределят в категории, така че лесно може да управлявате бюджета си и да следите за какво точно харчите пари.

Grabo.bg - купони и отстъпки за всичко

Независимо дали си търсите място за почивка, козметична процедура, специална вечеря, екстремно преживяване или интересно културно събитие, в мобилното приложение на Grabo.bg ще намерите всичко това, и още много. А най-хубавото е, че ще получите страхотни отстъпки за всяко предложение!

Офертите се обновяват ежедневно и включват абсолютно една сфера на услуги, които може да си представите - за вас или за подарък, със сигурност ще намерите подходяща идея на специална цена. Може да спестите до 80% от стандартната цена - определено си струва да проверите приложението на Grabo.bg, преди да пристъпите към покупка.

Listonic - умният начин да направите списък за пазар

Има две основни предимства на това да пазарувате с предварително подготвен списък за пазар - спестявате време от лутане в магазина, чудейки се какво ви трябва, и спестявате пари, като не купувате неща, от които нямате нужда. Listonic е мобилно приложение, с което лесно и бързо си правите списъка за пазаруване, без опасност да забравите листа в къщи.

И тъй като все пак говорим за умни технологии, приложението запомня предишните продукти, които сте въвеждали, така че още по-лесно да попълните списъка си, а можете да използвате и гласово въвеждане, за да продиктувате целия списък наведнъж. Продуктите могат да се сортират автоматично според категориите в магазина, така че бързо и лесно да напазарувате, а в реално време можете и да споделите листа със семейството и да виждате промените в него. Може да използвате и гласово въвеждане, както и да споделите в реално време списъка с семейството си.


Рекламна публикация.