Sofia Stars отбеляза важна стъпка в развитието си с откриването на втори модерен офис в гр. София и тържествено преряза оранжева лента, символизираща новото им начало. Компанията бележи значителен ръст на броя служители от 190 в началото на годината до 300 към момента. Плановете за бизнес развитие в рамките на тази календарна година очертават прогноза за нарастване на екипа до 450 души.

"Sofia Stars е технологична компания от друго ниво. Това е компания, която инвестира в професионалното развитие и цени живота на хората си. Ние помагаме не само на нашите служители, но и на обществото в София. Обновяваме детски площадки и подкрепяме тези, които имат спешна нужда от помощ. Sofia Stars е наистина ангажирана с това да прави положителна промяна", сподели Йордан Иванов, Изпълнителен директор на Sofia Stars.

Празничното събитие за откриване на новия офис бе уважено и от редица официални гости, сред които Никола Барбутов, заместник-кмет на Столична община в направление "Европейски политики, международна дейност и туризъм", Радослав Миланов, директор на дирекция "Стратегическо планиране" към Министерски съвет, Павел Андреев, основател на фондация "Павел Андреев", и обичаните звезди от екрана: Ники Кънчев, Любомир Нейков, Илиян Любомиров, група СкандаУ и други

"Столична община винаги ще бъде надежден партньор на компания Sofia Stars. Признаваме тяхното значително развитие и прогрес, а с техния потенциал, те имат способността да успеят от всяка точка на света и силно се надяваме, че ще продължат да реализират своите възможности именно тук, в София. " сподели г-н Барбутов.

Новият офис на Sofia Stars разполага със 104 работни места, заобиколени от много зеленина, проектиран е с екологични материали, създавайки светло и привлекателно работно пространство. Офисът включва четири модерни конферентни зали, четири индивидуални стаи за Skype разговори и стая за отдих, оборудвана с различни игри, за да се гарантира, че служителите имат достатъчно възможности за почивка и презареждане.

Разположен в престижния Business Garden Office X, офисът разполага с многобройните предимства, които комплексът предлага, сред които първокласно местоположение, модерни технически спецификации и изобилие от зелени площи. Офис X е известен със своя стандарт клас А по отношение на ефективността на етажната собственост и оптимизацията на сградното пространство, като осигурява изключителна работна среда с естествена светлина, чист въздух и ниско шумово замърсяване.

Анета Славчева, мениджър "Връзки с обществеността и изграждане на работодателска марка", изтъкна ангажимента на компанията да създаде работно място, на което служителите да идват с удоволствие на работа и да се чувстват продуктивни. "Новият ни офис е поредното доказателство за това, че комфортната и щастлива работна среда е ключът към нашия успех. Като инвестираме в благосъстоянието на колегите си, ние проправяме пътя към едно проспериращо бъдеще."

Новият офис на Sofia Stars е нещо повече от работно място - той е отражение на ценностите на компанията и нейната визия за бъдещето. Чрез интегрирането на иновативни технологии с изискан дизайн и ангажимент към устойчивото развитие, Sofia Stars не само подобрява работното преживяване на служителите си, но и поставя нов стандарт за корпоративна отговорност в България.

За компанията

Sofia Stars е динамично развиваща се технологична компания, базирана в София. Екипът вече наброява 300 звезди, които заедно градят невероятно приятелска и подкрепяща фирмена култура. Sofia Stars предоставя първокласни услуги, с фокус върху R&D, Customer Support, KYC, Risk и Anti-Fraud решения за глобалния онлайн бизнес.

Снимки: Sofia Stars

Съдържание на: Sofia Stars