Новата карта може да бъде получена в офисите на EasyPay само за няколко минути. Едно от предимствата на продукта е, че няма такси за издаване и поддръжка. Освен това картата предоставя възможност за бързо получаване на сметка (IBAN) и редица удобства за физически лица и малките бизнеси.

Чрез новата карта клиентите могат да получават заплатите си и други видове приходи - пенсии, обезщетения от НОИ, наеми, хонорари и др, както и да я използват за бърза и лесна регистрация в бюрото по труда. Услугата предоставя възможност за две безплатни тегления на банкомат месечно, като всички плащания в търговски обекти са безплатни. При необходимост от зареждане с нови средства, потребителите могат да го направят лесно - в касите на EasyPay, чрез ePay.bg, да получат стандартен банков или паричен превод.

Притежателите на картата могат да проследяват бързо движенията по сметката си чрез Viber, в касите на ЕasyPay, както и на страницата или мобилното приложение на epay.bg. В случай на възникнала загуба или кражба на пластиката, преиздаването ѝ се извършва веднага.

Картите се персонализират от БOРИКА и оперират в Националната картова и платежна схема с бранд Bcard.

"Решихме да разработим нов продукт за хората, които подхождат с максимална грижа към средствата си. Вярваме, че подобна карта, която се издава само за няколко минути безплатно, без такса поддръжка, с високо ниво на сигурност, е актуално и практично решение за потребителите. В EasyPay се опитваме да надграждаме услугите към многобройните ни клиенти в страната, които от 15 години насам ежемесечно плащат своите сметки в нашите каси. Стараем се да улесняваме потребителите ни в начините и процеса на разплащания", коментира Георги Маринов, изпълнителен директор на Изипей АД.

За повече информация за локациите, от които можете да вземете безплатната карта:

https://www.easypay.bg/site/?p=offices_list_ezp


Рекламна публикация