След като представи първия си демо магазин и издържа първоначалните си тестове за издръжливост на натоварване, NEXT BASKET бавно превръща теорията в практика.

Автоматизирани бизнес операции, вградени интеграции и улеснена оптимизация на сайта за търсачките са само началото на дългия списък, който платформата ще предложи като решение за ново поколение онлайн предприемачество.

Но след като вече има перфектното софтуерно решение тип "всичко в едно" за дигитални бизнеси, NEXT BASKET има нужда и от най-прекия път между продукта си и неговите бъдещи ползватели.

За концептуалния дизайн на този път, компанията се доверява на Noble Graphics - разпознаваема и многократно награждавана маркетингова агенция с доказан опит в създаването на въздействащи рекламни кампании и разработването на цялостни маркетингови стратегии.

Очаква се сътрудничеството между NEXT BASKET и Noble Graphics да даде така заслужения тласък на бъдещето глобално развитие на платформата. А дали и как това партньорство ще постави България на картата на световните е-комерс играчи - оставаме на линия, за да проследим и да споделим с нашите читатели.

 

* съдържание на Next Basket