С един клик на grandenergy.net ще сключите изгодна сделка и ще влезете в отбора радетели за силна българска икономика.

Да си намалиш сметката за ток е лесна работа, ако плащаш по стопански цени и се свържеш с Гранд Енерджи Дистрибюшън. От тях ще получиш сертификат, че ползваш българска енергия.

Гранд Енерджи Дистрибюшън е надежден търговец на електрическа енергия с 10 годишно присъствие на пазара.

Авторитетната грамота ни напомня, че особено в условията на криза обединението на българските производители и търговци е ключово

не само за отстояването на българската икономика, но и важно за това колко социална държава можем да бъдем. Работата на всички компании е силно затруднена по време на пандемията, а голяма част от тях са подложени на истинско изпитание. Малко солидарност, а дори и само морална подкрепа ще бъде в полза на всяка компания. А от Гранд Енерджи Дистрибюшън са се погрижили освен сертификата, клиентите им да получат атрактивно ценово предложение и да излязат на свободния пазар лесно и в по - добра позиция.

Грабни с до 20% по - добра цена. Не пропускай момента.

Не пропускайте да вземете решение бързо, защото високите сметки за електрическа енергия в студените месеци вече чукат на вратата. Цялата процедура за Вас ще отнеме няколко минути в рамките на 2-3 дни, а ползите са безспорни. Дори крайният срок да е чак през юни защо да не спестите до 20% от месечния си разход или дори само напрежението от последния момент.

Всяка компания сама решава, но Гранд Енерджи Дистрибюшън е насреща с надежден съвет, подкрепа и атрактивно предложение.

 

*Материалът е предоставен от Гранд Енерджи Дистрибюшън