На 27.10.2022 се състоя церемонията по връчването на European Property Awards, част от International Property Awards - най-престижният световен форум в сферата на архитектурата, интериорния дизайн и недвижимите имоти. Събитието се проведе в хотел Royal Lancaster, Лондон.

LUXIMMO получи три големи отличия - Най-добра агенция за недвижими имоти в България, Най-добър сайт за недвижими имоти в България и 5-star Winner. Призовете бяха приети от управляващия директор на агенцията Невена Стоянова и Ралица Караджова (мениджър "Комуникации").

LUXIMMO се появи за първи път на сцената на European Property Awards през 2018 година, когато отново спечели 5-Star Winner за Най-добра агенция за недвижими имоти в България.

Снимка: Luximmo

Журито на European Property Awards се състои от 80 независими експерта, а председатели са Lord Caithness, Lord Best и Lord Waverley, членове на Камарата на лордовете в Парламента на Великобритания. Форумът има 29-годишна история и отличава най-добрите професионалисти в сферата на архитектурата, дизайна и недвижимите имоти по цял свят.

Вижте всички имоти от портфолиото на LUXIMMO!

Снимка: Luximmo


Материалът е предоставен от Luximmo.