Как изглежда мечтаният дом в столицата? Локацията е може би най-важната, нали? Да бъде на тихо и спокойно място, но да можете да стигате до центъра за броени минути. Да се наслаждавате на чист въздух, дори да има гора наблизо, но да имате безпроблемна свързаност и транспорт, а защо не дори метро?

Всъщност има такава локация, има и проект, който да отговаря на всички тези изисквания. И той е зелен, толкова зелен, че е кръстен "Verde". Разположен на границата между кварталите Оборище и Хаджи Димитър, комплексът се състои от 5 свързани блока, които предлагат огромен избор от двустайни и тристайни апартаменти с различни квадратури и благоприятни изложения. Споменахме добрата свързаност с центъра: ще бъде изграден пешеходен мост, който ще свързва сградата директно с бул. "Дондуков" и ще осигурява достъп до парк "Заимов" в рамките на 10 минути пеша. Споменахме и метро: метростанция "Владимир Вазов" е само на 3 минути пеша от Verde.

Сградата ще се отличава със своята наистина съвременна визия, дело на реномиран архитект. В строителството са заложени модерни материали и строителни технологии, които гарантират ниски енергийни разходи, лесна и нескъпа поддръжка.

А по отношение на гората - ще има и такава. Пред сградата ще бъде засадена кестенова горичка, която ще облагороди квартала и ще предложи място за безгрижни детски игри и разходки.

Районът предлага всички удобства, необходими за комфортния живот на вас и всички, които обичате - в близост се намират много училища и градини, детски и спортни площадки, малки паркчета и места за разходка, здравни учреждения, аптеки и зоомагазини, денонощни магазини, супермаркети, банки, пазар, заведения...

Не на последно място са и красивите гледки към Витоша и цяла София, които поради естеството на локацията са гарантирани и нескриваеми.

Но всъщност в крайна сметка важният въпрос е "Можете ли да си позволите този дом с кестенова гора отпред". За щастие Verde e изключително достъпен - всички апартаменти на всички етажи са с цени от 850 €/кв.м. Точно така, може да изберете компактен двустаен апартамент на цени, стартиращи от 51 382 евро, а най-предпочитаните жилища, тристайните, започват от 78 905 евро.

40% от жилищата вече са продадени, така че побързайте да резервирате своя нов дом при най-добри условия.

Свържете се с Йоана Донковска на 0882 638 438 или y.donkovska@stone-hard.com.