От 1 ноември Гранд Енерджи Дистрибюшън, като един от най - големите български търговци на електрическа енергия издава специално удостоверение - сертификат - "Произведено в България за България" на свои клиенти. Той ще е признание за волята и усилията на българските компании - да работят заедно за българската икономика. Това заявиха от дружеството в своя официална позиция.

Ето какво споделя още една от водещите компании в енергийния сектор на българския пазар:

В условията на тежка пандемия и настъпваща световна икономически буря на "първа линия" освен българските медици, застават и българските предприемачи и компании. Работещата и сигурна икономика е в основата на това да имаме добро, работещо и сигурно здравеопазване. Грижата за българската икономика е и грижа за здравето на българите.

През март и април 2020, когато кризата с COVID 19 връхлетя неочаквано за всички Светът, Европа и страната ни именно български фирми успяха бързо да произведат и осигурят предпазни средства за българските медиците и за българските граждани.

Днес в тежките условия на критична епидемиологична обстановка, българските компании продължават да се трудят и произвеждат, за да може икономиката ни да остане жизнена и да има повече финансови средства за българските медици и здравеопазването на всички български граждани.

Това е поредното доказателство, че в извънредни условия да се произвежда в България и за България е от изключително значение за всички ни.

Много от българските компании се развиват все по - уверено и тяхната дейност става още по-важна, особено в тежката икономическа и здравна ситуация, в която се намира Светът.

Може би ни трябва още малко самочувствие, за да кажем с чувство на удовлетвореност и гордост - ние произвеждаме в България и за България.

Всъщност нашата национална история ни учи, че в основата на българското Възраждане и на българския просперитет винаги е стояло българското предприемачество. Без стотиците и хиляди малки и големи фабрики, цехове, работилници и занаятчии нямаше да го има нито Априловската гимназия, нито Априлското въстание.

Без усилията на хора като Добри Желязков, Евлоги и Христо Георгиеви, Димитър Ценов, Атанас Буров и десетки други ,нямаше да може да бъде изградено онова великолепното българско образование и онази славната българска армия. Духът на българския предприемач възроди и създаде новата българска държава.

Със сертификата, който издаваме целим именно това - да си спомним, че да си българска компания е гордост.

За нас е чест да работим с хиляди такива предприемачи и смятаме, че сертификатът, който издаваме е признание и напомняне - че трябва да се подкрепяме, че сме работещи и можещи български компании.

С отварянето на свободния пазар към всички български юридически лица Гранд Енерджи Дистрибюшън предлага на своите клиенти една от най - конкурентните цени на пазара.

Пред лицето на идващата зима и продължаващата световна здравна и икономическа пандемия приемаме себе си не просто като търговец на електрическа енергия, а като мост между българските компании. За нас те не само просто търговски дружества, а български предприемачи и работодатели. Всеки от тях е важен, от големите индустриални компании до най-малкия семеен магазин, от огромните енергийни централи до любимото квартално кафене.

Нека си подадем ръка ,защото заедно произвеждаме в България за България!

Материалът е предоставен от Гранд Енерджи Дистрибюшън*