Twin Tower съчетава опита, доверието и единната визия на Главболгарстрой и Смарт консултантс, които са инвеститорите в проекта. ГБС ще изпълнява и строителството на комплекса от ново поколение.

В оживената София, на улица Сребърна 28, се издига нова архитектурна икона - Twin Tower. Този жилищен шедьовър не е просто сграда, а това нова визия, доказателство за безпроблемната интеграция на модерния лукс и естествената красота. Twin Tower е част от все по-популярния сред купувачите на висок клас имоти сегмент "branded residence". Позициониран в новия център на София, 24-етажната сграда ще разполага с 289 умни домове, над 40% озеленени площи от територията на комплекса, както и над 2 000 кв. м. обслужващи зони.

Twin Tower бе представен от Радослав Котларов, изпълнителен директор на "ГБС Инвест", Константин Бобчев и Иван Горанов, управляващи съдружници в "Смарт консултантс" по време на Десетата юбилейна международна научно-практическа конференция "Недвижими имоти & бизнес" в УНСС.

"Вярвам, че големите строителни компании трябва да бъдат катализатор на положителна промяна в градската среда", каза Радослав Котларов по време на събитието и допълни, че новият комплекс променя облика на градската среда в столицата среда и предлага редица удобства за бъдещите собственици.

Докато наближавате Twin Tower, Ви посреща удивителна фасада, която загатва за елегантността вътре. Предвидено е партерният етаж да разполага с елегантна рецепция, работеща 24 часа в денонощието.Twin Tower е повече от просто зашеметяващо архитектурно чудо - това е убежище за тези, които търсят по-висок стандарт на живот. Жителите ще се събудят пред несравними гледки към Витоша и Стара планина, ще посрещат мотивирано изгревите и ще изпращат дните под багрите на залезите, както и сред спокойната паркова среда на града. Всеки дом е проектиран да предлага не просто място за живеене, а начин на живот в лукс и спокойствие. Комплексът предвижда умни системи за управление, висок клас интериорни решения, удобства като търговски обекти, детска площадка, басейн, зала за събития, зони за спорт.

 

Източник: Научно-практическа конференция „Недвижими имоти & бизнес“

Иван Горанов, управляващ съдружник, "Смарт консултантс" определи Twin Tower като предизвикателство, което представя една обединената визия на две компании - Главболгарстрой и Смарт консултантс.

"С основен фокус върху качествотото, проектът притежава всички характеристики да достави на потенциалните си нови обитатели свят на удобства, заобиколени от съвременна среда на живот и общност", обясни пред аудиторията Горанов.

Транспортната достъпност е обезпечена с отлично изградената инфраструктура в района. В непосредствена близост се намират метростанция "Витоша", спирки на няколко автобусни линии, търговски център, болници, а чрез велоалеи има връзка с Южен парк. Всичко това прави локацията на Twin Tower безкомпромисна.

Пред студентите в Университета за национално и световно стопанство, представителите на двете компании говориха още за най-актуалните тенденции на пазара, прогнозите и добрите практики, строителството и инвестициите в недвижими имоти у нас.

Константин Бобчев, управляващ съдружник "Смарт консултантс" сподели, че връзката между образованието и бизнеса е днес е по-важна от всякога. Секторът винаги ще има нужда от млади професионалисти и ентусиасти, защото потенциалът на пазара е огромен, каза още той.

Съдържането е предоставено от партньор на медията.