В последния един месец ни се налага да живеем все по-дигитално. В момент, в който избягването на посещения в банкови клонове е препоръчително, е важно да знаем, че сме избрали финансов партньор, който да ни осигури бърз достъп и контрол върху парите ни. В това отношение приложението за мобилно банкиране на Банка ДСК - DSK Smart, дава всичко, от което имаме нужда.

Веднъж влезли в него, всяко действие ще ни се стори лесно, логично и приятно. Това е така, защото новият интуитивен дизайн и усъвършенствани функционалности на приложението са вдъхновени от самите потребители. Оптимизациите са разработени не само на база актуалните тенденции и съвременни стандарти при мобилните приложения, но и по препоръки от клиенти, след като банковата организация обяви едномесечна бета тестинг кампания за обратна връзка по новата визия и функции на приложението.

В резултат, създаденият дизайн ще ни помогне да се ориентираме бързо и лесно в приложението дори и да не сме използвали подобни платформи до момента.

DSK Smart предлага богата гама функционалности. Така например, "Бърза справка" позволява проверка на наличност на до три собствени сметки още преди влизане в приложението; виртуалната "Спестовна компонента" пък дава възможност на клиентите на Банка ДСК да прехвърлят, изтеглят и спестяват средства по всяко време, без за това да заплащат допълнителни такси.

Снимки: Банка ДСКВиртуалната карта е друга интересна опция от Банка ДСК, чрез която може да прехвърляме необходимите ни суми и да пазаруваме по-сигурно в български и международни сайтове.

Може би едно от най-важните предимства на DSK Smart е възможността през смартфона да нареждаме преводи към близки, приятели или към търговци, като за изпращането им е необходимо единствено да се потвърдят чрез мобилен тоукън DSK mToken.

Сред другите полезни функции в мобилното приложение, са управлението на лимити по банкови карти за плащане при търговец и теглене на пари на АТМ, временно блокиране и активиране на банкови карти при съмнение за изгубена или открадната пластика, кандидатстване за кредитни продукти, запазване на час за консултация в клон на банката, информация за актуалните валутни курсове и за най-близките обекти в клонова мрежа.

Освен всички изброени предимства, трябва да имаме предвид и нещо много важно - таксите за платежни операции са по-ниски в сравнение с тези в клонова мрежа.

Мобилното банкиране DSK Smart е достъпно за притежателите на Android и iOS мобилни устройства, а активирането на платформата става в няколко лесни стъпки спрямо предпочитанията на всеки индивидуален клиент - чрез изпращане на код за активиране като SMS или чрез платформата за интернет банкиране ДСК Директ.

 

* Рекламна публикация