Пролетта е подходящо време за свежо начало за вашите спестявания. Заредени с оптимизма на сезона, обновете целите си - прегледайте отново какво ви предстои и къде искате да бъдете след година или две, какви средства за постигане на целите си бихте могли да заложите отсега. За да насърчи обновяването на вашите планове, българският клон на БНП Париба отправя специално пролетно предложение за допълнителна лихва към спестяванията ви: открийте онлайн депозит до 22 март 2020 година и ще получите 50 лева бонус лихва.

Предложението е валидно за нови и съществуващи клиенти, които открият депозит със срочност 12, 24 или 36 месеца с минимална стойност 4000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.

За да се погрижите за спестяванията си с онлайн депозит в БНП Париба, са ви необходими около 15 минути за първоначална регистрация. Можете да се регистрирате в удобни за вас време и място, например вечер у дома. За по-бързо и удобно попълване на онлайн формуляра е добре предварително да подготвите:

  • копие от вашата лична карта (можете да направите такова с камерата на вашия телефон);
  • IBAN номер на ваша сметка в друга банка, от която ще направите превода;
  • информация за произхода на вашите доходи.

В случай, че вече сте клиент на БНП Париба - клон София и желаете да откриете нов депозит, необходимо е да влезете в електронното банкиране на "Депозити с бъдеще", да изберете срочност и валута за вашия депозит и да изпратите инструкция за откриването му.

Проверете какви са актуалните ни лихвени условия и заявете тук вашия онлайн депозит още днес.

„Депозити с бъдеще“ от БНП Париба

 

"Депозити с бъдеще" от БНП Париба

 От 2013 г. БНП Париба предлага уникален за българския пазар спестовен продукт чрез онлайн платформа за откриване и управление на депозити на физически лица. "Депозити с бъдеще" на БНП Париба са първите по рода си изцяло онлайн банкови депозити в страната, предназначени за клиенти, които предпочитат да управляват спестяванията си по удобен, бърз и сигурен начин, без да посещават банков салон.

Повече информация на: www.deposits.bnpparibas.bg