Lidl дава възможност за сезонна работа на 88 души в магазините си в 10 морски града и курорти. Това са Варна, Св. Св. Константин и Елена, Каварна, Балчик, Бургас, Равда, Созопол, Поморие, Царево и Слънчев бряг. Периодът на сезонна заетост е 6 месеца: от 1 април до 30 септември.

Освен атрактивно възнаграждение, предложението на Lidl за сезонни служители включва и бонус за всеки отработен ден. А сред предимствата му е работата на смени, която прави съчетаването на заетост с морска почивка много лесно.

Сезонните служители на Lidl ще получават пълен пакет придобивки, вкл. 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, карта Multisport и други.

В определени локации като Созопол, Поморие, Царево, Равда и Слънчев бряг компанията осигурява и допълнителни удобства като настаняване или 50 лв. бруто на вечер за частно настаняване, а в Балчик и Каварна се осигурява хотелско настаняване.

Специално обучение и ментор ще осигурят ефективното въвеждане в работния процес на служителите.

Освен възможността за сезонна работа в компания-топ работодател, тези, които се справят успешно по време на летния сезон, получават възможност да станат постоянна част от екипа на Lidl.

Всеки, който търси сигурно и коректно работно място, но и възможност да прекара 6 месеца на морето, може да кандидатства за сезонен служител на кариерния сайт на компанията jobs.lidl.bg.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и присъства в 31 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 116 магазина в 51 града и над 4000 служители. Предимствата на специфичния бизнес модел, широката гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, наложиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Съдържание на: Lidl