Срочните депозити са една от най-сигурните възможности за управление на спестяванията, предоставящи оптимално съчетание между ликвидност и доходност. Те са чудесен начин да си гарантираме, че парите ни ще са налични, когато са ни необходими в съответствие с нашите планове. Какъвто и да е обемът на спестяванията ни, депозитът си остава задължителна част от нашето спестовно портфолио.

По-долу ви предлагаме няколко ключови предимства, свързани с възможността да управляваме спестяванията си по един модерен и съвременен начин, а именно онлайн.

Защо депозит онлайн:

  1. Удобство: онлайн откриването на депозит ви осигурява безопасност като гарантира социална дистанция, а и спестява времето за придвижване до банков клон. В онлайн платформата "Депозити с бъдеще" на БНП Париба например, първоначалното регистриране отнема около 15 минути, достатъчно е да имате смарт устройство и достъп до интернет. Направете го в удобни за вас време и място, например от сенчеста пейка в парка или от слънчевия балкон вкъщи през почивните дни;
  2. Сигурност: виртуалните депозитни платформи са обезпечени от последните информационни технологии. Онлайн банкирането вече има история от няколко десетилетия и сигурността е на изключително високо ниво;
  3. Безплатно е: Съчетанието от две или повече банкови такси (напр. за откриване и поддържане на депозитна сметка, за ползване на онлайн банкиране) може да "изяде" лихвата за срока, за който депозирате спестяванията си. Затова предварително проверете информацията за подобни такси и ги отчетете при избора на банка. Така например откриването, поддържането и закриването на депозитна сметка в БНП Париба е безплатно. На практика вашият срочен депозит в БНП Париба е без разходи;
  4. Допълнителна доходност: БНП Париба отправя освежаващо лятно предложение с допълнително лихвено възнаграждение към спестяванията ви. Ще го получите под формата на 50 лева фиксирана бонус лихва, ако откриете онлайн депозит в периода 1-21 август 2020 година. Предложението e валидно за нови и съществуващи клиенти, които се регистрират в онлайн платформата "Депозити с бъдеще" на БНП Париба и открият депозит със срок от 12, 24 или 36 месеца и минимална стойност 5000 лв. Пълна информация за условията на кампанията ще намерите тук.
  5. Финансова независимост: Или как да управляваме непредвидените ситуации и свързаните с тях разходи. Независимо дали ни предстои спешен ремонт на автомобила или на теч от покрива, такива неочаквани събития най-вероятно ще се отразят сериозно на личния ни бюджет. Един от начините да бъдем по-подготвени за подобни ситуации е да започнем да спестяваме за спешен фонд. Отделяйте за целта част от дохода си всеки месец, без значение колко малка е сумата. Онлайн депозитът е чудесно решение, ако искате да имате бърз и сигурен достъп до средствата си от такъв авариен фонд.

Присъединете се към хората, които ценят удобството на онлайн услугите и сигурността за спестяванията си! Проверете какви са актуалните лихвени предложения на БНП Париба и заявете вашия онлайн депозит още днес.


Материалът е предоставен от "Депозити с бъдеще" на BNP Paribas.