На 30 май 2018 г. в София Хотел Балкан за десета поредна година бяха връчени наградите "Най-добър застраховател на годината", организиран от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски" и Българската асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване.

Застрахователно дружество "Евроинс"АД спечели приза в категорията "Най-динамично развиващо се застрахователно дружество" за 2017 г. Наградата бе връчена от вицепремиера Валери Симеонов.

ЗД "Евроинс" спечели приз за "Най--динамично развиващо се застрахователно дружество"

Снимки: Евроинс

В категорията "Застраховател на годината в общото застраховане" приза спечели Булстрад Виена Иншурънс Груп.

В категорията "Застраховател на годината в животозастраховането" наградата спечели ДЗИ Животозастраховане.

Събитието бе уважено от вицепремиера Валери Симеонов, министъра на труда и социалната политика Бисер Петков, както и от застрахователния и финансовия елит на България, ръководители на държавни институции, регулаторни органи, академични среди, бизнеса и синдикатите.

За ЗД "Евроинс"АД и "Евроинс Иншурънс Груп" АД

Застрахователно дружество "Евроинс" АД е част от "Евроинс Иншурънс Груп", една от най-големите независими застрахователни групи в Централна и Югоизточна Европа. Компанията оперира в седем държави в региона, Русия и Украйна. Има над 8% пазарен дял в България, Румъния и Македония и над 2100 служители.