М3 Communications Group, Inc. спечели 8 награди в рамките на 1 седмица от международния конкурс PRWeek Global Awards 2023 и годишните награди BAPRA Bright Awards 2023. Компанията бе отличена и от двете организации със сребро в най-високата категория "Агенция на годината" за Европа (без Великобритания) и за България съответно. Така М3 Communications Group, Inc. стана единствената българска PR компания в топ 3 на континента и у нас.

Екипът на M3 Communications Group, Inc. спечели и още 6 награди за успешните кампании и креативните проекти, които е реализирал през 2022/2023 г. На бляскавата церемония BAPRA Bright Awards 2023 снощи авторитетното международно жури отличи агенцията сред общо 126 подадени кандидатури от 28 агенции. Компанията взе златото в категориите "Комуникационна кампания за образование и професионално развитие" и "Вътрешни комуникации", сребърни отличия за "Комуникации в публичния сектор" и "PR иновации", и бронза за "Специално събитие или лансиране" и "Кампания за корпоративна социална отговорност". BAPRA Bright Awards са най-уважаваните награди в PR индустрията в България, които се организират за 13-а поредна година от Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА).

"Да влезеш в топ 3 на PR компаниите в Европа и в България в рамките на една седмица е чест и огромно признание на мен и целия екип на M3 Communications Group, Inc. Щастливи сме, че усилията, креативността и професионализмът ни се оценяват високо за пореден път на местно и международно ниво! Благодаря на екипа за любовта, с която реализира проектите, на нашите партньори от Hill+Knowlton Strategies и на всички останали приятели и партньори", коментира Максим Бехар, основател и изпълнителен директор на М3 Communications Group, Inc.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Креативните кампании, с които М3 Communications Group, Inc. впечатли журито на BAPRA Bright Awards тази година са изключително разнообразни. Социално-отговорната инициатива "За жените в науката" на L"Oréal и ЮНЕСКО донесe на компанията цели две награди - първо място в категорията "Комуникационна кампания за образование и професионално развитие" и бронз за "Кампания за корпоративна социална отговорност". Добрият пример в лицето на дългосрочната кампания "Responsib"ALL Day" на Pernod Ricard бе отличена също с първа награда в категорията "Вътрешни комуникации".

М3 Communications Group, Inc. спечели също сребърни отличия в категориите "Комуникации в публичния сектор" и "ПР иновации" за проектите "Европа в моя регион" и "Global Speaker Bureau". "Европа в моя регион" e 360-градусова кампания на Европейската комисия, която цели да повиши информираността за европейските инвестиции в България, а "Global Speaker Bureau" е иновативен проект на Световния комуникационен форум в Давос (WCFA), който цели да изгради едно по-свързано PR общество.

М3 Communications Group, Inc. спечели и почетното трето място в традиционно най-оспорваната категория "Специално събитие или лансиране" с проекта "Tрофеят на УЕФА Шампионска лига в София" на FedEx. Футболното събитие имаше невероятен успех с над 4000 посетители, които дори и дъждовното време не можа да спре да се редят на километрична опашка пред НДК за снимка с трофея и Димитър Бербатов.

Източник: M3 Communications Group, Inc.

Повече за проектите и услугите на M3 Communications Group, Inc. можете да научите на m3bg.com. От основаването на наградите BAPRA Bright Awards компанията традиционно присъства в топ 3 и досега е била носител на първо място три пъти - през 2011, 2016 и 2018 г., а на среброто два пъти - 2021 и 2023 г.


Материалът е предоставен от M3 Communications Group, Inc.