Лиляна Станкова е собственик на "Еврооптик" - място, в което не просто продават очила, а предлагат доверие. Защото доверието е важен елемент в едно партньорство.

"Нашата оптика е мястото, в което вече 20 години намираме индивидуални решения за всеки зрителен проблем с оптимално качество на изпълнение, базирано на дългогодишен професионален опит", споделя г-жа Станкова, която от години е личен консултант за зрителни проблеми и има богат опит в изработването на очила и контактни лещи.

В работата с очите прецизността е едно от най-важните качества. Затова, работещите в "Еврооптик" се доверяват на партньори, които са прецизни и разчитат на съмишленици, гледащи в една посока.

Такъв партньор в работата на "Еврооптик" е касовият апарат Daisy Perfect S. Екипът на оптиката му се доверява, защото е стилен, иновативен и функционален или казано с други думи - "касов апарат от най-висок клас".

"Да се довериш на прецизния партньор Daisy Perfect S е ключ към успеха", споделя Лили Станкова. За нея и нейния екип е особено важно, че този модел касов апарат притежава удобна клавиатура, голям и светещ операторски дисплей, вградена батерия, която го прави независим от ток и доста мобилен.

"В професионалния ми опит на специалист по очна оптика има много мотивация и дисциплина - но доверието е ключът към успешно партньорство, затова се доверявам на Daisy Perfect S. За мен този касов апарат наистина е перфектен", убедена е г-жа Станкова.