Онлайн залозите в България продължават да се разрастват, като на пазара се появяват нови и нови имена, които допълнително засилват конкуренцията в сектора. Най-новото име сред сайтовете за онлайн залози у нас е това на Бетмаркет - компания, която е добре позната от бинго сектора. Ако се чудите как да се регистрирате в Бетмаркет, то тази статия е тъкмо за вас. В следващите редове ще разгледаме как се прави бърза регистрация в Бетмаркет и то само в три стъпки. Кои са стъпките и какво се изисква от потребителите при регистрация в Бетмаркет - всичко това ще ви разкажем по-надолу.

Бетмаркет се сдоби с лиценз за извършване на хазартна дейност онлайн в края на ноември, с което вече всеки потребител може спокойно да се регистрира и да си отвори нов акаунт. Всички нови потребители могат да се включат в атрактивна игра на Бетмаркет по случай отварянето на новия им сайт, която е с общ награден фонд от 50 000 лева. А със стъпките, които ще извървите в хода на вашата регистрация, ще съберете допълнителни точки за играта, с които и да увеличите шансовете си за печалба. А сега да видим и какви са въпросните стъпки за регистрация в Бетмаркет.

Първата стъпка за регистрация в Бетмаркет е попълването на онлайн формуляра за нова сметка. Когато посетите сайта на Бетмаркет, ще видите бутон, чрез който да отворите формуляра за регистриране. Там букмейкърът ще изиска от вас да посочите стандартните данни, които се попълват при регистрация във всеки друг сайт за залози. Тоест: регистрацията в Бетмаркет е напълно стандартна и няма да ви изненада с нищо. Все пак сме длъжни да посочим и част от данните, които букмейкърът изисква от клиентите при регистрация.

Най-напред Бетмаркет изисква даннни за вашия нов акаунт, като трябва да посочите потребителско име, с което ще влизате в профила си, както и парола. Също така трябва да посочите и имейл адрес, като е важно да въведете такъв, който използвате, защото ще ви е необходим за втората стъпка от регистрацията. След това формулярът за регистрация в Бетмаркет продължава с попълването на лични данни, които са съставени от вашите имена, ЕГН, адрес и телефонен номер, а накрая ви остава и да потвърдите регистрацията си, като се съгласите с общите правила и условия на букмейкъра. С това е завършена и първата стъпка от вашата регистрация в Бетмаркет.

Втората стъпка за регистрация в Бетмаркът е активацията на вашия акаунт. Тя става чрез линк за активация, който ще получите на вашия имейл. Именно затова споменахме, че е важно да посочите имейл, който ползвате, защото ще ви се наложи да влезете в него, за да активирате акаунта си. На вашата поща ще получите имейл от Бетмаркет, в който ще трябва да кликнете на линк за активация, с който да активирате вашия акаунт. Това е и втората стъпка от регистрацията, която става буквално за секунди.

Третата и последна стъпка от регистрацията в Бетмаркет е верификацията на вашия акаунт. Като лицензиран букмейкър Бетмаркет трябва да верифицира всеки един играч, а това става чрез селфи. Букмейкърът ще ви прикани да изпратите ваше селфи, с което да идентифицира, че зад новосъздадения профил стоите действително вие. С изпращането на селфи процесът е значително улеснен и също става много бързо и лесно. Верификацията е задължителна стъпка, която не може да бъде подмината, защото без нея не можете да извършвате тегления на суми от акаунта.

В заключение можем да кажем, че регистрацията в Бетмаркет е бърза и лесна, като се случва в три основни стъпки - попълване на формуляра за регистрация, активация на акаунта и верификация на профила. И трите стъпки са много лесни и стават в рамките на минути.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!


Материалът е предоставен от KEMIKA LTD