Значително поскъпване на ток и топла вода от топлофикациите след 1 юли

Сериозен е скокът в цените на е.енергията от когенерацията, докато при топлоподаването увеличението е между 2.5 на сто в София и 13.2 на сто във Велико Търново

Обратно в новината

Коментари - Значително поскъпване на ток и топла вода от топлофикациите след 1 юли | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да благодарим на Боко и герберастката шайка за усилената работа, работа, работа в областта на енергийната политика, и особено за онзи газов хъб, за който Боко "даде" и се хвалеше, че ще ни направи енергийно независими и ще си купуваме газ откъдето си поискаме. Да си припомним и как предния път Боко беше изритан отново след всенародни протести, когато народът видя, че не може да си плати сметките за ток - явно Боко си е взел забележка и благоразумно това увеличение идва един месец СЛЕД изборите, хи хи хи!

некой требе да плаща за ваксините и помощите на хотелиерите

Какво става бе? Няма ли протести? Да видим, дали срещу правителството на Радев и Божков ще има протести против високите цени! Да видим, дали на протестиращите им стиска! Беше ви "страх" от "диктатора" Борисов и не спирахте да протестирате! Сега да видим, дали имате смелост да протестирате против "демократите" Радев, Божков и Рашков! Хайде! Системата ни убива? Стиска ли ви да протестирате? Къде са Мутрифонов, Мутрите на Манолова, "десните" леви болшевики на Христо Иванов и Атанас Атанасов?

за протестъри требе да плащаш... иначе никой нема да протестира

Протести имаше срещу тези, които ни ги заработиха тези увеличения, герберастчета. Всички са наясно защо това учеличние идва месец след изборите, хи хи хи!

"Газ"ще идва отвсякъде".Помните ли тези негови приказки.не само че не идва отвсякъде,ами и от едното място от където идваше,спря.Оказало се ,че и там има кранчета.

Да ама Борисов НЕ е на власт! Имаме ново правителство, което ТРЯБВА ДА СЕ СЪБУДИ и да ЗАПОЧНЕ НАЙ-ПОСЛЕ ДА РАБОТИ за народа, а не за Румен Радев и Васил Божков!

Да, ама Боко беше на власт 10 години. Това правителство е от 10 дни, герберастчета.

Административен капитализъм комбиниран с фашизъм.

Аааа момент - това от договорът на Фъндъкова с Х. Мустафа ли е следствие? :) Яко, евроатлантическа надценка..браво на Топлофикация и експертите в управлението й :)

Хайде сега на протест! С Мая, Татяна, Слави, отровното трио, десните агенти на Москва и президента начело с вдигнат юмрук! И не ми обяснявайте как е виновно предишното управление! Когато вкарате Борисов във затвора-ТОГАВА!!!!!

Аз предлагам да се конфискува откраднатото от Тулупа и цената ще падне ... а за чакалите му глад и мизерия, докато не се научат да работят!

Аз предлагам да ходиш да се гръмнеш в празната чутура! Ако не си разбрал, Борисов НЕ е на власт! На власт е правителството на Радев и Божков! Можеш да излезеш на протест, ако ти стиска...

Винаги е така: След жалкото увеличение на пенсиите с 50 лв,сега на всички ще им излезе през носа!Поскъпва по веригата всичко и накрая човек трябва да плаща 150лв повече за всичко,а е получил увеличение 50лв. Заради тази мафиотска система народа обеднява прогресивно последните 30 години до положение на жалко оцеляване! Заради това 2 милиона хора избягаха да живеят по-нормално и спокойно! Никой няма да се върне в мафиотската територия......

безплатните квоти станали платени ? интересно защото досега пак си плащахме кафяви ,зелени и не знам какви си добавки към сметките , къде са тея пари ? щом сме предплатили нещо където е било безплатно

Бойковите капани започнаха да щракат. Сметката ще я плащаме всички.

PEYTSCH

Оправдание за вродена наследствена некадърност ?

Започвам да подозирам,че след организираният бойкот на държавата от предните-пускат си разни неплатени пет месечни отпуски, не се явяват при министъра,който им е началник, не дават отчети...... , било и планирано това увеличение.Прокуратурата да не се ослушва, а да образува дела там където липсват нашите пари, а специализираните органи да търсят маскираните,като бизнесмени присвоители на народните пари.Шмекери и жулики!

Май вече трябва да плащаме руския поток на Бойко...

най-вече ще плащаме за американските Мариц-и, ама ти от къде да ги знаеш тези подробности!

В България има неписан закон да се вдигат цените на тези услуги винаги началото на лятото. Така хората са заети в топлите дни и усещат поскъпването месеци по-късно.

Факт. Но БГ плебсът е покорен, като овчица. А овцата я стрижат, защото е ...ОВЦА

То, че увеличение ще има е ясно, но ако Борисов беше на власт по-леко ли ще го понесете господа тролейроси?

Спомням си миналата година когато Борисов каза, че цената е паднала с 40%, как получихме с 30% по-големи сметки.

Виждаш ли, да се троли е лесно. Виновни са винаги за всичко другите.

Да се молим САЩ да ни разрешат нова АЕЦ. Но някой знае ли колко би ни струвала една американска АЕЦ? Или с колко пъти ще е по-скъпа от руската Белене?

Който иска да членува в ЕС и НАТО трябва да е готов да си плаща членският внос.

След някоя година, като забранят ДВГ и ни принудят да си купуваме електромобили, откъде ще вземаме ток? От Турция ли, или директно от САЩ? Предполагам, че десните мораво-сини кАманисти са наясно, дай Боже!

Като тръгнем всички пеш да видиш как ще разрешат много бързо и най-издънения дизел.

Цените растат. Парите се обезценяват ежеминутно. Идва не хиперинфлация, а гигаинфлация. Сега е момента да вложите парите в имот. По морето има апартаменти с доходност 10% годишно. Послушайте, няма да сбъркате.

Ама знаим бе енерго про даже са ни пратили Е-майли, че уж по-удобство било да има нови дати на инкасиране и на фактуриране и най-нови дати на събиране и нито дума за нови цени.

И както обикновено изравнителните сметки ще бъдат по новата тарифа. след миналогодишното уж спадане на цената на газа с 40% се кефех, че цената на топлата вода (парно няма във входа) е паднала, а след като минаха за дяловото разпределение се установи, че просто тия тарикати се ми свалили базата с 1 кубик. т.е. цената на топлата вода не е паднала и със стотинка.

Хомотът го затягат по заповед на Зелената Европа...ще се хрантутят по обилно ВЕИ и Фото "бизнесмени"

Гарантирано от Румен Радев!!!!

Само дето Радев няма вили по света и милиарди, докато Биби, който ви плаща да тролите е милиардер, и си залага капаните, на които кълват само идиоти като тебе.

Това е заложено от Борисов. Сметките не бяха нарочно пипани с месеци. Заради протестите, заради изборите...

Една минимална месечна пенсия е равна на един мвтч електроенергия. Евала!

Служебното правителство на Радев бърза да осере де квото може преди да напусне. Вместо да вземе да организира избори като хората...

Не бе, глупако! Просто берем плодовете на твоя кумир Тиквата!

Да! Той от своя страна бра на Станишев плодовете, Станишев бра плодовете на Симеон и така до Ханко Брат... Манталитет ли е, ген ли е...? А просто трябваше да се организират едни избори за има няма 3 млн души. За пореден път не успяхме да пръднем без да се ...

Преди една седмица Херо Мустафа и герберските олигофрени си изиграха поредния номер, навсякъде където има герберски кметове и топлофикации се сключиха договори с американска фирма за ремонти и поддръжка. Наесен цените пак нагоре, и ще виним другите. Честито на всички с парно!!

PEYTSCH

Бойко увеличи МРЗ и пенсиите и щеше да продължи с увеличенията. А тези сега само смучат като пиявици и кърлежи !

Мутрата увеличи МРЗ, под натиск от ЕС /работодателите не искаха/, а пенсиите само еднократно заради изборите!

PEYTSCH

Радев иска „президентска република“ с преврата. Тогава ще видите че Виденовата зима е нищо...

Откога изборите са преврат. Така ли е при комунистите?

Ех, мамИто ви мръсно да е....! Иначе, всъщност, проблемът не е в цените, а в доходите! У нас, вече над 30 години, "пазарна икономика", болшинството хора живеят с доходи по социалистически стандарт, в комбинация с капиталистически цени... И това се очертава, като стабилна тенденция и за напред. Всички басни и лъжи относно повишаването на доходите са смехотворни, отчитайки факта, че реално в България, повишаване на доходи няма, има само частична компенсация, спрямо непрекъснато поскъпващия живот... А "компенсацията", определено не е "увеличение"... Особено любимо ми е, когато някой глупак по телевизията започне да обяснява, че такива и такива били цените в Европа, а у нас те били по-ниски... Защото, единственото реално сравнение, като показател и мерило за благосъстоянието е покупателната способност на населението. Всичко друго са празни приказки и елементарна демагогия.

Благодарим ти, Радев!

и какво общо има Радев, след 11 години еднолично управление на Борисов и шайката му?!... Тъп ли си?

PEYTSCH

Радев е виновен за всичко!!!

Я виж КЕВР на чие подчинение е, а министъра на чие подчинение е, а премиерът на чие подчинение е? Той не мисли, ама аз съм му тъп :)

Радев, ама не е Радев! Този х-й ни го натресоха либерастите-еврогейци и техните измислени квоти за емисии! В същото време Китай си блъъъъска емисии в атмосферата и не плаща на никого никакви квоти! А въздухът е един исъщ!

Явно нямаш т.нар. връзка с главния мозък, коУега!... Тъп си, факт!

Пускайте талоните да търкаме, поне за парното да има.

Като върнем другаря Божков.

Мините, заложени от Тиквата, започват да гърмят

А, не. Тия мини са от Бай Тошо. Тиквата му беше само бодигард.

Корупция по български. ТЕЦ Бобов дол гори въглища и отпадъци и е един от най-големите замърсители, но се ползва с преференциални цени на тока (задължително изкупуване на над-пазарна цена). Нещо което е абсолютно забранено в ЕС. Но ТЕЦа а не Ковачки, а той ръси пачки.

Харесва ли ви под управлението на Радев? Гласувайте пак за БСП, Слави, ДБ и Мая, тъкмо хората да си припомнят Виденовата зима.

Сериозно? Толкова ли си прост или това е някаква шега? 11 години управление ГЕРБ, нямат нищо общо, така ли бе, бастун?!

ОБИКНОВЕНО ЗОМБИ СЪМ!

Само да питам, някакво увеличение на заплатите, някой нещо?

Шило

На този въпрос може да отговори работодателя ти

PEYTSCH

Радев ?

Питай княз радев или княгиня деса. Ако им хартиса нещо от рокличките и екскурзиите, може и да ти подхвърлят някое кокалче

Ако чистиш кенефа на Радев, може и да го помолиш за увеличение, ама ние повечето българи си имаме чорбаджии за работодатели!

Ей, Тикво, ти ли си?! Ама, много лесно мислиш да се отървеш!... Но хората не са толкова прости, като теб... Ще си платиш за всичките 11 години своеволия и грабежи!

Да, да ви е честит резидента и ИТН с всичките им мутри! Дойдат ли БСП-то на власт и българинастава зъл от глад!

Тези още не са почнали да ни управляват, но ти вече им преписа всички негативи от 11-горишното герберско робство. Евала, гоУЕм демагог си!... Точно, като Тиквата!

Браво другарю, браво радйеф А купончетата от 90те години да си ги вадим ли вече или ще напечатате нови.

Не бе глъмчо, вече няма да са на хартиен носител - всичко ще е с машини. Пускаш 100 лв и ти пуска един хляб. Толкова за деня, ....

Шило

Не е новина. Още в началото на работата на 45-тото НС , бяха изнесени данни, че КЕВР неправилно е изчислявал цената за потребителите и, че се образува луфт в сметките. Иван Иванов ли е още шеф на тази комисия?

PEYTSCH

Да рушиме неуморно ! Да живей, живей Президента...Той ни го натресе, че иска още толкова...

Президента какво е виновен за Зелената сделка на ЕК или за Корона-мерките? Всички ще бъдат бедни! Борбата с климата и вируса го изискват!

PEYTSCH

Да не ставал президент и да не се кандидатира пак щом не знае, щом не може и щом е нищо на тояга.

Калутите как цвилят срещу Радев и Слави, при положение, че 10 години на власт с ... Власт, беше Банкянския Нашите не могат да кажат как Радев и Слави да виновни

Не си губете времето тук, емиграция до последния етнически българин, 30 г само надежди, ще минат и 130 пак ще е съшото прокълнато място

За народната поговорка: От трън та на глог чувал ли си?

Жалко, но факт!

И ква е логиката след като са сменили инфраструктурата с нова, уж по качествена???

Следва ИНФЛАЦИЯ ДРУГАРЕ 1 долар + 3000 лева

така на фирмата ни се увеличава с 60% . гласувайте още за чалгарските кавали

PEYTSCH

Да живей Слави ! Да живей Радев ! Да пребъде БСП ! Ураааа...

нали трябва да има пари за екскурзии с Деса?!

само едно задружно спираме да плащаме! гражданско неподчинение както е според Хартата за Правата на Човека на ООН!!

всичките, докарахте народа до просешка тояга. такси, увеличения , всичко нагоре, а заплатите по 1000 лева в софия и 600-700 лева извън софия масово, как се живее с такива пари, след 30 години тук ще са останали само пенсионери и малцинства, всичко живо ще избяга на запад, цру са дали прогноза 5 милиона население около 2050 година, аз даже казвам около 3 милиона и половина, от които 2 милиона пенсионери , 1 милион малцинства и работещи и 500 хиляди под 18, това е България след 30 години, ако не започне да върви икономиката нагоре и не влезат всички престъпници в затвора !

чИстИтУ...

Това са глупости немат значение, важно че сменяваме тоя с оня по разни министерства, банки и служби. Боли ни за икономиката кво толкова всеки да се оправя поединично.

Какви са тия гимнастики... няма да увеличаваме парното, е, само малко, но ще увеличим цената на електроенергията генерирана при произвеждането на това парно, което си го плащате? Защо плащаме отделно и цената на генерираната елетроенергия, нали вече веднъж сме платили за парното? Някой адвокат няма ли да се заеме с това, или само ще бранят правата на малцинствата и джендърите и ще правят протести, за да участват после в разпределянето на правителствената баница?