Живодар Терзиев с коментар какви са притесненията на петролния бранш

Председателят на "Българска петролна и газова асоциация" каза, че поредният играч е добре дошъл на пазара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никой ли не забелязва конфликта на интереси? Този, който пише правилата и да има бизнес, основаващ се на същите правила.

Аз ако съм на него ще си осъдя родителите.

Защо не се замислите за аптеки в отдалечените места !!! Бабата от далечните и забравени места не може да измине 50-70 км за да си купи лекарства за разлика от собственика на автомобила!!! Може би уважаемия г-н Марешки има решение , но явно няма далавера щом не го е дал !!!

Като отстрелят Тиквун, идеята ще угасне. Няма нормален политик, който да използва държавата в дребновата търговия, освен ако не е крадец.

Разкащват ни приказки, нагло и безкрупулно, мислят ни за пълни дебили

Държава от време оно има Държавен резерв и военновременните запаси, пълни с всякакви горива, които се обновяват през 2 години, и старите запаси се продават през бензиностанциите на Лукойл, за това предпочитам да зареждам на ЕКО, защото там щначително е покачествено гориво

EКО и качествено гориво?!?Ха ха ха!

Бях върл противник на трансджендърството, но сега знам, че то съществува. Безспорно доказателство са българите, които постоянно и от всичко са недоволни. Също като недоклатени жени.

Винаги са усмихнати и доволни, защото нищо не забелязват и не разбират. На една мизерна държава защо й да харчи милиарди за петролна компания? Един мафиот да се отърве с помощта на ортака си боко от това, което вече не му трябва. Защо държава разпродава ВИК, Енергото, Парното, обаче изведнъж е зор при цяла Мара втасала, да се разчекне и да напълни гушите на Златев и Алекперов.

Само да припомня, че изброените от теб сектори бяха разпродадени доста отдавна, както и много други, вкл. образованието. Видя се, че това е грешка, а грешките трябва да се поправят, колкото може. Но както казах, българите са недоволни постоянно и от всичко. Това е.

Защо държавата не създаде условия за конкуренция на пазара,а тръгва да се занимава с бизнес загубите,от който ще плащаме пак ние???

Защо НСО си имат собствена бензиностанция, не ми пречи, но има такава точно на 300 метра разстояние от тях. И по-важното, защо е точно на ЛукОйл (това е риторичен въпрос)? Баце мисли да направи Златев втория български милиардер май. А руснаците пък трябва да му купят на Бокито още няколко имота из Европа :) Жал ми е за хората, които все още живеят и се мъчат в България...

Излишната картелна "Българска ГЪЗОВА асоциация" в личето на задника Живодар Терзиев. Пак се ИЗХОДИ по въпроса с нагло завишените цени на горивата у нас. А бе ГАЗ такъв, у нас нито е имало високо качество на горивата/изключение беше Шел Випауър 100/, нито ниски цени.

Явно играчите в петролния бранш в БГ са доста големи и Дебелянчо Бойков Доганчев не може да ги купи/изгони. Правейки държавна (частна) петролна компания която само фиктивно ще бъде управлявана от някоя калинка е идеалния начин да се създаде напрежение или притеснение между тези играчи. Ще бъде интересно да видим дали някой ще "изгори" или просто ще почнат да плашат малко повече към обръчите от фирми.

Защо нито един журналист не го попита този, защо при тази цена на петрола и горивата , тук плащаме толкова скъпо . И каква конкуренция е в момента големите имат еднакви цении Това не е журналистика , това е подлога

няма страшно и поредния эатова е пореден ще бъде пак от същото вчера си подариха бенэистанциите на петрол днес ще правят пак бенэостанции на държавата,а проблема е че няма конкоренция и паэара не определя цената а връэкарски паэар

ЖИВОДАР.... пак добре, можеше да е ЖИВОДЕР

Идея за едно голямо крадене, точене на държавни пари и накрая ще ги подарят на някой олигарх-нашите пари.

Браво за намерението на държавата да влезне в търговията с горива ! Дано бръкне в . . . /абе, оня, изходния отвор/ на "честните" частници.

Преди 30 години Костовите приватизираха Петрол (на безценица), за да може днес държавата да се усети, че всъщност то държавните бензиностанции не били лошо нещо. Малоумна държава и малоумен народ.

Нефтохим Бургас

Марешки е 30- 40 ст отдолу- да не би да работи на загуба? Като ги слушаш - да и дадеш по 2 лева да си купят банички горките.....

...да питам? Досега като искахте 2,10 лв/литър нафта, а предполагам купувахте литъра нафта от руснаците за 60 стотинки с ДДС, къде отиваше разликата? Сега защо изведнъж решихте че може да продавате за 1.35 лв/литъра нафта, при същата цена на нафтата от руснаците? Кое ви накара да намалите цената и станете човечни? Ако наистина литъра нафта го купувате от руснаците на 60 стотинки/литър с ДДС, кой ви позволява да прибирате 1.35 лв/литър? Кой ви позволява това варварство с българите? Кой ви разрешава тази убийствена печалба? Защо?

Като акции, които не е ясно къде отиват. И никой нито пита, нито казва за това!!! Задавайте правилните въпроси на тези, които са ДЛЪЖНИ да ви отговорят

Колко акцизи събират всяка година? Кой и как ги разпределя? Колко са откраднали от тях до сега??? Гешев, четеш ли това, или не ти разрешено дори да мислиш по тези въпроси?

Скапани боклуци, със 30-те стотинки които печелите на литър, без д аси мръднете пръста, само цветя да ви купуват!

Вой на вдовица за внимание е това. Когато тези десетилетия стояха и ни дишаха тежко зад вратовете и словоблудстваха, за да е гаврата с цял един народ пълна те се надсмиваха. Е, сега е време за отрезвяване - дано да е много болезнено и ги поставим пред нас.

Да пускат станции за зареждане на ел автомобили и да махат данъци и такси за тях, тъкмо ще се отървем от градското замърсяване

Ей Живодер ! Кажи нещо за митническите складове на господарите ти от Северна Монголия , и за рекета който упражняват върху останалите търговци !

Бранщът може да си има всякакви представи! Важно е какви са държавните и обществени интереси! Интересите на "бранша" са ясни = колкото повече съдрани кожи- толкова по-добре!

Поглеждам бона за гориво, акциз и ДДС гони 1лв.. Цената на държавните бензиностанции може да падне, ако не се отчислява и внася акциз и ДДС. А бензина и дизела държавата от къде ще го взема? Да одържавят и единствената рафинерия на територията на България. Ама тя май била на американски собственици!

Живодар Терзиев, щял да покани "държавната петролна компания", да се присъедини към тяхната асоциация ! Вашата "асоциация" Живодаре е създадена, за да поддържа монопола върху горивата, едва ли държавата ще се съгласи, ти да си и председател !

Не е Живодар, а Живодер! По-противен и от футболна силиконка!

Абе каквото и да говорят сега, голяма лапаница ще има помнете ми думите

Мафията просто е решила да превземех пазарът на горивата напълно и другите трябва да фалират !!! Както се случи с хазарта и боклука !!!

Тя мафията отдавна го е превзел пазарът още с продажбата на последните парчета държавна баница.

Ще им се разбута къщурката и затвори донякъде кранчето.

Държавата копира Марешки...

Е то Лукойл е толкова години на загуба - явно не е печеливш бизнес....поне ще го разтовари малко от "загубите" държавата

При това и рафинерията е тяхна и държат цени с 40 - 50ст по-високи от съседни на тях по-малки бензиностанции и все залудо работят, на "загуба" горките рашки.

Тяхна? Кои, че има объркване?

"Объркване" няма ! Ако имаш предвид рафинерията то тя се казва , „Лукойл Нефтохим Бургас“ АД , респективно си е тяхна . С другото "кои" ако си имал друго предвид няма да е лошо да си конкретизираш питането .