Коментари - Зетят на Ердоган е данъкоплатец №1 в Турция, търгува с бойни дронове, разработва изтребител | Бизнес.dir.bg
назад

Зетят на Ердоган е данъкоплатец №1 в Турция, търгува с бойни дронове, разработва изтребител

Селчук Байрактар е внесъл над половин милиард лири в хазната

Обратно в новината
| Автор: "Дойче Веле"

Коментари - Зетят на Ердоган е данъкоплатец №1 в Турция, търгува с бойни дронове, разработва изтребител | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В едноличните монархии на изток е така.

Не че нещо нали, не съм им фен на азиатците въобще. Но ако може да споделиш колко фирми за самолети и бойни дронове има на запад? Или пък колко оръжейни фирми като цяло? Пък дори и в тежката индустрия колко фирми има? Автомобило строенето, камиони, кораби и тн? Реално запада все повече заприличва на поредната азиатска монархия, с тук таме някое славно изключеине за да се потърди правилото още по-добре!

Само със баклава бизнес не се прави,евтина турска лира ,свирки без пари ! Това е мюсу ердоганчаушоглу !

Износ за 5.5 милиарда долара, а данъци 34 милиона долара. Големи разходи, голямо нещо, големи амортизации ... Друго си е "татко" да е шефче на държавата, плащаш символични данъци.

КОГА ЕРДОГАН ПАДА ..... В ТУРЦИЯ ЩЕ Е 100 ПЪТИ ПО - КЪРВАВО ОТ БЪЛГАРИЯ ..... НИЕ ДА ИЗТРЕПЕМ С МНОГО НАПЪН НАЙ МНОГО 20 000 МУТРИ БЕЙОВЕ И ПРОСТО ФАШИСТИ :))

Тук не става въпрос колко велика е Турция , колко недемократично е управлението й. Корегирайте си хвалбите!

Ами тука... има едни дронамикс, дето 10 години не могат да направят дрон, но в съседна Турция с диктатора пердашат от години такива, че даже и бомби пускат... смятай

Собствениците на Дронамикс не са зетове на ББ, иначе знаеш ли колко бързо щяха да им потръгнат нещата.

Хора, чували ли сте за аналог на виаграта, който е 3 пъти поефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----- https://do.my/xbio

Турския Елон Мъск.

Сега данъкоплатец Нр 1, като даде фира Султана - Затворник Нр 1 Ако не паркира междувременно в Дубай де, като нашия уважван и честен бизнесмен Черепухин.

Ще пие чай момчето май!

Сега Ердо е президент и зетя внесъл половин милиард данъци! Като дойде другия президент, ще съдят същя зет за укриване на половин милиард данъци и такси! Кръговрат!

Произвеждат дронове и още много.За сметка и кибрит не произвеждаме

Защо се изнасятр данни за 2022 година, при услочвие, че сме 2024-а? Освен това при 25% данък печалба, означава , че пеалбата на Байкар е 2 млрд лири (или 150млн долара по курса от 2022). И това е най-печелившият бизнес в Турция? Да не би да се крият обороти, а?

Данъчните и счетоводни декларации се подавят до март следващата година. Реално още не са подадени за 2023.

Е, ако имаше син. Синът му щеше да е. :))) Ама, какво съвпадение, а? Най-кадърния му е станал зет. Направо не мога да повярвам... :)))) И чист, чист, като роса. Не като ония некадник Хънтър Б. :)))))))))

Този сигурно и електрически коли произвежда, а Кириле?!

Този тъпак произвежда дронове, а Русия ги унищожава, за да може да произвежда и продава още и още. Руско - турски бизнес е това, дами и Господа.

Защо думата "дами" е с малка буква, за разлика от Господа?

Защото "дама" е мръсна дума, затова.

Защото дон Сандо е самовлюбен и самодостатъчен и се мисли за Господ.

Абе голяма цензура тук - нищо за протестите в Германия, нищо за протестите в Полша, нищо за Словакия .....

Ау, протестите в Германия!!! Магазина е пълен, хладилника също, работя днес и утре хоум офис. Какво друго искаш да знаеш? :))) Никеой не иска Путин за президент. Хората си почистват снега пред къщите, за да може да се ходи спокойно. Не сме замръзнали. :)

И 10 минуса. Хем завиждат, хем напъват пак крадливи азиатци да ги управляват