17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вчера видях един приятел. Викам му, абе ти не си ли в лудницата? А, той. Не! Държавата няма пари и ни пусна. Ясно! Намерил си е работа в дир.бг

compere

Питам, къде ми е репликата към "Съвет"? Явно някой сега чете речника за българския език.

Занимават хората с глупости , просто разни организации търсят сензации за да не ги закрият и да им отпускат още средства за нищо правене.

Навлизаме в ерата на ВОДОЛЕЯ. Каквото и да значи това със сигурност означава промяна в честотното поле. Твърдя, че началото на процесите ще започне след юли 2019 година и ще е съпътстване с дисбаланс и повишаване нивото на световния океан. Твърдинието ми се основава на теорията на древните с която са предсказавли предстоящите катаклизми като следствие от поведението на определини звездни обекти.

само да попитам какво е сегашното честотно поле и поле на кое?

Коя е тази теория на древните, и кои древни?

compere

"ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА И ВСИЧКИ ЩЕ Я ВИДЯТ", защото бутонът "DELETE" на модератора не може да я прикрие. Дори въвеждането на перфидна цензура с новият сайт на дир-а от вчера, не ще спре "цепенето" на Земята ... и нейното предвижване с 20 хиляди километра в секунда, към високо енергийно пространство, с наименование СИРИУСИАНСКИ ТОРОИДЕН ТОРСИОНЕН ФОТОНЕН ЕНЕРГИЕН ПОТОК. От "Apr 25, 2012 - София. Древните пирамиди са се събудили след хиляди години сън. Те изхвърлят пакети енергия по посока на приближаващ облак, за който НАСА знае, но мълчи." има такова съществуващо съобщение ЗАЩОТО ТАЙНОТО, ВЕЧЕ ЗАПОЧНА ДА СТАВА ЯВНО. (Древните пирамиди са се събудили след хиляди години сън. Те изхвърлят пакети енергия по посока на приближаващ облак, за който НАСА знае, но мълчи. Запознати и пожелали анонимност учени коментират в интернет форуми, че явлението се дължи на фотонен облак, който приближава Земята. Той вече е получил неофициално наименование сред посветените с абревиатурата ПССД (Потенциал за събития от Съдния ден).

Пий си редовно хапчетата и учи правописа. Така ще се прЕдвижиш по-лесно към реалността.

Май ти, момко, трябва да посетиш някой терапевт , за да ти излъска чакрите, та да мислиш по-добре и с главата си. Нищо не е такова, каквото изглежда. А какво ни харесва или ни е удибно, няма никакво значение.

Този коментар наистина беше красив. Изисква се креативност да се композира нещо подобно. Не съдете автора. Вероятно нарочно е писал в стил на шега. Усмиваме поддръжниците на конспиративните теории а?

замята се раздува, расте, расте... имаше една песничка детска - "Балонът се надува, надува надува, надувайте момчета да стане на парчета ....Буууум !" Лъжите на НАСА , лъженауката й, лъжеучените й, всички те които служат на бащата на лъжата....надуват балона и като се спука ЩЕ ЛЪСНЕ ИСТИНАТА И ВСИЧКИ ЩЕ Я ВИДЯТ