Коментари - Земеделският министър: Внасяме в ЕК искането за забраната на внос на украинско зърно | Бизнес.dir.bg
назад

Земеделският министър: Внасяме в ЕК искането за забраната на внос на украинско зърно

По думите му страната ни има проблем само с три продукта - слънчоглед, слънчогледово нерафинирано масло и сухо мляко

Обратно в новината
| Редактор : Лилия Чалева

Коментари - Земеделският министър: Внасяме в ЕК искането за забраната на внос на украинско зърно | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе нали всичкото зърно и слънчоглед отиваше при бедните в Африка. Нали Путин е лош че няма храна за бедните

Мижи да те кажем - ето вижте ние внасяме, а какво ще реши ЕС ние не знаем..

Има само едно нещо по-гадно, по-гнусно, по-отвратително, по-тъпо, по-алчно, по-кръвожадно, по-садистично, по-противно, по-предателско, по-нечовешко и по-измамно от всеки един произволно посочен украинец-нацист и това е всеки друг случайно посочен украинец от западна Украйна. Миротворец гаден тъп кръвожаден и садистичен украинец като всеки един от тях

независимите държави не внасят никъде нищо! само колониите просят ,....

кво искане ве? кой ва ебева вас за бройки ве... щели да искаь... ББААХАХАХА само това си можете - да сте с протегната просеща ръчица... ББААХАХАХА

Как така не е политкоректно!

А скапаните усраински яйца?

Защо Украйна не организира износ на Зърно през Балтийско Море - разстоянието е същото - през Полша даже е по-кратко и после направо в Океана за Африка и Гладуващите Деца ?

Защото "приятелите им" от Полша не искат. Не че не са го правели. Караше до Гданск, после до Ротердам (където е европейският хъб за всички стоки). И от там-за САЩ, за Африка и т.н.

А на пшеница, овес и царевица украинцоте не подбиват ли цените?!

Не смесвай културите. Овес и царевица не се произвеждат в такива мащаби в Украйна, както пшеница и слънчоглед. Царевицата иска по-южен климат.

А не можеше ли, зърно за бтр-и. Те имат зърно в излишък, а ние танкове. Щеше да е добра сделка, след като продадем зърното в Африка

Пепи, за Африка правиме оръжие с оборот над 1 милион долара на месец. За Уганда пратихме миналия месец автомати за половин милион. Не бери грижа. Проблемът е, че украйнското зърно не става и за прасета. Бъкано е с пестициди, забранени в ЕС, но разрешени в САЩ. Затова цялата продукция, която влиза в Западна Европа, директно се кара в Ниделандия-в Ротердам и от там заминава за Щатите и Африка. За това Урсула и сие плачат, защото им секва търговийката и таксите-а не за "световния глад".

ПУБЛИЧНО ЩЕ ВИ ОТКАЖА АБСОЛЮТНО БЕЗСМИСЛЕНИТЕ БРОНЕТРАСПОРТЬОРИТЕ, КОИТО НЕ МИ ДАВАТ НИЩО СРЕЩУ МОСКАЛИТЕ !

Кой знае къде ще ги препродадат...

Зърното ти - 1. Зашото е ГМО 2. Защото в във войната в Украйна, немалка част от използваните снаряди са с обеднен уран 3. Никой не дава гаранция за качеството на водата, с която са поливани(тежки метали, бактериологично замърсяване и др.).

ЧЕ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА КУКУ- КОКО И ПИПЕ Е АЛА-БАЛА АТЛАНТИЧЕСКО И РЕАЛНО Е СУПЕР КРЕМЪЛСКО ! ТОВА СЕ КАЗВА ЙЕЗУИТЕ ХУБАВО ГЕ ЗАПОЧНЕТЕ - С ЕДНАТА РЪКА "ДАРЯВАТ" АбСОЛЮТНО БЕЗПРЕДМЕТНИ БРОНЕТРАСПОРТЬОРИ, КОИТО НЕ СЕ ПРЕДНАЗНАЧЕНИ ДА НАПРАВЯТ НА БЛЯДОВЕТЕ АБСОЛЮТНО НИЩО, С ДРУГАТА РЪКА ПРАВЯТ ПАС КЪМ БЛЯДОВЕТЕ И УДРЯТ УКРАЙНА С ЖИТОТО, А С ТРЕТАТА РЪКА ..ПЪРДОН - КУР, ВИ ГО НАБИВАТ ДО МАКАРИТЕ С ЦЕНАТА НА "ПАТРИОТИЧНОТО ИЗРОЖДЕНСКО ЖИТО НА МАФИЯТА , КОЕТО ЩЕ ТРЯБВА ДА ХРУПАТЕ ! РЕПАТЕ ЛИ ОЩЕ ПО-СЪПИ ЗЕЛЕНЧУЦИ В СУПЕР СЕЗОНА НА ЗЕЛЕНЧУЦИТЕ, ДАКОТА В БОРСИТЕ ЦЕНАТА "НА ЕДРО" СЕ Е СРИНАЛА ДВОЙНО ...КОЙ ЛИ ОБИРА ОГРОМНАТА РАЗЛИКА ... ЩЕ ВИДИТЕ И ЦИРКА СА "ОТНЕМАНЕТО" НА ЛУКОВ ОЙЛ И РОСЕНЕЦ ОТ БЛЯДАВЕТЕ ! ЦИРК И ПОЛОВИНА ! ИЗБЕРЕТЕ СИ И ПОТОМСТВЕНИЯТ СС-ОВЕЦ "ЗА КМЕТ", ЗА ДА ВИ ДОВЪРШАТ ФИНАЛНО , И ДА ВИ ГО НАБИЯТ ДО СЛИВИЦИТЕ!

Този каун изобщо не е наясно какви проблеми има в сектпра.За него се свежда до три продукта.

Най-големият проблем са алчността, лакомията, бентлитата и яхтите, в сектора.

Всички полски масиви тази година са засяни със слънчоглед. Ще има нови бентлита за зърнопроизводителите. Лошо няма.

Зърното идва от Украйна, но всъщност не е украинско. То е собственост на американски компании. И затова е този рев. Нима мислите че дори и един долар остава в Украйна, абсурд

Така е. Зърното е третирано с пестициди, които са забранени в ЕС, но са разрешени в САЩ. Само че почти никакво украинско зърно не се задържа в Западна Европа. Всичко отива в Ротердам и от там заминава за Африка.

Е що не мине през Австралия, за по пряко?!

Одеса - Ротердам - Кайро !?

А защо? Не са наядохте зърнените ве, те са като пишман пътищарите, прости и крадливи. В държава в която има война могат да произвеждат пшеница по евтина от нашата и с по добро качество, тва са гупости дето зърнарите ги говорят, че нашто е злато.. Как става незнам?

Абре мойто момче. Войната в момента се води в 5 села. Ходи да видиш и картите на бойните действия. 2. Не сравнявай територията на България с тзи на Украина. 3. пшеницата, която украина добива се третира яко с пестициди на монсанто и басф, който са забранени в ЕС, но са разрешени в САЩ. Яки отрови, но пък дават високи добиви. Това, че може после хлябът да причини здравословни проблеми на комсумиращия го....то е същото като с Царевичния сироп, масово ползван за подсладител и жестока отрова, но разрешена в САЩ. Та ето за това.

До там ли стигна ЕС да яде обогатено с уран жито и храна радиационно поливано с чернобилска вода..срам и резил за евросъюза..такова не бих дал и на бездомните гълъби и врани

И къде е Чернобил другарю. Не е ли в окупираните от руснаците украински територии

Не е. Явно си много зле с Географията! Чернобил е горе на север. И зърното на Украина не ураново. По-страшно е. Третирано със забранени в ЕС отрови-пестициди на монсанто и басф. Разрешени са в САЩ. Никой в Западна не употребява украинското зърно. То не става и за прасета. Всичкото заминава в Ротердам и оттам за бедните страни. В България от години внасяхме този боклук и можете да видите качеството на масовия заводски хляб, правен с украинско брашно. Когато натиснаха хлебопроизводителите и намалиха ддс-то на хляба, не намалиха ддс-то на суровините. За да не фалират хлебопотизводителите минаха на украинска пшеница, в резултата на което масовия заводски хляб (онзи на филии в найлончетата-800 гр. за 1,30лв) още в найлона се разпадаше на трохи и маше вид на дъвкан вече един път.

Заради войната реките текат от долу на горе.

Министъра ще попадне в Списъка на Украйна за заличаване , в сайта базиран в САЩ .

Да го изпращат зърното в Африка, където имат нужда. Защо ще ни задължават нас??? ЗЕлински нали реве, че заради Путин щели да гласуват бедните африкански страни??? Ега ти лицемерието...

Яжте жито от Чернобил да ви е сладко..свежо с годност3000 години

Са предали снаряди с обеднен уран на Украйна!

Защо все последни?!

БРАВО ! Смело Решение ! Стига ни хранихте с калпаво Зърно от Украйна , неизвестно къде е отгледано ?

ААААА Зеленски не дава. Сега ще се обади на плужека да го скастри

Франция предупреди Скопие: Разделят Албания и РСМ ако не променят конституцията https://news.bg/int-politics/frantsiya-predupredi-skopie-razdelyat-albaniya-i-rsm-ako-ne-promenyat-konstitutsiyata.html

Чалева срещу държавата и България от посолството: -вече като не ни трябват зърно чемолиме съюзо като миналио дали мое пръднем...

Убеден съм, че за украинците е пъти по- важно да ни продават зърно, отколкото да им даряваме строшените железа!

Нещо започват крамоли между различни видове крадци?! Проблема е че всичките обичат Кравария! На кой да удариш теслата? Как да се лишиш от атлантически гъзолизис?Тегаво...

Изненадан съм че се мисли за българските интереси. Да не ни се скара посолството после....

ника8къв внос! цените в света падат, нашите житари ги вдигат! да не сте посмели да им намалите далаверата!!

И колко евро субсидии се изплюскаха от "земеделците", и накрая украинците във война прозивеждат по-евтин продукт?Цялото ни земеделие е една порнография, това е истината.А зем. министър и компания да кажат защо това е допуснато : "Между 100 хил. и 200 хил. дка ниви у нас имат едва 2 физически и 3 юридически лица. 4 юридически лица са със собственост върху между 200 000 дка и 300 000 дка, а други 2 - върху земя с площ от 300 000 дка до 500 000 дка, пресмята в. "Монитор"."

Виж кво. Не е само до цените. В Украйна не е забранено да се третира пшеницата с пестициди, които за забранени в ЕС, но разрешени в САЩ. Монстанто и BASF. Мощни отрови, даващ високи добиви, доказали се с времето, че са опасни.

АМИ ПИТАЙТЕ МАДАМ ЙЕС, ДЕТО ЗАТВОРИ 4 те РЕАКТОРА И РАЗСИПА ЗЕМЕДЕЛИЕТО. СТАВА ДУМА ЗА ДРУГАРКАТА КУНЕВА-ПРЪМОВА, КОЯТО ЧАЛГАРЯТ СЛАВЧО ГЛАСЕШЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ. МАЙ ИЗЧЕЗНА ОТ БЪЛГАРИЯ.

още един министър влиза в сайта МИОРТВОРЕЦ!!! Супер

Не е за вярване, сигурно е някаква грешка. Това е добре за България, нещо са се объркали.

Наясно са, че така или иначе скоро ще секне износът, та взеха да се правят на загрижени за българските производители.

Ще видим, какво ще каже фонсмешна и всички слуги на украйна. Не ми се вярва да одобрят идеята. Ще ревнат за липса на европ. ценности, нежелание да помогнат на ук.ри и подобни глу.потевини и клишета. Не ми се вярвя, че проблем има само с тези 3 продукта.

курва, а ние внасяме забраната за бивчи дс комундета да управляват! или да бъдат управявни от щатското посолство на юдео-лузърите! дето ще бъдат преследвани като долнопробни юдео-нацисти, каквито са си, начело със зеленски! и останалите полски курви! навсякъде по света. ! Казах Бог с нас

Днес май Бог не те посетил

пак ще ядете украинско зърно но купено от прекупвачи..ха.ха ха ха

И това е смешно? Смей се на всички европейски д..давци, а не на хората, които понасят последствия на така наречени лидери.

Спрете ги тия отрови!

Катаджиите са на магистрала Тракия...

След две години безконтролен внос се сетиха

Пазара контролира и регулира ва батка...ех тоя социализъм няма да ви излезе от главите, а скимтите за пазарна икономика ва.

АМИ ТОЙ СОЦИАЛИЗЪМА ИЗОБЩО НЕ СИ Е ТРЪГВАЛ, САМО СИ СМЕНИ ИМЕТО НА ИДИОТИЗЪМ И АЛКОХОЛИЗЪМ.

Защо забраняваре бре?! Искате милиони хора по света да гладуват? Да ви ЕБМ продажна.......

Зам.-председателят на руската Дума Пьотр Толстой официално си признава в тв предаване, че готвят на България украински сценарий. Той казва, че в България е пълно с руски граждани, които по сигнал ще започнат да правят мизерии. Това написа в своя блог Дани Иванов. С пропагандистката Скабеева обсъждат и удари по България. Единствено ги спира, че не могат да се справят с Украйна. Затова държавата трябва спешно да преразгледа статута на пребиваващите у нас. Държавното обвинение да започне да прилага НК в частта за държавна измяна спрямо българите, които обслужват руските интереси у нас. "Първо трябва да приключим с Украйна. С Турция ние няма да воюване. Що се отнася до България и Румъния, тези държави са само бази на НАТО. Специално в България цялото черноморско крайбрежие е наше. Там няма да имаме никакви проблеми, казва депутатът от Руската Дума Пьотр Толстой. Предаването явно е предизвикало сериозен интерес у нас. Така Hipparchus пише в Туитър: "Може ли това да го пуснат по БНТ/бТВ/Нова? Пьотр Толстой обяснява как в България цялото крайбрежие е заето от руски граждани, които чакат знак да започнат да се бунтуват, а Скабеева настоява все пак да ни отстрелят с ракети, предполагам ядрени".

На какви наркотици си от аптеката или кале.

Защо въобще се налага да се мисли за такова ембарго, нали украинского зърно беше за гладуващите страни (така твърди Гутериш)? Нито България, нито Полша гладуват, слава Богу.

Миии при такива министри може и да се получи...

Купуват го западняците и Турция , след което го препродават на другите….. но кранчето им секна

не трябва ли да купуваме украинско зърно да даваме пари за свободата на тази клета държава и да се борим срещи Путин или не съм разбрал нашата политика?

Ако купуваме това зърно ние, Африка ще умре от глад!

На Африка и е през оная работа...ама наште зърнари ги боли ....за социализамъ. Ама реват за пазарна икономика...както казва 3-годишната Марийка ..." не мога да ги разбера мъжете..един вика мълдай ..друг крещи ...не мълдай..."