Земеделският министър: Помощта, която оказваме на Украйна, ще струва скъпо на страните от региона

Вместо коридори за износ, нашите държави се превръщат в складове за земеделска продукция, каза той пред своите колеги от Полша, Румъния, Унгария и Чехия

Обратно в новината

Коментари - Земеделският министър: Помощта, която оказваме на Украйна, ще струва скъпо на страните от региона | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЗАЩО НИТО една "медия"в България НЕ попита "президентското правителство" в позицията на КАКВА "държава" е Усрайна за да ХАРЧАТ без да ни питат парите ни???? Престанете!!! Народа изнемогва, а вие мяткате парите ни без чувство за отговорност към българският данъкоплатец!!!!!! Тези пари вие НЕ сте ги ИЗРАБОТИЛИ!!!!!! Идват избори- МИСЛЕТЕ!!!!! Хранилката ще секне!

Защо не проявите малко "солидарност" и с Егитет? Дайте им украинското зърно! Знаете че са на зор.

Не….не сме солидарни с Украйна. Трябваше да се разберат с Русия за да се избегне войната. Това е. Грешка е че сме давали оръжия.

Пак както винаги Русия ограбва и прецаква района на Балканите! Тормози и нас и Украйна! Насъсква с проксита жертвите една срещу друга! Разделяй и владей!

Кучетата си джафкат, керванът си върви ...

Бахти изкривения пазар... на земеделска продукция. Чукчите били складирали и по стандартен пазарен принцип цената расте?! Ако беше малко пшеницата цената пак щеше да расте, щото нали пазарна икономика. Гигантския проблем е липсата на институции и псевдодържвата, която освен да яде данъци прави още нещо много важно. Защитава монопола и спекулативния капитал. Липсата на всякаква държава включаем и правораздаване, вероятно ще подейства по-благотворно на данакоплатеца!

Ние земеделие нямаме Избиха птици,прасета и овце,нямаш право да гледаш животни,а от догодина ще има КОВИД и по доматите. Баси пластелина!

Като резултат от Ковида и войната в Украйна видяхме, че богатите стават все по-богати. За тях тези времена са най-благодатни, кризи за тях НЯМА, точно обратното - тези времена са най-успешни! От тук следва въпросът, имат ли интерес супер богатите от спирането на войната, от решаването на проблема с пандемиите? Ами не, разбира се?! За тях е най-добре всичко това да продължи докато свят светува! Защо въобще говорят за кризи?! Криза ще е, ако за всички е криза. Ама, когато едните забогатяват стократно, както никога досега, а другите гладуват, това не е криза! Това е ситуация в която едните се обогатяват за сметка на останалите. И понеже ресурсите са лимитирани, то едните щом невъобразимо много се обогатяват , то тогава другите обедняват невъобразимо много. Няма криза, просто има кражба на ресурси - 1% владее ресурсите на останалите 99% от населението на земята. Това е! И освен това този 1% иска да живее вечно, разработва лаборатории за вливания на млада кръв - от къде ли я взимат, питам се? Онзи ден четох подобна статия, колко модерно било това сега на запад, какво страхотно влияние оказвало вливането на млада кръв - сивите коси ставали черни, опъвали бръчките, били по-жизнени... От къде взимат тази млада кръв тези богати кръвопийци?! Може би от младите войничета, дето ги хвърлят да се бият за някакви химери?!

ЛЕЛЕ, този говори срещу ЛАЙНЕН и НАРКОМАНА - това е недопустимо - ние сме лоялни помияри на ЕС - НЕ МОЖЕ ТАКА

че и другите съгласни с него, ужас - има и нещо друго, на мен ми казаха, че продукцията се проверява преди да се приеме в складовете и понякога е по-качествена от нашата, но спадат цените, това е болката на нашите зърнопроизводители, цените падат.

гласа на едрия усвоител на еврофондове и дарител на разни политически мурви - целокупния бай Ганя, зърнара!

И как точно се "пренасища" пазарът в региона при положение, че украинската пшеница и слънчоглед не покриват изискванията и не трябва изобщо да се търгуват на него? Не организация, а опандизване трябва, ако някой пуска на пазара храни, които не отговарят на стандартите. Който е внесъл украинска пшеница и слънчоглед, да си ги изнася за трети страни, където няма такива регулации.

Ама нали знаеш, че написаното от теб са хубави пожелания, които не се случват на практика??? Евтината и неекологична пшеница остава за бедните , а хубавата при богатите! Същото се случва със слънчогледа, царевицата и т.н. Особено в такава корумпирана държава като БГ. От цялата работа зърнените босове печелят на поразия, а ние ядене скъпи боклуци! Крайно време е да се стреснем, да бъдем реалисти и да си гледаме интереса - както правят другите!

Зърното от Украйна не е Качественно и е с висока Радиоактивност от Чернобил ! Кратко ГМО продукция от Украйна ! Аз не искам такъв Хляб !