Зеленски: Русия използва мрежа от доставчици и така заобикаля санкциите

Терористичната държава успява да използва технологиите на света, твърди украинският президент

Обратно в новината

Коментари - Зеленски: Русия използва мрежа от доставчици и така заобикаля санкциите | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ТОЗИ БОКЛУК Е НАЯСНО САМО С КОКАТА !! НЕГОВИТЕ ИЗРОДИ ИЗГОРИХА ДВЕТЕ БЪЛГАРСКИ ДЕЦА В ОДЕСА !! А МАГАРЕВ И ДРУГИТЕ ГЮБРЕТА ЗАДНИКА МУ ЦЕЛУВАТ !! СЛАВА ЗА РУСИЯ И НЕЙНИТЕ ВОЙНИ !! НАШИ БРАТЯ–ОСВОБОДИТЕЛИ ОТ ТУРСКО РОБСТВО !!

Санкциите "работят" около 6 месеца, за толкова се изграждат обходните вериги на доставка/експорт. Русия беше подготвила повечето канали преди 2022 така че всичко е в рамките на очакваното, дори комикът Зеленски би следвало да е наясно.

Преди дни Борел заяви, че ако ЕС спре оръжията за Украйна войната ще приключи за две седмици, тоя седнал да се оплаква, че други държави помагали на Русия.

Ама най много са чиповете от украински перални Зеленски, що не си пазите пералните, ами ги оставяте на руснаците, други ви били виновни.

Защо ли Зеленски ще премълчи, че оръжие, доставено на Украйна се озовава в ръцете на мексиканските наркокартели? А след като за Украйна се сражават и терористи от ИДИЛ, да се чуди човек, върху какво ли са сложлии ръце терористите, срещу които САЩ уж се бореше в продължение на три години. Зеленски дали ще признае, че Украйна е терористична държава, след като вече девет години обстрелва цивилни на собствената си територия? Или вече е демократично? САЩ отправяше основателни критики срещу дайствията на Китай срещу уйгурите на китайска територия, но явно няма намерение и дума да каже за действията на Украйна срещу рескоговорящото население в северната част на страната, просто защото не им изнася.

Една от най-дългите, а може би най-дългата граница в света е руско-китайската. И всеки метър от нея е оспорван от китайците. Иска се невероятен талант да направиш така, че китайците да помагат на руснаците, но американо-британската дипломация се оказа на ниво.

Нямат гранични спорове. И помежду другото, Поднебесната не се е разширявала териториално през последните 3000 години. Това последното за разни дето сънуват Китай в Сибир.

"За съжаление, терористичната държава успява да използва технологиите на света чрез мрежа от доставчици, като успява да заобиколи" Голям глупак тоя, Русия е една шеста от света, какви технологии да ползва, на Марс ли ?!

А ти какво очакваш бе, дрога? Да легнат, да вдигнат краката и да те чакат да излезеш от нирваната? Апропо, доста си подпухнал от прекаляването с наркотици! Намали малко, че ще отнемеш удоволствието на рашките да те обесят с главата надолу, както твоят идол Дуче Мусолини.

Когато финансираха нацисти и и пращаха да избиват руснаци, нямаха претенции за вериите на доставки до Русия! Сега имат... Ще има олям пердах още! Изплзваха те, зелено келешче, но и ти щ си го отнесеш.

Добро утро! Ние това го знаем. Хубаво че и ти си го разбрал. Ние още знаем и обратното. Русия използва система от прекупвачи за да продава нефт и газ. Чакаме следващата новина в която си разбрал това. Успех!

Зеленясалия учуден, че "целия свят" не бил само импотентното НАТО.

Като че ли ти си ги произвеждаш?

Зельонский, обичаме те, ела при нас

Не се бутай! При мен ще дойде!

Този фашист и наркоман Зеленски, какво очаква, да е любимец на всички?

Този колко фланелки има? Дали ги пере?

Тая му е нова бе, не го бъзикай :-)

много фланелки има и някои са изкуствено захабени . това с двудневната брада също е фалшиво . всеки ден му я потдържат

Истина е. Открити са огромно количество китайски перални и сгъваеми реактивни лопати!!!