Коментари - Зеленият преход – къде сме и как стигнахме дотук? | Бизнес.dir.bg

Коментари - Зеленият преход – къде сме и как стигнахме дотук? | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Що не се ебете с тоя зелен преход?

Дир, кога ще ви стане ясно, че тоя алабализми със "зеления преход" и "устойчивото развитие" умряха заедно с Ковид спекулацията?

Ало, дираджиите, бе що така уж "Наградите Web Report 2022: Да си кажем по една добра дума един на друг (видео)" да си кажем по една добра дума, па не давате бе? Не щете ли да чуете една добра дума за наградите дето си раздавате? А?

Чакат ни "интересни" години........

Чудно ми е с тези яки гтадушки, дето унищожиха всичко как ще се справят хората с ВЕИ системи, особено соларните стъкленици. Колко пъти годишно ще се сменят и колко време няма да има ток :))))))

Да ми ядете зеления фуй…мама ви мръсна

Защото българинът е прост и не обеси овреме идиотите които е...ха мамата на ядрената енергетика - Кунева, Костов, Дянков, Трайков, Тиквов и мършите покрай тях!

тапунгери

Браво за анализа, най-после нещо смислено по темата. Реалността днес е такава, няма още технологии за зелен преход.

Зеленият преход - ГОЛЯМАТА ИЗМАМА НА ГЛОБАЛИСТИТЕ !!!

А да питаме ДИРа кой ги спонсорира с тези статии за зеления преход - имат голям банер на заглавната страница. Някой яко ги гуши с еврокинти ...

Как ли човечеството е оцеляло хилядолетия, без зелени преходи? Много просто - следвайки природните закони! А в момента чрез науката се опитваме да се борим с природата. Само че природата се води от баланса и хармонията, за разлика от технократите, които се кланят само на парите. И така - да видим кой и как ще оцелее битката между природата и научно-техническия прогрес... Следва продължение!

Щото си знаят, че са ниско-платени списвачи на подадени рекламни съобщения от корпоративни централи и НПО та.

Чакат ни глад, студ и мизерия. Ние вече сме го преживяли това веднъж. Вие му мислете.

Ясно, експерт по нищоправене. Само да се заплати за консултацията. И като се спре едно, парите ще отидат у друго. Тия други, сега надават вой, как светът умира и трябва спешно да се прехвърлим в бизнеса на другите. А историите като тази Зелена идиотия ги знаем добре. Всъщност, измама зелена, за зелени и неузрели глупаци. А една приказка има: имало едно време една Озонова дупка над Антарктида. Далече далече, че никой да не може да провери какво точно има. Съветът бил заплашен да умре. Спешно трябвало да спре използването на фреон. Едни компании фалирали, други увеличили печалбите. А фалиралите фреонни компании добри еврейски и американски чичковци ги изкупили и пак почнали да ползват фреон. Светът бил спасен. Като едни парички отишли в едни джобове. Е така се спасява свят. А за Дупката, всички забравили. Проверил се някой след няколко години след медийната истерия и с половин уста казаха, че тя, дупката се била затворила. Минаха едни 20 години и е решено да се повтори номера. Но тоя път, вследствие отпадането на западното население, мина с гафове. Първо се обяви, че започва свръхгига заплаха за Планетата, Глобалното затопляне. След няколко сурови зими в САЩ, амариканопитеците и техните еничари по места, някак бяха обзети от недоверие. За това спешно се смени логото . От Глобално затопляне на Климатични промени. Умно, за да не се цакат ако и Глобалното охлаждане се прецака. Номера е ясен, едни еврейоамериканци да направят едни пари. Едни компании да фалират. И всички да ходят да пазаруват от тия, Със зелените енергии инструменти. А който неслушка, ще обявят, че е комунист, грешка, че не е зелен и ще го фалират.

Да ви ЕПМ

От зелената гнус най-много ме кефят онези уроди дето призовават да сме ядели по-малко месо, защото кравите направо променяли съотношението в атмосферата с техните... пърдели. ха-ха... Тия амсалаци маломни, безкнижни идиоти не знаят, че само в Северна Америка, само преди 250 години е имало над 8млн глави бизонски стада. Безжалостно избити от европейските недочовеци само и само да принудят индианците да напуснат определени земи...

Зеленото се държи като религия или по-точно като секта. Агресивна, шумна, настъпателна и много властна. Нетърпяща възражения и съмнения. Директно ни глобяват с "въглеродни квоти". И хич не ни питат вярваме ли в карбоновите теории. Както не ни питаха вярваме ли в грипа, набеден за пандемия и съгласни ли сме да се ваксинираме с ваксини чието съдържание и действие не знаем. И в двата случая има една и съща заповед-вярвайте и не смейте да не се подчините. Дори да има добронамереност към обикновения човек да запази здравето си и да живее в "устойчив" свят, у нас остава привкус на измама. Нагла и агресивна. Инстинктивно се настройваме за съпротива. Как ще обясните че уволняват висш банкер заради съмнения в новия култ? Това е сигнал към мен и теб. Той гласи-щом можем да размажем голям, ще размажем и теб.

Ще стоите на тъмно и студено и ще ядете хлебарки и червеи.

Дали ще е Антикомунизъм, дали ще е Антикорупция, дали ще е Зелена сделка. Всичкото е едно. Зад всяко стоят едни и същи еврейоамериканци. Всичките се спонсорират от същите едни и същи. И целта е една. Новият съвременен фашизъм.

КОГА? КЪДЕ?

До това да рупаме зелена трЕва, ако имат тор за нея, гориво за теактора да я засее, гориво да се докара до пазара, ток за климатиците да я охладят, и най вече ако има вода и помпи да я полеят, че иначе няма.

Не е случайно. Най-големият замевладелец в света и в САЩ е бил Гейтс. А защо? Щото ще отглежда телешко изкуствено, като технологията се разпростирала на площ. Чрез това ГМО може да бъркат по хората и да ги поизменят чрез храната. За това искат да убият тоя сектор от животновъдството и Гейтс да стане монополист на новото ГМО телешко. За това ни подработват с простотии, но са целенасочени.

Това е решението - искаме да сме 14 милярда или да ползваме блага както сме свикнали. Добре, но при първия вариант се връщаме към удобства и начин на живот от към 1800-1830, във втория вариант трябва спешно да редуцираме населението до 2.2 милярда

Зелената мафия пак се обади

Но природата казва че трябва да сме по-малко, много по-малко

За съжаление зелената мафия няма цел да прави нищо зелено а под благородния претекст да граби и скубе гражданите. Поне това което предлагат нито е най доброто нито дава някакви полезни тезултати за обществото и природата!

На тази инфлация само зелен преход ни липсва д ани товари джоба. Освен това е много съмнително доколко зелелното е еко. Колкото с електрическите коли....

Казват че пренаселването било лошо а в същото време събират пари за храна за африканците да ги хранят и да се множат повече. Европа не е пренаселена и за това вкарват мигранти като казват че пренаселването е проблем. Искат да влошат ситуацията за да създадат основание за техните доводи.

В Германия ги говори тези глупости сега се хапят за задниците няма въглища няма атомни централи и зависими за всичко от руския газ не е лесно да си тъп

Но можем ги избием (те са просто еничари. Както и Киро тъпото и масона Кокорчо). Веднага ще ни обвинят в тероризъм и братската американска армия (НАТО) ще дойде да ни демократизира. Това се знае: прилагано е в много държави.

С идиотия и малоумие... Храним недъгавите и малоумните, и им даваме пари, вместо да ги убиваме и те така!

Това е резултатът от опитите да се погазят природните закони за естествения подбор. Населението расте, а ресурсите на природата се изчерпват... Неслучайно природата ни дава знаци - епидемии, катаклизми. Тя ни говори, ние се правим на глухи.

Зеления преход е едно от най-мощните ни оръжия срещу досания и нахален плебс, айде марш пкебсе, за зелен хайвер!

Ковида да е умрял?!?! "Блажени са вярващите и непроверяващите", според поп Петко от Калипетрово (Силистра). Порови се за "Пандемичното съглашение", което ще бъде гласувано 100% от нашите педали в скоро време. Как СЗО може да влезе и да управлява чрез НПО-тата, когато реши. И т.н. Има доста информация из нета все още. Министерството на Истината не се е намесило на 100%.

Къде сме - В кучи г@з. Как стигнахме до тук - Вървяхме в тунела и чакахме светлина.

Порасна ли или се дефлорира? Давайте я нея, може и по бельо, а не такива бастуни, като този на снимката!

Ти пък, дай сега да избием всички политици

Зеления преход ще се засили като се вдигне нивото на океаните с десетина метра. И залее най големите замърсители. След пет десет години. Както предсказва нАуката.

ама като отида на морето и, гледам, си е същото! Май колкото твоя самолет се вдига...

Зеленият преход е нужен, но в момента е просто една американска програма за контрол на ЕС... прах в очите и милиарди за глупости...

То не бяха зарази, ваксини, зелении, войни! А оставете ни поне година-две да живнем малко ве!

Това е комунистическа измама! Трагична илюзия, че ще се жертваме сега за някакво светло бъдеще! Но продавачите на тези измами не са луди! Добре платени са!

Снощи пропуснах да пръдна и гледам - днеска по-хладно! Предлагам на всички да им сложим тапа за гъзò, та да охладим Земята!

най-успешно се решават на гей-парада.

Вероятно по скоро. Отколкото по късно. Да му мислят тези дето строят замъци по плажа. https://www.google.com/search?q=antarctica+sea+level+rise+facts&client=ms-android-tmus-us-revc&prmd=inv&sxsrf=ALiCzsZHv2MeLPs-aTcIbrGhybYnY_SHLA:1654103349311&source=lnt&tbs=qdr:m&sa=X&ved=2ahUKEwiYrLqU34z4AhV7FzQIHRkyBzIQpwV6BAgCEBM&biw=384&bih=700&dpr=2.81

Реклама на новата религия,

Зеленият преход е една измама. Човек не може да управлява природата. На земята има 6 континента . Единият решил ,че ще определя климата! От това по-голяма глупост няма.

Никой не го интересува зеленият преход. Това е форма на подчинение, глад, студуване, невероятно сметки и т.н. На германците вече им казаха да се къпят веднъж на 2 седмици. В Лондон в пъбовете са спряло водата в писоарите и са сложили сандък с чашка да сипваш сода в урината ти. Заеби тея животински идиотщини.

Какви глубости сте написали Нали има войни и болести та да намаляваме . Това прави АМЕРИКА Зелена енергия е МНОГО СКЪПА КОЙ ШЕ Е ПЛАЩА А А А А А А