Зелените субсидии в САЩ засилват опасенията за германската индустрия

ЕС спешно се нуждае от нови инструменти, за да предотврати скритата деиндустриализация

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

насочване на огромни емигрантски потоци към Европа, чрез разрушаване на държавните структури на Либия, Египет, Ирак, Сирия и налагане на самоубийствени политики на европейско ниво за толерантност и защита правата на малцинствата деиндустриализация чрез въвеждане на рестрикции под формата на мерки за защита на околната среда, разрушаване на енергийната база (прекъсване на доставките на руски енергоносители, вкл. и взривяването на Северен поток) и създаване на условия за пренасяне на цели производства от Европа към САЩ въобще напоследък нещата се развиват доста и бързо и много скоро Европа може да стане доста неудобно за живеене място …

Всеки опира до ценностите накрая! Едни ги режат от Шенген, а на други направо им прибират заводите!

"Не можем да си позволим за строим завод за водород цели 12 години." За какъв чеп ви е тоя завод за водород ? Само ще гори енергия, която и без това нямате. Не за 12 ами по-добре за 120 години го отложете.

Чистата вода е много ограничен ресурс. Но ние ще произвеждаме от нея енергия , не храна, защото сме много умни !!

Европа потъва като титаник. Ама той Путин е виновен , ние не сме се простреляли сами в главата.

"ЕС спешно се нуждае от нови инструменти, за да предотврати скритата деиндустриализация" Значи, гат го направихте на България, беше хубаво, демократично и в ред на нещата. Когато го правят на ВАС, тогава се оказва че е голям проблем..така ли? Да ви...вие си знаете какво. Дано успеят, та да видите какво е карма майкавигнусна!

""Ако не направим нищо, много неща ще се появят в Съединените щати", каза главният изпълнителен директор на "Сименс енерджи" (Siemens Energy) Кристиан Брух. "Рискът от миграция е налице." Рискът от миграция е налице :-) Нека..нека. Ако ние ще мрем и изчезваме, хубаво е да повлечем и боклуците които ни го сториха на нас!