Зеленчуците поевтиняха значително по стоковите тържища през втората седмица на май

Общо цените на едро са спаднали с 1.25%, а от началото на годината са нараснали с 23.5 на сто, сочат данните на Държавната комисия по стоковите борси и тържищата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Увеличено с 23,5%, намалено с 1,25%. Е то разликата не е за хвалба. Нищо ще послушам оптимистичните изказвания на Киро, Асен и Лена и ще ми просветне.

Хубаво е, че са поевтинели, само ад ставаха и за ядене. :) Вярно е, че и аз и близките ми си имаме заболявания, поради които трябва да внимаваме с храната, ама доста от купешките ни храни ни правят сами да си говорим и да се гърчиме като грешни дяволи от дискомфорт, че и болки.

Браво. Голям успех на правителството. Успя да изравни цените на краставиците през май с тия на нафтата. Кирчо и Асен са връх на сладоледа.

Браво на Кирчо и Кокорчо! Импийчмънт за Рундь0 Радеф!

Фак ю бич!

Баси!!!! Всичко поевтиня. Направо без пари. Не се издържа вече тоя богат живот при това правителство

Младежкото ГЕРБ са виновни. Гешев също

Браво на другарката Нинова, Кирчо, Асенчо и Спецов. Управленски гении. Брей какъв голям късмет извадихме с това правителство. Голям късмет

Е, гербопитеците определено не извадихте късмет с това правителство!

На Кирил Петков проюяната, живея в Виена и плащам ток 100 евро за 3 месеца и 150 евро за 3 месеца парно, изкарвам 5000 евро като съм такси.

Тва на ден ли ?

И ти ли си избягал от Боковата България?

Аз избягах от тая на Радев с торбичките, Кирето-честния, Кокорчо неосъждания и Спецое

Заплата на таксиджия - The average taxi driver gross salary in Vienna, Austria is € 31 719 or an equivalent hourly rate of € 15 - това прави 2643 преди удръжки. Ток и газ на месец е около 120-150 (освен ако не живееш в килер в споделена къща).

Секула цените не са реални в България няма никакъв контрол

А ти какъв контрол предлагаш на цените да се прилага? Нали скачахте за капитализъм, че да не е като при лошия комунизъм държавата да контролира цените?! Айде сега ходи за банани!

Мале, зарзавата през май е поевтинял. Кирчо се изложи, недостатъчна инфлация май. Да натиска газта до дупка. Ама то май газ не остана.

Харесва ми да виждам давещи се от злоба гербопитеци :)) Я кажете сега за краставиците, нали краставиците ви бяха проблемът, че били по 4.50 лв килото?!

Значително поевтиняха с 1.25%, а нарастнаха (незначително) с 23.5%?! Мисирки, сър...:-(

Що, според теб каква е реалната цена на зеленчуци преди началото на сезона?

Искаме да добиваме шистов газ, искаме да садиме банани и мурсалски чай!

Бахти шашавата статистика.. всичко зависи къде колко е валяло и какви са били температурите..

Какво паднало не разбрах, каква борса, какво на едро, българина купува от магазина, а там са паднали на кукаво лято

Ми като не ти харесват цените, не купуваш бе! Той пазарът ще урегулира цените! Така е при капитализма! Скачахте за пазарния принцип - ето ви го пазарният принцип! И с тока е така, откакто Тиквата ни набута с 200 Зелената сделка! Ама важното е да не е гадният комунизъм, нали?!

Гербопитеци, сега защо мълчите като насрани бе?!

Ке паднат още. Хората нямат пари...

Браво на тези управляващи. Свърши се с инфлацията, даже дефлация има вече! Хайде сега и хляба направете пак 0.80 ст и ще ви изберем пак след 4 години.

Купувам само кибрит и сол Другото е от бурканите

А в бурканите влиза от небето...

Явно си ги произвежда човек, ама като си трол и знаеш само компютъра и интернет така е …

промяна!Кокорете се сега!

Горкото герберастчет не е дочело даже заглавието и си плюе по инерция :))

В Турция е още по-евтино! Всяка седмица ходим на пазар в Едирне и всичко само от там си пазарим! От покупките си спестяваме за едномесечна почивка в Кушадасъ на олинклузив за цялото семейство. Много сме доволни!

Тоз бензин до Турция да не е без пари!

Ходим организирано с бус и е на нафта!