Здравко Василев с тежки думи към брат си, който купи „Алепу Вилидж” (видео)

Свързване на името ми с един обект, станал еманация на корупция и погазване на всички правила и норми ме провокират да направя това обръщение, каза той

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

едни и същи ченгета навсякъде , стига вече ДС . И този помен за онзи мошенник и крадец Батето и тъпата Людмила е върха.

Боклук, тръгнал срещу кръвта си!

Ако оставим Алепу.... този да прави циркове сега.... говори срещу брат си.... защото е за правдата...

Тая партия МИР не беше ли от хората на Радев. Той се консултираше с тях, както с Божков, Шиши и Бобокови. Абе мутри вън, ама не от президенството

Тук се играят игрички, за много парички, Аман от тарикат и нагли боклуци

Чета коментарите, защо мислите, че е някаква конспирация? Прости човекът публично зи изразява мнението по нашумял сличай. Защо да има връзка с дпс, герб, мая манилова и тнт??!

Защото е кандидат депутат от листата на Манолова, тоя Здравко

Там нямаше свлачище преди години Когато предишните почнаха да копаят стана свалчище трябваше да не го копаят -

20 г. по-късно разбрахме, че и тоя не е случаен.

още когато спечели брадъра разбрах,че не е случаен.

Всичко в тази държава не е случайно......

Явно герб и дпс са отчаяни и хвърлят всякакви партенки. Тоя бушон с какво ли го държат, че да се съгласи да се набута в най-голямото ла.но на ла.номорието хотел Подпорна стена. ДС школовката ръжда не хваща.

Ти сляп ли си? ТОзи е от новите, неопетнените партии....този бори мутрите, т.е. такива като брат му! Хахаха да дааааа, сигурно и Майчето ги бори, щото тя всъщност едно време ги е защитавала и знае нещата от вътре, а? Смяяяях....

Какво име е това - това е място в Сирия. На място в България не върви да има такова име

Ами името означава ,,ЛИСИЦА,,от гръцки.Ккто ио много други имена на градове и села произлизат от гръцки и турски наименования!

Би излизнал хубав.хотел. Аз често ходя в съседпите Свети Тома и Дюни и съм много доволен !

Или пък да осъдят всички, които са си затворили шороко очите и да го саборят, за да се види, че все пак има някакви закони по тези територии.

Ако го достроят, ще изникнат хиляди като него и тъй като вече ще има прецедент, и те ще станат законни! Не е добър този опит!

Хайде сега, Павлик Морозов! Га йеди кифтетата ни рива..

Подкрепям брат му на Здравко! Нека да има повече бизнес с аптеки и бензиностанции за джетове, да разбиееме монопола!

МАЯ и Здравко ще направят нова партия ИБВ-''Изпразни БЕТОНА вън ''

На 50 метра от морето - строежи кой Даааа, амаааа сладки са рушветите и парите трябва да се перат....

Ние хората сме на много елементарно ниво, толкова сме първични, че просто сме си живи за оплакване. Със сигурност има такива, които мислят глобално и с поглед в бъдещето, но трудна работа...

в фекалното черно море...ебати септичната яма

Обявен е протест срещу диктатурата на Радев за 05.05 сряда от 10 и 30 часа сутринта пред президентсвото. Исканията са за вето над изборния закон заради машинното гласуване и възможността 350 000 души турци да гласуват на нашите избори. Предай нататък!

Предавам! Напред и нагоре!

Тук става въпрос за "Уникално Дву компонентно подпорно съоръжение" Състоящо се от : 1."Подпорна стена "Неотговаряща на някои от 3те основни проверки. 1.1 Якост 1.2 Хлъзгане 1.3 Завъртане. 2."Хотел",които удовлетворява съвместно с "Подпорната стена" 3те основни проверки. "Уникум" в света на "Калинките"!

Явно го е смъмрила Майчето Манолова и му е написала какво да съобщи.. И тя ще ми този мутри - тоя да не е по-малка мутра, ма? Откъде толкоз пари да купи тоя имот? Голям бизнесмен, няма що .

Стоян е общински съветник от МИР, партията дето Радев ги кани на консултация

Братята един с друг са си ок, понеже Здравко е депутат от мутрите, затова Здравко говори с брат си по фейсбук, защото Манолова го накара, за да не и навреди на имиджа

Майче мъжлето на външната министърка беше "създателя" на това чудо!?!????

Здравко

яяяя, главболгарстрой?? ми ко стана бе дрОгаре? ми онова срещу което квичахте неистово се оказа....ми ваше, российскокомунделско дело се оказа бе! и ко праим сега????

Веднъж да съм съгласна с този.

Колко оборот декларирате Вие от вашия бизнес? Ощетявате държавата, но иначе съвети давате. Чак пък и представител на сестра Галева от Костинброд. Ако Ви направят една ревизия, ще цъфне истината.

Не разбирам защо трябва братът да бъде отговорен за постъпките на другия брат. Когато си пълнолетен отговаряш само за себе си. Какво е направил някой от братята и сестрите си е техен проблем. Ето на Бербатов брат му отива в затвора за наркотици. Е и? Може ли да държим отговорен за това Бербатов?

Докъде могат да докарат хората сестра галева и оная тревненска повлекана. Да се обръщат против братя и сестри.

Май Мутрите са пълнили със СПЕРМА яко гъзовете на хората на Пчеличката. Толкова са жалки че като пръднат яко фургат спермата на мутрите от дупарите.

Аз съм нелюбимката на родителите ми, въпреки ,че съм прехвърлила 50 те. Предпочитат сестра ми, която е добре печелеща и заможна. Аз съм убитак, въпреки че съм също с висше образование. И двете сме дебеланки, но само на мен ми правят забележка за това, а тя е доста по тлъстичка. Сина ми също мърмори за това ,че напоследък качих килограми, а все едно не забелязва ,че жена му има задница, по - голяма от моята, въпреки,че е 30 години по - млада. Аз съм любимата тема за клюкарене по мой адрес от цялата фамилия. Цял живот съм някаква черна овца и така и не разбрах с какво преча на околните. Та така - всяко семейство си има своя "турски сериал", ако ме разбирате какво искам да кажа.

Нищо не е без причина в този свят, а и не само.

приказката за воденичните камъни, нали я знаеш ...

Ох недей, ще заплача...

пак хора на ГЕРБ са забъркани в далаверата, няма как да е иначе....ГЕРб продължава да си краде и дори в оставка!

Тези го играят лошото и доброто ченге.

и тука ГЕРБ има пръст....няма кражба без ГЕРБ!

И сега какво да го правим тоя кавал. Уж бил от "мутри вън" Ще се разграничим, както Христо Иванов от крадливата кметица в Красно село

влачи рейс!.....такива са хората от ГЕРБ, откраднаха де що има да се краде!

Май е от мутрите вън...

мошенници под път и над път под форма на бизнесмени

Браво, уцели точно в десетката.

Бати Здравко. Докато гонеше курвите и изневеряваюе на жена си, бат ти Стоян работеше. И, ако сливенийката се правеше на луда заради кинтите, Стоян си работеше в бури и дъжд Но явно кадърният не може да има повече от "бизнесмена". Все пак живеем в България. Цитат от филма за капитан Петко Войвода-"Мухата винаги търси по голямо лайно да кацне". Къде ли да кацне?Освен в някоя партия. И оттук Следва извода Абе Славчо. В тази твоя партия, тез дет те представляват, знаеш ли какво представляват. Едва ли.

Е ко да ги прая тия кавали, като вече са ги избрали

много добре знае неговите мухи и лайна какво представляват! Той и затова се е обградил с тях - да го пазят! Кой като муха, кой като лайно! Всъщност няма значение, накрая вожда се разграничава от всички - за тях остават мръсотиите и гадориите, а той целият в бяло! И пак отначало, с нови мухи и нови лайна!!!

Вместо да се правиш на много разсърден, по добре си подай веднага оставката от коалиция "Изправи се!Мутри вън!" Само така ще предпазиш идеите на гласувалите за нея от вътрешния семейно-ценностен разпад.

Не!!!! Че той е най и интелигентния между нас.

Здравко знае думичката "еманация"? Ти да видиш!

Не беше ли строежът незаконен? Или поне пълен с нарушения, но въпреки това нищо не е съборено. Как така единият го продава, другият купува. И в крайна сметка ще довършат строежа на поредно хотелище и поредно парче плаж ще е бетонирано. Територия пълна с корупция.

Това да не е куха фирма на безпаричен ром с увреждания

Е, и? Щом е фрашкан с пари, значи всичко може? Ама не става дума кой колко е богат, а за съвсем други работи.

Що пишете глупави репортоаро, що пишете глупави коментари, що пишете глупави сравнения. Здравко, приморският педал не може да стъпи на Стоян на малкият пръст. Що ли. Щото Стоян е сериозен човек. Що ли. Щото ако го познавате, ще разберете. Евала Стояне, мъж на място си.

Демек да разбираме, много важен човек с една дума тарикат!

Василев Вилидж

В една партия си с адвокатите на мутрите. Мая, Дончева и Хаджигенов ще оправят семейния ви имот. И с братти ще си разделите кинтите. Абе "мутри вън" ама не от семейството

Я ми кажи кой даде разрешението са строеж? Майчето или гербовите калинки?

А кой е направил заменката за земята преди това ..май на майчето съпартииците, ония дето вдигнаха пеевски за шеф на данс. а кой даде строителното ..да не е ония кмет от созопол от времето на сергей ...

Аз ще ти кажа. Ама лично и на голо

ако говориш за реизито... 2011 е кмет на тия дето ти плащат да тролиш.

Какво юи играете на доброто и лошото ченге. Ама паричките ги взехте Корумпирани мутри Добре, че е от хората на Мая С увреждания

Страх тресе герберастията. Страхуват се за топлите си местенца с тлъсти заплати, защото до един са некадърници и калинки, назначени по единствения критерий - подмазвачество към Вожда.

Че той тоя чикиджия е от нашите

Какво общо има с герберите? Ама от чалгар каква логика да очакваш...

си купило фабрика на 08.09.1944, иначе браво на Здравко за достойната позиция

явно в партията на мутрите, освен адвокати на мутрите има и братя и други мутри.