Заведенията се канят да бойкотират новите анти-ковид ограничения

Персоналът на заведенията е ваксиниран почти на 100%. Искат да оставят ваксинираните хора на улицата, без работа, заявиха от бранша, в който от сряда ще работят на 50 на сто от капацитета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да правят цехове.

Марш в Украйна !

Що за тъпотия е това заглавия? Значи Стачкуващите СА ЗА Ковид ограниченията, а не против тях!

Да отидат в друг бранш, ако не им изнася. Няма го т.лупа и станаха от смели по-смели. И са в перманентен бойкот, този на обществен ред.

и ЖЪЛТАТА ЗВЕЗДА. Не да мякате, че сте се били наболи. И тогава ще имате клиенти и работа. А, да, и другият път подкрепете протестите срещу сегрегацията, защото точно вас ви засяга най-много.

Беден и болен по кръчми не ходят, така че отваряй и газ до дупка. Хора с температура и задух няма да тръгнат да се напиват... В питейните заведения се ходи доброволно, в учебните заведения пишат отсъствия и изоставаш с науките... Това, че в България и двете ги наричаме ЗАВЕДЕНИЯ... Може

Не се заблуждавайте с тоя сетрификат! Никой никъде не проверява. Хората показват снимки на чужди сертификати или снимани от интернет и ходят навсякаде. Не сканират сертификатите и не проверяват самоличността. Камуфлаж за заблуда на ЕС и измъкване на пари. Спрете поне да говорите, че вземате мерки.

Познай какво ще се случва ако наистина се сканират? Ако един служител даде плюс, цялата кръчма и клиентите в изолация за 10 дни.

никой вид бизнес не е абониран за вечни и гарантирани печалби,ако има загуби,значи,че нещо трябва да се промени или подобри,печчалбата на ПАРИ е като животът и смъртта,или като пожарът и оазисът,тоест старият бизнес умира за да се роди нов вид бизнес,неприятно е но реалността е такава,дори земята и слънцето се променят,а камо ли кръчмарският бизнес!

Алибегов, проблемът не е в това че нямате клиенти. Клиентите просто нямат пари, сещаш ли се? Скоро бях на заведение по някакъв повод. Сега пак искам да отида, ама първо ще посъбера пари, защото ги изхарчих с двеста! Цените са толкова високи, че чак страшно. И още нещо - в цял ресторант от поне 120 места бяхме само една маса хора.Шест човека. Капиш?

Значи училищата затворени,лапетата затъпяват МАСОВО, а на тоя да му бачкали кръчмите?Вие да сте виждали някакви мерки по кръчмите на бул. "Витоша"?Само като се мине от там и се вижда колко Е ПРЕТЪПКАНО!С един и същи ПАРЦАЛ се ЗАБЪРСВАТ ВСИЧКИ МАСИ И СТОЛОВЕ (когато се прави, де!)Не съм им умрЕл за фалшивия алкохол, малограмажнте супи и НАДУТИТЕ ЦЕНИ!Е ми и ние ще си направим една ОРГАНИЗИРАНА ИЗОЛАЦИЯ на всите ви кръчми и кръчмички...

По-добре да Бойкотират. Те и без това не ги спазват повечето. Поне да не искат и компенсации после.

Видяхте ли колко сте прости бе кръчмари? Сами искахте въвеждане на зелен сертификат да бардаците ви да могат да работят, сега и сертификат и ограничителни мерки. Много е тъпо усещането...като си се чувствал много умен да осъзнаеш всъщност колко си тъп.

Много бармани станаха софтуерни инженери, а сервитьори - програмисти. Ако не беше зеления сертификат като изискване, още кях да си работя като сервитьор заради добрите пари, които се изкарват. Но като въведоха зеления сертификат, изкарах един 4 седмичен курс за програмист и сега си докарвам 5400 лева месечно, работя от вкъщи и никой не ми иска зелен сертификат.

Нито ще станеш програмист за 4 седмици , нито ще вземаш 5400 без опит.Не приказвай глупости.

Най-страшното е на българина да му отнемеш кръчмата :)))))))))))))

Обявихте,че нямате клиенти.Е като нямате клиенти,какво значение има,че работите на 50%?

Мерките не работят , ама изобщо , както и псевдо ваксините .

Ми значи в такъв случай трябва алибеговците да бъдат тотално и безусловно затворени, щом клиентите им нищо не може да ги предпази от пренасяне на зараза.

Това не са ограничения,не разбрах те ли.това са наказания за слабата ваксинация

Заведенията в Англия и Белгия не бойкотираха като бяха затворени две години? Алибеков- новия предводител на малоумнициъе

Боклуците досега си траеха! След като разбраха, че няма да гушнат кинти, се сетиха и те да протестират! Мрете бе говна миризливи!

Първо, персоналът е ваксиниран, ама с чужд сеертификат...Нали гледахме Пампорово, и не само...Второ, при толкова заразен омикрон и затворени училища, да си свалят малко розовите очила и да погледна извън джобовете си.

Ричи + Сачева = ВНЛ!

На тези фалитите, от които се жалват, са като радевата зима на герберастите - след 1 месец зимата свършва и никой не е умрял от глад и студ, ама герберастите още се мъчат масово да плашат с "радевата зима".

Айде фалирайте най-после, бе. От 2 години само врява вдигате.

Всички сме в един кюп, разберете, цените на тока и газа като се вдигат за бизнеса, цената се прехвърля надолу по веригата и стига до клиента. Не е въпроса изобщо в кръчмите, а изобщо как ще я караме изобщо! Ще фалира ли индустрията и бизнеса или не? Колкото сме по разединени е печалба за интернационалистите, дето окупираха държавата и я карат към пропастта!!!

Демек като пълним гушите на кръчмарите, ние самите ще просперираме, а парите, които сме спестили ако не ходим по заведенията, "ще отиват в интернационалистите" (каквото и да значи това), а. Ти да не си от ГЕРП с тези интелектуални възможности, или си един от тези със заведенията, дето едно кафе е 3,4,че и 10 понякога пъти над пазарната цена?!

Подскачайте на путлер дето шантажира с газ и оръжия. Къде е китай, къде е богатата русия

Ще фалират тези измекяри.!!!Я ги вижте цените по зимните курорти .

Тамън завчера гледах някаква снимана бележка от пистите на Банско - чашКА греяно вино - 15 кинта.

Е тия па не се спряха. Аз съм първият, който ще се обяви "за" правото, удоволствието и гражданското си задължение да ходи на кръчма, ама да си имаме уважението. Не са само те засегнати в момента.

Браво. Но не излезете ли с нас на следващия митинг, не се ли обедините с всички противници на извънредното положение - няма да успеете.

И ти си капут като мазният Алибегов

Алибегов го прави от интересчийство и наглост. Тоя Станков си е просто прост.

И да живее Копейкин, нали? Нищо, че в антиваксърската му партия масово се оказаха ваксинирани.

Вече е рубльов, путлер вече го тъпче

Мазни кръчмари, идвайте при мен на топло и си носете лой от старите ви манджи (ще ви трябва)....

Като фалират заведенията ще фалират доставчиците, ще се свие потребелнието на стоки особено хранителни, после ще се свият данъците към хазната и ще фалират всички по веригата. Накрая ще фалирате и вие, ама вече няма да има кой да ви защити правата... Пък си бойкотирайте кръчмите колкото искате, тук проблема изобщо не е дали ще има кръчми или не... Обаче ресторантьорите и хотелиерите така ги излъга АлидагоЕ*ов, че свят им се зави, тия протести и бойкоти трябваше да ги има още преди зелените сертификати, а не да чакат да изпофалират половината...

Е то по тая логика е редно заплатите да се увеличават постоянно и масово, за да могат хората да харчат, да харчат и "по веригата" да просперира държавата, ама нещо да си видял това да се случва?!

Нямало да спазват мерките?!? Ами, то и сега не ги спазваха, особено в "Рафи", което е собственост на въпросния Алибегов. Нито сертификат искат, нито има някакво отстояние между масите... даже уикендите е толкова претъпкано, че можеш в подробности да чуеш разговора на съседната маса.

Ей това най-много ме дразни. Не че искрено вярвам, че от мерките в този им вид има някаква реална полза, обаче това което казваш е факт, и ДДС то им намалиха, и не знам какви си привилегии им набиха, и тия пак недоволни, баце. Най-привилегированата индустрия в цялата държава (още преди КОВИДа - говоря за надценките, пърженето по 50 пъти в едно и също олио и други такива кръчмарски номерца, и главното - неотчитането на приходи), и Алибегов пак и пак недоволен.

Напълно ги разбирам. Но, защо наистина не бяха на протеста? Е, как да стане? Ами няма да стане. И това беше ясно още от януари 2020, че така ще стане, но се мислеше, че е конспирация. Така че следващия път да сте по-активни на протестите, защото сами нищо няма да постигнете.

пък бойкотирам заведенията

къв ти е проблема ,никой не те кара да ходиш.

Ресторантьорите подкрепихте радев и новата му власт! Сега да им се радват.

На протеста ги нямаше. Стояха си по заведенията, заведенията бяха празни, но те стояха там, на топло. Трябваше да подкрепите протеста. И сега можете да се организирате, а аз бих дошъл. Не е време да се делим.

Да го духат ресторантьорите!

да го духаш цензорче ,дет ми изтри коментара..

За тях е много тежко, но и са медиците не е лесно! Няма пълно щастие, но трябва да се мисли предимно за здравето!

Стига сте ни занимавалш със заведенията, с гнусния Алибегов, който Бойко ръчка неприкъснато. Затворени са училищата, значи ще има мерки и за заведенията. Вече дори масите не чистят след всеки клиент, кочина на супер цени при намалено ДДС.

заведенията са пълни с ученици, които "учат онлайн"

Типично изказване на чичка от отечественофронтовската организация.. Ми и това е икономика бе чиче.. Ще кажете каква икономика е това.. Ами такава ни е икономиката ..по добре някаква отколкото никаква..