Застрахователите в България са продали полици за над 2.1 млрд. лв. през третото тримесечие на 2021 г.

Компаниите от Общото застраховане отчитат 189 935 хил. лв. печалба, а от Животозастраховането – 52 284 хил. лв., сочат данните на КФН

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ОЛИМПИК са на първо място!

Ако вие или ваш близък има проблем с изплащане на обезщетение от застраховател, може да се обърнете към фейс*ук групата - обезщетение от застраховател.

Със солидарни усилия държавните органи- най вече МВР в лицето на Пътна полиция, ни принудиха под страх от системни проверки и огромни глоби да пълним джобовете, чекмеджетата и касите на застрахователите- все почтени частници.Когато имаш една пиклива щета за 70.80 лв тръгва ходене по мъките. При един случай се занимавах с щета- пожар при транспорт и директо от ДЗИ ми казаха- Няма да платим , води ни дело нас ни защитава еди коя си адвокатска кантора / действително са силни/ Водихме дело близа 2 години за да ни изплатят 2/3 от пикливите 120 000 лв..... застрахователита на В. Илиев май бяха по точни..... Бардак пълен и неописуем!

Да бяха включили и заплатите на съответните отдели в КФН, където проспаха и фалити на банки, и фалшиви кредити, и липса на одит от одиторски компании и фалити на застрахователи. Удобно са сбъркали изплатените обезщетения, а при животозастраховането не се обявява ръст на полиците от предната година, нито печалбите/загубите от инвестиционна дейност на дружествата. Факт е, че затраховатеите не вършат почти нищо и за пътната безопасност, което е показателно и повод за много изводи.

Това е някаква подигравка. Ако нямаше задължителна гражданска и корумпирано застраховане на държавни имоти - тия от списъка нямаше да съществуват.

Предупредих ви че ако изтриете коментара ми с фактологически анализ на др.Кампбел (който редовно го включват любимите ви ДВ) ще го разпространя навсякъде. https://www.youtube.com/watch?v=fA-fvyGw-cc

Да, да, 4 години съдене ми трябваха с тоя на 9-та позиция, че да си прибера парите за застрахователно събитие от тях. Платиха повече хонорари на адвоката ми отколкото ми бяха вноските към тях.

Тия от 9 позиция са единственият застраховател, който не са ми плащали . И нагло ми казаха да ги съдя. На приятел пък му платиха 14 лв. за наводнен апартамент,като жена му трябваше да се разкарва за 7 лв.

Като човек ползвал доброволно услугите на компанията, поставена на второ място...Ми парите, които са им платил за застраховки ..все едно съм ги хвърлил през балкона на ало измамници...При настъпило застрахователно събитие ..не ми изплатиха нищо..,малко са като черна дупка..

Не си само ти, приятел. Докато ти вземат парите мед им капе от устата. НО, дойде ли време да плащат...

Може да се обърнете към групата във фей*бук - обезщетение от застраховател

Пълни глупости... Като пишете и копирате поне внимавайте. Изплатените обезщетения са ви едно към едно с премийния приход....така излиза, че всички застрахователи са 0:0 и са за заличаване....

Ало, списващите, нещо сте се объркали. Няма как премийните приходи и изплатените обезщетения да са равни, еле па на всички застрахователи, които посочвате. Копи/пейст понякога е доста конфузно упражнение.

А срещу Делтакрон застраховат ли? Нищо, че се оказа пълна измислица и никога не го е имало.

... от тия дружества са наследници на мутренски такива...

АКО не бяха задължителните ГО и каско на новите коли, от глад щяха да умрат.

Салата от числа, никого не интересуваща..... Обаче има застраховка "Женитба" ахахахаххаах Разноските по развода ли покрива?

Ако жената я пипна с комшията освен развода ако имаш застраховка ще връща парите и за сватбата при това с лихва :D

Според писача излиза,че работят за едното мерси! И всички лъскави офиси с напудрени каки в тях,реклами и т.н. едвам кретат!!! Застрахователите имат едно от най силните лобита в Парламента независимо кой е на васт! България е единствена в ЕС дето караш-не караш колата гражданската трябва да ти е платена!

Gugnelid

Последното ти изказване е пълна излагация - в цялото ЕС си длъжен да имаш застраховка независимо дали караш или не автомобила. Като не го караш - отписваш го от регистъра и тогава не плащаш.

Къде не е ...можеш да спираш и да пускаш от движение ден за ден!

Дори да не караш, ако имаш МПС трябва да имаш гражданска! Я си представи, че е на трупчета, но децата пред блока ги разместят и колата затисне едно от тях. Родителите им ще те сърдят и гражданската ти отговорност ще покрие техните проблеми, дори ти да нямаш 2 лева в джоба си! Ей, затва трябва!

"Дженерали" са най-големите застрахователни мошенници!

Обясни защо?

Според статията застрахователите са получили и изплатили абсолютно еднакви суми. Остава да работят за едната му слава. Требе и малко мисъл от време на време.

Като енерготата, ВИК дружествата и т.н.. :) Колко мило и всеотдайно от тяхна страна :)

Горканчовци, да ги ожали човек, на ползу роду се раздават, за едното красно име работят....

Някой е преписвал цифри без да разбере за какво са.Бездарни журналя......