Защо поскъпнаха горивата у нас

Цените вървят по-скоро надолу, смята Андрей Делчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

каза байчото от белия дом - Путин е престъпник - .....и му запази властта..

В макединия що е по евтино горивото? Да не би да имат рафинерия, или да са голям пазар?

И последната причина - кой знае защо неспомената от коментатора - студеното време. Зимно време цените на горивата винаги се вдигат.

Да каже таткото на Митето от "Изправи се Мутри ВЪТРЕ"

Петролът се вдигна от 40 до 65 долара. Вие какво очаквахте да се случи? Това да не са ви приказките на Магарешки за контрабандните горива?

ОСТАВКА МУТРИ връката между Мая Манолова, Корнелия Нинова, Димитър Делчев, М. Кунева. Особено близък партньор на Корнелия нинова в РМД-то приватизирало „Техноимпекс“ е бащата на подкрепящия сестра Галева председател на ДБГ Димитър Делчев – Андрей Делчев. Да припомня – „дясната“ партия ДБГ е създадена от снахата на Политбюро Кунева. синчето Делчево се готви да намаже филията покрай Галевица, а другарката Кунева е съветник в Брюксел и Страсбург.

циклон

Дясната партия ГЕРБ пък е създадена от Бойко Борисов - член на БКП и Цветан Цветанов - член на БКП и бивш служител на ДС.

В българския пазар няма нищо адекватно, г-н Делчев, в нито една негова сфера. Българският пазар е монополизиран с политически протекции, а продуктите са с пословично ниско качество.

В България има една рафинерия. Вие как очаквате различни цени?

Очаквам различни цени с реална конкуренция. Такава обаче няма, защото политиците създават всевъзможни пречки за нея, за да облагодетелстват монополистите. Рафинерии на Балканите има достатъчно, при това в рамките на ЕС, защо ли не се доставят горива от тях?

Да бъде дообран българския народ !