Коментари - Защо понякога е толкова трудно да си намерим нова работа | Бизнес.dir.bg

Коментари - Защо понякога е толкова трудно да си намерим нова работа | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Във всяка една отделно взета капиталистическа кочина съществуват следните правила и "регулации": 1. Капиталистът-робовладелец те изхвърля от работа като парцал веднага щом минеш 40, максимум 45 години. Бил си вече в предпенсионна възраст; 2. Ако пази Боже останеш без работа на 50, около 50 или най-страшното - над 50 - веднага си вече готов за гробищата. Никой робовладелец не те иска никъде, колкото и да си добър в своята професия. Дори и за уличен метач няма да те вземат; 3. За да си намериш работа, в която и да е капиталистическа кочина има само 2(два) начина: да имаш огромни и много здрави връзки или да си платиш като поп за правото на труд. Да платиш на алчните и мега корумпирани идиоти известни като рекрутъри(ЕйчАри); 4. Ако си педераст, педофил, наркоман, алкохолик, пропадняк и боклук или друг някакъв вид извратеняк, шансовете ти за намиране на работа и кариерно израстване са повече от огромни; 5. Това за човешките права, демокрацията, правото на труд и прочие глупости в капиталистическите кочини са единствено сладки "дъвки" за по-слабоумната част от робите; 6. Това с личната презентация пред компаниите и фирмите е пълна глупост. Кой да ги чете и осмисли такива презентации - умствено изостаналите психопати с по 1-2 мозъчни клетки, наречени рекрутъри ли?!

Винаги съм се радвал на инбецилите смятащи човекът които им плаща за трудут им за робовладелци. Та това е първата причина да седиш без работа (или да те изхвърлят от такава) - щото си тъп, некадърен и нагъл. Иначе основния отговор на въпроса се съдържа в самото заглави - думата "понякога" показва, че редновно сменяме работата, Защо му е на работодател да инвестира в служител които статистически ще напусне? Така че, тъпотията и некадърността са пряко свързани с професионалната реализация. Разбира се, на българина винаги трябва някой друг да му е виновен. Друг му е виновен, че се е съгласил да работи за минимален надник например. СЪщо така, по презумция хоарата които са се рализирали успешно са тъпите (връзкари, некадърни, мутри и т.н.) само той, провалилия се специалист по всичко е по-по-най ама никой не ще да му даде шанс за велики дела (за каквито той е роден, весто да си губи времето да слугува на някакъв робовладелец).

И още нещо, Българина, щото е некадърен тъпак много въздиша по соца. Демек, по времената когато между хората имаше знак за равенство. Когато лекарите бяха равни на незнаещите булгарски българи (така де, цигани). Тогава всеки получаваше едно и също заплащане. Докато при пропадналия капитализъм се налага сам да си изкарваш парите, и съответно като си накдърен рупаш джанки