Коментари - Защо планът „Енергетика и климат“ пак не ни се получи | Бизнес.dir.bg
назад

Защо планът „Енергетика и климат“ пак не ни се получи

Липсата на устойчиви решения за енергийна ефективност е оглушителна и причините за това са ясни за всички

Обратно в новината
| Автор: 3eNews

Коментари - Защо планът „Енергетика и климат“ пак не ни се получи | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-зле и от комунистическите лозунги - "да приключим петилетката за 4 години" !

Хора не ви ли стига ЕС-ЕК само да ви заповядва кво да правим

Вероятно защото е голяма простотия и пълна олигофрения. Абсолютно вреден за България и българската икономика!

ЕС е най-порочната структура съществувала някога, а ЕК е корумпирана организация от бюрократи, които преследват само личен интерс.

Когато се съчетават малоумните идиотизми на ЕК, транснационалния капитал и българския тарикатлък няма как да се получат работите :-))))

Кви нулеви емисии бе ? Половината сграден фонд е вече за събаряне, те го облепят със стиропор...

От началото на демократичните промени вместо развитие и надграждане на екпертен и научен потенциал в областта на енергетиката се случва обратното - сега нивото е близко до нулата. Ако нещо е останало, вероятно е в БАН, но не съм сигурен. А тарикатлъкът, той е само фон. Когато се мисли само за лапане е така. Държавата не е способна да осигури кадри , които да направят стратегия и план. Те не могат даже да разберат какво се иска от тях. ПРочетете препоръките и ще се убедите в неграмотността им. Те им показват като на малки деца какво трябвба да се направи. Иначе по крадене на европейски средства станахме специалисти - с каквото се занимаваш това развиваш.Ситуацията е безнадеждна!!! Сега ще поканят външни да ни помогнат, само и само да мине за да продължат да крадат.

Енергетиката е реалност, идеята да променим климата е фикция Затуй всеки план, който ги обединява не е 'устойчив'. Другояче казано е малоумен и престъпен. Да си подържаме въздуха, водата и двора чисти е реалистичен и необходим план. Който никога няма да се осъществи заради зелените талибани. Докато не им се избие новата религия от чугунените кратуни.

До 30-та/40-та година няма да има нито газ в земните недра, нито уран като този дето се използва за съвремените реактори. Дано, поне зимите продължават да са топли. Ако си нямате работа, продължавайте да ме триете. Само че аз съм сигурен, дето точно "изтритите" коментари се четат най-много от лицата, които засягат.

консумираната енергия се плаща на частни фирми - производство и разпределение. Те работят за печалба. Като намалим консумацията им намаляме оборота. За което има възможни решения като например да се увеличат цените или пък да се намали качеството на предлаганата услуга. Намаляне на качеството и преход към природосъобразна енергетика са несъвместими. Т.е. Целият шум е да ви подготвят за драстично увеличение на цените. Дерзайте

всъщност статията има ли персонален автор, или така групово е по удобно за НЕПЕОТО

Се опитваш да извадиш от пет десет, ама да получиш положително число, малко не се получава... Зелената измама е непостижима реално. Ще се убедим всички, ама си трябва още глад, мизерия, а може и граждански войни, ако настояват началниците.

На целите за развито комунистическо общество беше в пъти по-реално от зелената глупост! Дано им уврят главните на зелените талибани преди да се наложи да висят по стълбовете!

Зашото ни урпавляват тиквеници - алчни, нагли, корумпирани, некадърни, крадливи и безхаберни!